icon

Kúpiť bazén alebo radšej denne kúpalisko navštevovať?

3. júl 2026

Muž dnes zahlásil, že by sme mohli kúpiť väčší bazén na záhradu. Deti by boli nadšené, to je jasné. Ja som si v hlave hneď spočítala vodu, chémiu, čistenie, zakrývanie, komáre a nervy. On tvrdí, že sa nám to vráti, lebo nebudeme stále platiť kúpalisko. Lenže na kúpalisku prídem, odídem a nič neriešim. Možno som len pohodlná, ale predstava, že mám ďalšiu vec na starosti, ma nejako neteší.

Strana
z2
anonym_68596e
3. júl 2026

Pohodlnejšie byť doma pri bazéne

abbey1
3. júl 2026

Mať doma bazén je na nezaplatenie. Občas kľud vo vode, ktorá je len pre nás nám určite nevynahradí hlava na hlave na kúpalisku.

anonym_810298
3. júl 2026

Tak nech sa stará muž. Ja u nás vôbec bazén neriešim. Je pravda, že starosti s ním má, ale neľutuje/me.

glorikarebeka
3. júl 2026

Mňa by to nebavilo byť stále na kúpalisku, ja milujem byť na záhrade

pralinka25
3. júl 2026

no ked si predstavim kolko neumytych riti a pazuch je vo verejnom bazene (lebo nie kazdy ma hygienu - staci s prejst po obchode alebo zviezt autobusom v tomto teple a clovek citi kadeco) a tie decka sa vzdy pri blbnuti nalogaju dost tak za mna bazen doma alebo ziadny.

anonym_5ad5c2
3. júl 2026

máme bazén. chodili sme aj na kúpaliská a aqa. , ale stálo nás to poriadne .

anonym_bb6d93
3. júl 2026

@anonym_autor vlastný bazén si po čase pochvaľujú najmä tí členovia rodiny, ktorí sa oň nemusia starať.

luccija
3. júl 2026

@anonym_autor asi nechodíš cez týždeň po praci na kúpalisko či áno?Bazén je dobrá vec mne sa s nim nezda veľa práce.Horsie je baliť sa na kúpalisko, stravovať sa tam veľa ľudí

doriiis
3. júl 2026

Jednoznačne bazén.

anonym_e0557b
3. júl 2026

neviem ty ktory maju bazen pri dome stalo ich to majland a ked sa ich opytam kolko krat sa tam v nom kupali tak velke cislo to nie je , skor kupaliska a zakazdym inde

anonym_a2a268
3. júl 2026

Kríza na vodu,ale bazen v kazdom treťom dome musí byť.

anonym_c1a417
3. júl 2026
@anonym_a2a268

@anonym_a2a268 no presne, ze ekologicke spravanie🙄

marca12
3. júl 2026

@anonym_autor Ziadna starost. Chemiu davat tablety 5v1,zaklad je filtrovat vodu. My filtrujeme 8 hodin denne a odvtedy ako sme sa naucili,ze nestaci ju pustit len na 2 hodiny,tak mame krasnu,cistu vodu. Na vysavanie mame najobycajnejsi roboticky vysavac a hmyz mas pozbuerany za chvilu. Zakryjes tiez za chvilu. Pre mna to nie je robota navyse. Usetrim za kupaliska,nemusim sa nikam trepat a zdielat telesne tekutiny s cudzimi ludmi. Vyuzivame bazen naplno cele leto.

mimirka32
3. júl 2026
@marca12

@anonym_autor Ziadna starost. Chemiu davat tablety 5v1,zaklad je filtrovat vodu. My filtrujeme 8 hodin denne a odvtedy ako sme sa naucili,ze nestaci ju pustit len na 2 hodiny,tak mame krasnu,cistu vodu. Na vysavanie mame najobycajnejsi roboticky vysavac a hmyz mas pozbuerany za chvilu. Zakryjes tiez za chvilu. Pre mna to nie je robota navyse. Usetrim za kupaliska,nemusim sa nikam trepat a zdielat telesne tekutiny s cudzimi ludmi. Vyuzivame bazen naplno cele leto.

@marca12 da sa v takom bazene aj plnohodnotne plavat?

andrejka1974
3. júl 2026

@anonym_autor my sme mali väzenia bola to paráda , teraz mame už tretí rok vírivku a mame ju prekrytú čiže v nej môžeme byt celoročne a vermi je to paráda si do nej počas dňa zájsť v lete nás osvieži v zime zohreje

marca12
3. júl 2026
@mimirka32

@mimirka32 Plnohodnotne ucite nie. Deti si zaplavaju,ale dospely asi tazko. Nam v horucavach staci sa osviezit,nepotrebujeme plavat. Ja som ako kacica. Cvachtam sa,nepotrebujem plavat. Ak clovek vyuziva bazen na plavanie a nema rad kupanie,tak prenho to nie je. Ja sa rada kupem.

