Robotický vysávač s mopom.

simooona
12. júl 2019

Ahojte nevien ci to sem tu patri, ale opýtam sa... Máte niekto skúsenosť s robotickým vysávačom s mopom? Chcela by som si kúpiť, no chcela by som aj vedieť nejaké skúsenosti, recenzie, tipy atď, ďakujem veľmi pekne

wetsel
16. feb 2020

@lenadka Lebo mne klasický odchádza. Už ani vypnúť nejde, už musím ho rovno zo zástrčky vybrať. Tak špekulujem, že či aj taký aj taký kúpiť alebo len robotický.
Ale po tomto čo píšeš, asi máš predsa pravdu a budem musieť oba kúpiť. Hádam robotický nebude mať s kobercom v obývačke problém, lebo máme taký menší pod stolom 🙂

xeniii
16. feb 2020

@lenadka pošlem ti IP dobre? 🙂
@wetsel aj klasický je podľa mňa dobré mať, pretože rohy, prípadne aj pavučinky povysávať, to je dobré z času na čas. Ten tvoj je na tom veľmi zle? Saje ešte dobre?

lenadka
17. feb 2020

@wetsel ak by som si kupovala klasický tak už len tie dobijacie, žiadnu šnúru po byte ťahať. Tento má viacero kolegýň a sú veľmi spokojné
https://www.mall.sk/vysavace/sencor-svc-8618gd?...

lenadka
1. mar 2020

@xeniii včera sa mi môj robotický vysávač pokazil 😭😭😭😭 a čo je najhoršie neviem nájsť faktúru, mňa asi švacne. Hlavne ze som mala odložené bloky pomaly z roku 2015 a toto nie a nie nájsť. 😣🤦‍♀️

lenadka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenadka
2. mar 2020

@xeniii bola som pozrieť ten xiaomi v planeo. Celkovo sa mi pozdaval, akurát v tom obchode sú asi na hlavičku. Pozri ako ho tam zhumplovali. Ešte sa vyhovárala predavačka, že to s takými poškodenými kefami prišlo. Vravím že neverím po pol roku môj vysávač nemal také kefy. Potom s nej vypadlo, že oni ich na predajni vybíjajú, aby s nimi zákazníci nešpekulovali. Takže takto ho doriadili 🤦‍♀️

xeniii
3. mar 2020

@lenadka našla si ten bločik, či nie? Ja tiež to takto mávam, čo si najviac strážim, na čo si dávam pozor to potom neviem nájsť, keď je treba 😖
Toto bol vystavený kús? Iný si si nepýtala aby ti ho ukázali? 🙄

lenadka
3. mar 2020

@xeniii našla som ho, ale normálne mi predajca poslal faktúru aj na email. Písala som im v nedeľu poobede, večer som ju našla, v pondelok ráno mi poslali faktúru na email. Akože super predajca!

lenadka
3. mar 2020

@xeniii bol už len tento posledný kus. Už ani skladom nie sú.

lenadka
3. mar 2020

@xeniii ako si s ním v reále spokojná. Má nejaké muchy, drobnosti čo ti vadia?

xeniii
3. mar 2020

@lenadka ešteže tak, keď už hovoríš, mala by som si aj ja porobiť poriadky v týchto veciach. Prebrať bločky, čo už prešli dva roky, čo už sú po. Nech mám v tom prehľad 🙂
Hej? Už vypredané? Nejaký iný na predajni v podobnej cene nemali?
Mne vyhovuje zatiaľ vo všetkých smeroch. Nie je to síce dlho, čo ho mám, ale zatiaľ plní účel jak som si predstavovala. Len ešte musím si nad tú aplikáciu sadnúť a trochu sa v tom zorientovať, lebo zatiaľ ho naviguje môj muž 😀 Akože nie že by to bolo zle, ale budem radšej keď vysávač budem mať ja pod kontrolou 😀

lenadka
3. mar 2020

@xeniii mám doma malého na OCR takže som bola len v planeu a v Nay cestou ako som OCR niesla do práce. V Nay tiež vypredaný ani objednať sa už nedal, cez net je ale dobrý výber. Ja mám teraz v blokoch poriadok ostalo asi 5 ks 😁

lenadka
3. mar 2020

@xeniii ako pozerám tak ešte viac sa mi páči robrock s5. Má ten laser senzor viac v strede v obývačke mi tak vojde aj pod radiátor. Ešte porozmýšľam ktorý. Až po výplate kúpim ešte týždeň vydržať 😝

xeniii
3. mar 2020

@lenadka máš malého chorého? S tými chorobami ako keby sa teraz vrece roztrhlo. Pomaly každý vôkol mňa chorý.
Tak cez net je tá ponuka široká, to hej. Len ja napríklad som spokojnejšia, keď si vec môžem pozrieť a chytiť, v tomto som taká staromódna asi 😀 No idem pozrieť aj tento, čo si poslala, aj keď asi by som nemala, keď už mám ja svojho parťáka doma 😂

lenadka
3. mar 2020

@xeniii celá škôlka bola chorá, ostali 4 chlapci medzi nimi aj môj, tak vyhlásili chrípkové prázdniny od štvrtka a ďalší týždeň cez prázdniny ochorel, takže už bol asi v inkubačnej dobe. Po roku sme teda išli k Dr. lebo mu to ani po týždni neprešlo. Už do škôlky ani netrafíme, toľko tam už nebol 😬😆
Dnes som musela vysávať ručne, toľko zabitého času, kým som varila, vysávač sám pracoval... Už bez robota nebudem 😮

wetsel
4. mar 2020

@xeniii tak v rámci normy, len ten čo mám je na sáčky a chcela by som sa im od budúcna už vyhnúť. A tiež hučí riadne. To keď vysávam to podľa mňa počujú ešte aj susedia na konci ulice 😀 Preto nad tým rozmýšľam, že aj tichší by som brala 🙂

wetsel
4. mar 2020

@lenadka Má takýto tyčový dobrý ťah? Nestane sa časom, žeby sa skôr vybíjal? Že by tá batéria nejako odišla?

