icon

Má 32-stupňová voda v bazéne vplyv na zdravie?

Dnes o 12:17

Ahojte,

v týchto horúčavách sa nám voda v bazéne zohriala už na 32 stupňov. Úprimne, už to vôbec nie je osviežujúce a začala som rozmýšľať, či taká teplá voda nemôže byť aj problém z hygienického alebo zdravotného hľadiska.

Máte niekto podobne teplú vodu? Nechávate to tak, alebo sa ju snažíte nejako ochladiť?

anonym_6a9f91
Dnes o 12:18

Veď v tom bazéne je toľko chémie že dovi dopo.

proste_zuza
Dnes o 12:18

33 stupnov mam vo virivke 🙂

patrike
Dnes o 12:22

Je rozdiel bazen bez udrzby chemiou a s.

mmooly
Dnes o 12:27

máme aj 38, ale musíme každý deň časť odpustiť a dopustiť studenú zo studne. Pridávame iba soľ, takže nie je problém s ničím... chladíme na 30-31 stupňov

anonym_13d9ab
Dnes o 12:46
@mmooly

máme aj 38, ale musíme každý deň časť odpustiť a dopustiť studenú zo studne. Pridávame iba soľ, takže nie je problém s ničím... chladíme na 30-31 stupňov

@mmooly By ma zaujímalo, kam vypúšťajú tí ľudia vodu z bazéna, ktorí ju majú slanú.

anonym_0a7d79
Dnes o 12:58
@anonym_13d9ab

@mmooly By ma zaujímalo, kam vypúšťajú tí ľudia vodu z bazéna, ktorí ju majú slanú.

@anonym_13d9ab samozrejme do mora 🙂

doriiis
Dnes o 13:11

A keď sa sprchujes denno denne v lete v zime ešte teplejšou vodou? Tou istou vodou ako je v bazéne? Tak to na teba má nejaký vplyv?
Nás bazén má tiež 32 stupňov a okrem suchsich vlasov od chlóru mi nie je nič. Kým ju chlorujes a nemáš ju zelenu jak jazierko tak sa ti nič nestane

anonym_ef1392
Dnes o 15:57
@anonym_13d9ab

@anonym_13d9ab do odpadu lebo sa ináč nedá použiť tak ako voda z bazénu s chémiou