Kedy napúšťate bazén?
Ahojte, zaujíma ma okolie Žiliny 🙂 Kľudne aj mimo okolia, podľa čoho si plánujete spustenie bazénovej sezóny.
Čakáte na nejakú hodnotu nočnej teploty?
@zuzulienocka78 odkiaľ spúšťas bazén?
@anonym_22309f asi z kopca
V okolí ZA dva dni v roku 🙂
Okolie TT, sestra sa uz cez tyzden kupali
Tie, čo už napúšťate - akú máte nočnú teplotu?
Lebo u nás je cez deň krásne, ale v noci ešte zima. Asi týždeň je, čo sme prestali kúriť v dome 🙂
My sme BY a az buduci tyzden. Zatial sa nam zda zima,aj ked mame ohrev.
Máme od začiatku mája. Dnes má 31 stupňov. Bratislava.
Ale máme prekrytie a ohrev.
ja sledujem predpoveď my sme Zm a okolie ale ja sa najradšej kúpem ked je vonku tak 29 a viac 😊 a to bude len pár dni teraz sa sebou a potom pride zas ochladenie na 22,21 takže skôr až tak v júni začnem s napušťanim a sledujem počasie.A minulé leto bolo úplne na prd kto nemal ohrev v bazéne ani sa neokúpal.Dúfam že toto leto také nebude
Napúštam vždy, keď je cez deň 30+ aspoň tyzden vkuse a nočná 20 čiže asi každý rok na konci júna
@zuzulienocka78 napustame studňou samovoľne, trvá to tak týždeň, takže už je napusteny, keď bude mať voda 25 a vzduch okolo 25 - som v ňom 😀
Vlani sme ani nenapustili,a tento tok tiez uvazujem,ci...
Zda sa mi,ze to prave leto stale neprichadza...
A to zijem v At,na nizine,kde sa pestuje vinic,zelenina....ale zda sa mi ze sa to ani neoplati...
My mame 25stupnovu vodu, deti sa kúpu. Mne je studena. Ale sme zapadne Slovensko. Mame 200m ohrev vody
@zuzulienocka78 napustame studňou samovoľne, trvá to tak týždeň, takže už je napusteny, keď bude mať voda 25 a vzduch okolo 25 - som v ňom 😀
@michaela329 coooozeeeeee, 25 stupnov??? 😲😲😲😲
brrr, ja bych zamrzla.
mne je vo vsetkom co ma menej ako 35 zima 😕
Sme priamo zo Ziliny, mame uz cca mesiac. Neprikryty, bez ohrevu. Dnes 20,5 stupnov voda 😉 Zatial skor otuzovanie.
Okolie Nitry dnes sa kúpali máme 23stupnov vodu,nemáme prekrytie ani ohrev. Iba solárna plachta a polystyrén okolo aj dole zospodu. Muž bol už začiatkom mája v bazéne vždy tak napustame v strede aprila
uz asi mesiac mame napusteny, muz sa uz kupal, mame prekrytie a ohrev, ja som sa este nekupala, lebo som bola chora
Nie je vám kokotno na toto míňať pitnú vodu?
🙏 poradte mi prosim aky mate ohrev a ci ste spokojne
@anonym_674430 viac by mi bolo kokotno minat to velke a nekrestanske vstupne na kupaliska,aquaparky kazdy chvilu.Mam ale nedam.Viem si ich lepsie vyuzit teda ceny nenazrancov za vstupne.Takto je bazen vyuzity cele leto aj viac pokial mas ohrev
@michaela329 coooozeeeeee, 25 stupnov??? 😲😲😲😲
brrr, ja bych zamrzla.
mne je vo vsetkom co ma menej ako 35 zima 😕
@elanor ja ale otuzujem, 25 sú Bahamy 🤭
@anonym_674430 nie, lebo míňam úžitkovú z vlastnej studne.
Juh sused napusta teraz, my az buduci tyzden, zajtra sa omocimr v Dunaji.
@anonym_674430 A cim si mame napustat,splaskami? Ved ta voda je tam celu sezonu. Neminame ju len tak.
Okolie TT, sestra sa uz cez tyzden kupali
@anonym_60c16a aj my. teda dcera s babkou sa od vcera kupu uz😂 voda ma už 23

@zuzulienocka78 odkiaľ spúšťas bazén?