anonym_08d37a
3. júl 2026

Keby mám tu možnosť idem do toho .Možno ma tu ukamenujete ale už od cca puberty ma desí kúpať sa v jednej vode s cudzími ľuďmi aj keď tam dávajú nejakú chémiu

anonym_569c20
3. júl 2026

@anonym_autor Ja som ako ty. Radsej ist sem tam (nemusi byt denne samozrejme, ved aj podla pocasia, staci 1-2x tyzdenne) na kupko. Mozes to striedat, raz tu, raz tam, raz do thermal parku raz do aquacity proste praveze mat z toho vyletik ako mat na dvore opachu o ktoru sa treba zasa starat a riesit vodu, filtre, chemiu, napadany bordel. odkryvat zakryvat, menit vodu vypustat, napustat, sledovat ...no proste eee. Aj ked deti su asi radi ze sa mozu v horucavach osviezit v domacom bazeniku ale i tak, no, treba si to zvazit.

tilly
3. júl 2026

Bazén. Ušetríš nielen na kúpalisku, ale aj na blbosti ach, čo tam kúpiš. Doma si navaríš sama a nebudú to blbosti na 100rocnom oleji.
U nás ide bazén naplno. Hlavne tento rok.

tilly
3. júl 2026
@pralinka25

no ked si predstavim kolko neumytych riti a pazuch je vo verejnom bazene (lebo nie kazdy ma hygienu - staci s prejst po obchode alebo zviezt autobusom v tomto teple a clovek citi kadeco) a tie decka sa vzdy pri blbnuti nalogaju dost tak za mna bazen doma alebo ziadny.

@pralinka25 presne, brrr.

anonym_aca473
3. júl 2026
@anonym_e0557b

neviem ty ktory maju bazen pri dome stalo ich to majland a ked sa ich opytam kolko krat sa tam v nom kupali tak velke cislo to nie je , skor kupaliska a zakazdym inde

@anonym_e0557b nuž nestalo nás to majland, ani len jednu výplatu a služi už štvrtý rok

anonym_74a6ab
3. júl 2026

A teda,co davali v spravach,no fuj hnus.V bazene nevies kto tam je,aj ked sa to snazia chemicky osetrit aj tak.Naozaj aj z toho hygienickeho hladiska je lepsi svoj bazen na dvore,aj ked ho treba tiez chemicky osetrovat ale mas istotu.

sara07
3. júl 2026

ja som za beztarostnost
ak by to malo pripadnut mne čistenie ,behanie , meranie okolo tak proste nehrozi
a nezabudaj že su obce kde si už ten bazen nenapustiš , iba ak cisterna pride , zachytila som že už ani tá nebeha v niektorych lokalitach lebo rieši dediny čo su bez vody
osobne by som do bazena jednoducho nešla

sara07
3. júl 2026
@mimirka32

@mimirka32 neda , za mna aspon ta 25 aby som mala pocit akého takého plavania

sara07
3. júl 2026
@anonym_74a6ab

A teda,co davali v spravach,no fuj hnus.V bazene nevies kto tam je,aj ked sa to snazia chemicky osetrit aj tak.Naozaj aj z toho hygienickeho hladiska je lepsi svoj bazen na dvore,aj ked ho treba tiez chemicky osetrovat ale mas istotu.

@anonym_74a6ab ak prikryvaš bazen tak ano, ja ked som minule ráno videla u švagrovcov plavat krysu s ježkom som skoro na zradzu vyšla, mohli tam kydat čo len chceli potom

abbey1
3. júl 2026
@anonym_569c20

@anonym_autor Ja som ako ty. Radsej ist sem tam (nemusi byt denne samozrejme, ved aj podla pocasia, staci 1-2x tyzdenne) na kupko. Mozes to striedat, raz tu, raz tam, raz do thermal parku raz do aquacity proste praveze mat z toho vyletik ako mat na dvore opachu o ktoru sa treba zasa starat a riesit vodu, filtre, chemiu, napadany bordel. odkryvat zakryvat, menit vodu vypustat, napustat, sledovat ...no proste eee. Aj ked deti su asi radi ze sa mozu v horucavach osviezit v domacom bazeniku ale i tak, no, treba si to zvazit.

@anonym_569c20 Akú vodu chceš meniť? Raz na pustíš a hotovo

anonym_b1bd7a
3. júl 2026

My mame celý život bazén, sme v ňom nonstop. Bez bazéna sa nedá fungovať, zalezena vnútri môžeš byt v byte, ale na pozemku určite treba vodu😉 ak je priestor, choďte do toho, na nezaplatenie😀

anonym_aab3ae
3. júl 2026
@anonym_a2a268

@anonym_a2a268 a? My sme bazen plnili vodou zo studne😆

anonym_aab3ae
3. júl 2026

V tychto 40 horucavach si bez bazenu neviem predstavit.. 🩵

kulumulu123
Včera o 01:04

@anonym_autor odkedy, mame do bazenu plnoautonaticky vysavac je takmer bezudrzbovy. Raz ta tyzden doplnim chemiu podla potreby tj nalejem tam co treba, filtracia sa spusta sama a 1x za den do neho hodim vysavac ktory urobi vsetku robotu. Po pouziti ho vytiahnem za plavak otvorim na 4 klipy preplacnem filter hotovo. Robota denne cca 10 min plus 1x za zyz dalsich 5min k tomu tot cela udrzba. Cistenie pred sezonou si bud urobis sama alebo zavolas firmu.

Strana
z2