icon

Kedy zasadiť muškát vonku do kvetináča?

30. mar 2025

Vonku do kvetinaca?

minenkaa
•
30. mar 2025

Mozes kedy chce,to či nezmrznu je iná otázka

viestta
•
30. mar 2025

Zasadit mozes, nik ti v tom branit nebude. Len pocitaj, ze noci este byvaju chladne, nemusi mu to robit dobre a okrem toho este nepominulo nebezpecie mrazov, takze kludne vysad ale sleduj pocasie aby ti nepomrzli

jaga18
•
30. mar 2025

Von ešte určite nie. Budúci týždeň majú byť opäť nízke mrazy nadránom

marca12
•
30. mar 2025

Posadit mozes,ale na noc je dobre ich davat dnu. Ak ta uz laka nieco sadit,teraz su krasne sirotky na oknach.

bielasovicka
•
30. mar 2025

Ja ho ešte mam na chodbe. Už tam mam 4 kvety 😄. Ale na balkón ho ešte nedám.

cukroska
•
30. mar 2025

Zasadit ho samozrejme môžeš kedykoľvek, ale na noc dnu.Este bývajú na noc v tomto období aj prízemné mrazy. A ak nechceš kupovať nové tak na noc radšej odkladať, alebo ešte počkať. Ja som vyložila už papriku nech je dni vonku na slniečku,už aj kvitla a zabudla som ji na noc dať dnu, však mrazy nehlásili a boli. Tak mi primrzla..taká som bola s toho smutná...
Ja ešte počkám. Ja mám teraz jarné a mrazuvzdorné vonku.

cukroska
•
30. mar 2025

@bielasovicka Aj ja od vlani a tiež ešte nedám..počkám.

a_andrejka4
•
30. mar 2025

Ja neviem, minuly rok mi skoro umrel muskat zaciatkom maja kvoli tomu ze v noci bolo len 8 stupnov, cize ja letnicky az po 15. 5. Respektive az ked po veceroch bude stabilnych 10-15 stupnov 😆 potom som musela cely muskat nanovo zostrihat, teraz by som šla skor do jarnych kvietkov 🙂

minenkaa
•
30. mar 2025

@a_andrejka4 presne mojej mamine vymrzlo 100muskatov

zuzinabila
•
31. mar 2025

Ja davam vonku az po 15.5. Ale my sme chladnejsia oblast

zuzinabila
•
31. mar 2025

@minenkaa ja som minuly rok riskla a nechala vonku az do novembra ked mrzlo.tiez to velaz nich neprezilo.neoplati sa riskovat🙂

demodun
•
1. apr 2025

@zuzinabila tak na jeseň prežijú aj slabšie mraziky, lebo sú zakorenené a silné,
Ale na jar určite nie.

zuzinabila
•
2. apr 2025

@demodun tak potom neviem, na konci sezony uz boli zubozene a zacali im stonky cerniet,myslela som ze mraz

demodun
•
2. apr 2025

@zuzinabila áno určite mráz.
Na som to len napísala skôr autorke, že na jeseň prežijú aj slabšie mraziky ale na jar nie. 🫶

zuzinabila
•
2. apr 2025

@demodun v jari davam az po 15.maji,tam uz mrazy nehrozia.ale v novembri som sa spoliehala,ze ked su zakorenene ,zvladnu,no cca -3 uz bolo na ne vela

viestta
•
2. apr 2025

@zuzinabila ked im cerneli stonky, tak hnili od korenov. Mraz spali listy, slabsi ich sfarbi do cervena, silnejsi uplne znici