Drevený alebo ratanový nábytok na terasu? Ktorý vybrať?
Ahojte, riešime s mužom sedenie na terasu a nevieme sa zhodnúť 😅
Ja by som chcela drevený nábytok, príde mi taký „teplejší“ a krajší. Muž zas tvrdí, že ratan je praktickejší a nebude okolo toho toľko roboty.
Terasa je krytá, takže to nebude úplne na daždi, ale aj tak by ma zaujímalo, čo sa vám doma reálne osvedčilo. Čo lepšie vyzerá aj po rokoch a pri čom človek neľutuje kúpu po jednej sezóne? 🙂
Kľudne hoďte aj fotky alebo značky, ak ste s niečím fakt spokojní.
Menej kvalitný umelý ratan tiež Bledne a drobý sa. Ja mám v vrbového prútia už desiatky rokov.
@anonym_autor umelý ratan bude pôsobiť vždy lacno.
@anonym_autor umelý ratan bude pôsobiť vždy lacno.
@anonym_c6b315 daj fotku tvojho pravého ratanu. Ďakujem.
išla by som do teakoveho dreva
@anonym_autor mame hlinikove sedenie,leto,zima vonku,mozem len odporucit.Jedine minus, bola cena.
My mame hliníkový, podobný ako na poslednej foto a lehatka a stoličky mám drevené z Ikei a nedám na to dopustiť. Umelý ratan nevydrží dlho. Okrem toho za mňa je to škaredé a gýčové
Ahoj, ja by som skor zvolila nieco taketo, lebo je to podla mna praktickejsie a hlavne aj modernejsie😉
@hianicka13 ahojky, môžem sa spýtať, či máte konkrétne toto sedenie a ak áno, tak kde ste kupovali? Ďakujem krásne🙂
@hianicka13 ahojky, môžem sa spýtať, či máte konkrétne toto sedenie a ak áno, tak kde ste kupovali? Ďakujem krásne🙂
@barilap toto je z kondely a maju aj kopu inych, zhanate terasove sedenie? Mrkni u nich, maju aj super ceny, teda aspon podla mna
@barilap toto je z kondely a maju aj kopu inych, zhanate terasove sedenie? Mrkni u nich, maju aj super ceny, teda aspon podla mna
@hianicka13 super, ešte raz ďakujem krásna🙂 Áno, chcela by som nejaké ale zatiaľ som žiadne nenašla, čo by sa mi na 100% páčilo a toto čo si pridala mi príde fajn, tak idem pozrieť, aké majú aj iné. Mám na večer program😀
@anonym_autor máme aj aj. Drevo časom robí to, čo drevo no. Musíš natrieť, dotiahnuť, odhnili nám nožičky na jednom stolíku, lebo bol na trochu vlhkom mieste. Plastový ratan je stále rovnaký - bez kazu, no vrzga napríklad tiež. No suseda mala ratan, ktorý im pustil na bedničke na vankúše a to sa nedá už pekne opraviť, zato drevu stačí vymeniť latku. Takže ono každý má niečo.
@hianicka13 super, ešte raz ďakujem krásna🙂 Áno, chcela by som nejaké ale zatiaľ som žiadne nenašla, čo by sa mi na 100% páčilo a toto čo si pridala mi príde fajn, tak idem pozrieť, aké majú aj iné. Mám na večer program😀
@barilap ako dopadol vecerny program? Vybrala si nejake sedenie?
@barilap ako dopadol vecerny program? Vybrala si nejake sedenie?
@hianicka13 najprv som rozmýšľaľa, že aký večerný program ale už som pochopila😀😅 Áno, spoločne s mužom sme vybrali sedenie, len ho chceme ísť aj osobne pozrieť a vyskúšať
@hianicka13 najprv som rozmýšľaľa, že aký večerný program ale už som pochopila😀😅 Áno, spoločne s mužom sme vybrali sedenie, len ho chceme ísť aj osobne pozrieť a vyskúšať
@barilap a ktore ste vybrali? Posli foto alebo nazov a kuknem si
@barilap a ktore ste vybrali? Posli foto alebo nazov a kuknem si
@hianicka13 sedenie Pelor sa nám páči a ešte sa nám páči jedno aj ratanové a to má názov Lalen. Musím ale zistiť, či to majú niekde na predajni vystavené
@hianicka13 sedenie Pelor sa nám páči a ešte sa nám páči jedno aj ratanové a to má názov Lalen. Musím ale zistiť, či to majú niekde na predajni vystavené
@barilap ahojky, pozerala som ich a su velmi pekne. Skus im zavolat a popytat sa, ci ich maju niekde vystavene aby si nemusela zbytocne behat. No mozem ti povedat, ze my uz mame teda od nich viac veci, nabytku a vsetko vyzeralo na zivo presne tak isto ako na fotke. Nemali sme problem ani s kvalitou
@barilap ahojky, pozerala som ich a su velmi pekne. Skus im zavolat a popytat sa, ci ich maju niekde vystavene aby si nemusela zbytocne behat. No mozem ti povedat, ze my uz mame teda od nich viac veci, nabytku a vsetko vyzeralo na zivo presne tak isto ako na fotke. Nemali sme problem ani s kvalitou
@emmusska áno, dnes plánujem zavolať lebo včera som mala toho veľa, nestihla som😕 To som rada, verím, že aj my u nich kúpime a nebudeme musieť behať inam
@barilap velmi pekna, dodanie ma byt ake? Dovezu vam ju alebo si pre nu pojdete?
@pupavocka101 vieš čo majú ju na sklade, takže budúci týždeň by sme ju mali mať. My sme ani skôr nechceli, keďže nám ešte terasu dorábajú
@pupavocka101 vieš čo majú ju na sklade, takže budúci týždeň by sme ju mali mať. My sme ani skôr nechceli, keďže nám ešte terasu dorábajú
@barilap aha, tak to som nevedela, ze nemate terasu hotovu, to si mi nepisala. Tak vam to dobre vyslo, akurat na novu terasku pojde novy zahradny nabytok. Tak daj potom vediet, ked vam pride ci vsetko ok

@anonym_autor prirodny ratan určite nie ,rozpadá sa