lenadka
4. mar 2020

@wetsel kolegyňa ho chváli, má ho viac ako rok a že je stále ok. Na základe jej odporúčania si ho kúpila aj druhá kolegyňa pre mamu a tiež je na 100 spokojná.

pupavocka101
10. mar 2020

@wetsel je to par mesiacov, co mam ja tycovy a vyhovuje mi, je to super, ta manipulacia je ovela lepsia ako s klasickym vysavacom 🙂
dobre je ked ma ten tycovy aj osvetlenie, aspon mne to sedi 😉

wetsel
11. mar 2020

@lenadka Ďakujem ti za info, teším sa z toho, čo si písala, lebo fakt som začala mať obavu z toho, tak to urobíme tak, že vyberieme aj robotický aj tyčový a budem vybavená s darčekami na celý rok, aj na meniny, aj na narodeniny 😀
@pupavocka101 Aký máš ty? Akú značku, typ??

pupavocka101
12. mar 2020

@wetsel vybrala som po zvazovani od philipsu 🙂 najskor som si ho len vyhliadla na nete, ale mi to nedalo a musela som ho ist kuk do predajne aby som mala istotu, ze mi sadne, aj co sa tyka vahy, obsluhy a tak 🙂 konkretne typ FC6728/01 speedpro aqua 3v1 mi ucaroval a v planeu som ho kupila 🙂
dobre je podla mna to, ze je to aj rucny vysavac, aj mop a vysavac v jednom, ze sa da vyuzit ozaj mnohymi sposobmi 😉

wetsel
14. mar 2020

@pupavocka101 To áno, to chápem, že si ho bola aj pozrieť. Tiež to tak urobím, aj keď teraz toto moje nakupovanie budem musieť na chvíľu odložiť, keď vidím, čo sa deje. Ale aspoň môžem lustrovať po nete a pozerať aké mám možnosti. A čítať si parametre a porovnávať 😀 Je v poho teda? Sedí ti?

pupavocka101
7. apr 2020

@wetsel hej pripadne ak to budes chciet popohnat, tak si objednaj cez internet a uvidis 🙂 vies ako takato situacia si vyzaduje aj speci riesenia 🙂 je je, keby mi nesedel, tak ti nebudem pisat a uz bude niekde von oknom vyhodeny, ale nie je a teraz ako sme vsetci doma, tak je v prevadzke kazdu chvilku dostava teraz poriadne zabrat 😀

evinea
8. apr 2020

@pupavocka101 ani nehovor, za normalnych okolnosti som mala nervy, ze vysavat musim aspon dvakrat tyzdenne a teraz pomaly kazdy den. Prisla jar mne zacali este aj vlasy vo velkej miere padat, do toho mala mrvi vsetko a vsade kde sa da, na nervicky som trochu, ja dakujem za vymysel bezvreckovych vysavacov 😂🙏

lenadka
8. apr 2020

Vysávač je už viac ako týždeň opravený doma. Teda ako klobúk dolu, predajca sa zachoval fér. Opravili mi ho do mesiaca a kuriérom poslali späť. Zas mi pomáha 👍👌🍀🍷

7nikusik7
15. máj 2020

@pupavocka101 ahojcek, prosim ta ako si spokojna s tym phillipsom?? Vyberam uz vyse pol roka tycovy s mopom kedze v celom doma mam vysoky biely lesk dlazbu a som z toho na prasky...pokazil sa nam uz aj tycovy klasiky tak poskulujem po tom phillips 3v1 a tom speedpro max...rozdiel v cene je 100€ tak sa neviem rozhodnut ze ktory...🙈

nicearty
11. júl 2020

Ahojte
mam dobru skusenost s tymto obchodnikom na aliku, kde maju aj dobre ceny a posielaju promptne z DE.
https://m.aliexpress.com/item/4000994785295.htm...

https://de.aliexpress.com/item/32994330454.html

pupavocka101
14. aug 2020

@7nikusik7 ahoj, prepaaac az teraz som zazrela tento tvoj komentar, ja som s nim spoko 🙂 podla mna sa oplati tento, ja nemozem pol slova povedat, mne vyhovuje v kazdom smere, nie je sice najlacnejsi, ale oplati sa to 🙂

7nikusik7
14. aug 2020

@pupavocka101 xixi nic to nevadi,uz som medzitym kupil,teraz vysla rowenta tycovy vysavac s mopovacim nadstavcom samostatnym cize je zvlast nadstavec len na vysavanie a zvlast na vysavanie a mopovanie zaroven tak uvidime...mam ho doma uz dva tyzdne ale teda este nebolo kedy ho odskusat lebo mam doma 3rocnu a 5tyzdnove bejby tak nejak neviem kde mi hlava stoji a vzdy to len rychlo prebehnem s klasickym mopom pripadne pustim robotickeho😅😅nemam kedy aji ten manual ktomu orecitat🙈🙈🙈

pupavocka101
14. aug 2020

@7nikusik7 heeej? tak to mas o zabavu postarane teraz 🙂 ale toto su take prijemne starosti tak hlavne nech ste vsetci zdravi, to je teraz najdolezitejsie 🙂 manual ja som necitala ani nepamatam to ma moj muz na mna akurat tak nervy, ze vsetko robim bez navodu 😀