icon

Máte dobrú skúsenosť s benzínovou kosačkou?

evickuska
Včera o 14:42

Mate s nejakou spratnou dobrou skusenosti? Mame ledva 80 m² travy a moc sa mi s káblami natahovat nechce.

anonym_785114
Včera o 14:46

Kup na baterku

anonym_1a67d3
Včera o 14:51

Kúpte na baterky. Absolútne nemá zmysel kupovať motorovú na 80m2 a každý rok ju servisovat. My mame už druhý rok aku z obi lux tools, stala asi 140€ s jednou batériou a nabijackou, kosi perfektne, je ľahká a spratna. Bateria mi vydrzi na jedno nabitie bez problémov a ešte ju prehodím do krovinorezu na dokosenie a stále nie je vybita.

madeincssr
Včera o 17:01

@evickuska na takuto plochu motorovu nekupuj. Je drahsia, tazsia, mozno ju po zime neuvladzes nastartovat, po starte zadymi a smrad zo spalin tiez budes/te citit. Aspon raz za rok-dva treba vymenit olej a vycistit a znovu naolejovat spongiovy vzduchovy filter. Tak ako ti radia, radsej kvalitnu aku. Idealne taku, kde je nova bateria dlhodobo dostupna za rozumnu cenu (typizovana aspon v ramci znacky), alebo repasovatelna (vygooglis podla typu baterie - nalepka priamo na nej, alebo presneho oznacenia modelu kosacky).

evickuska
autor
Dnes o 11:22
@anonym_1a67d3

Kúpte na baterky. Absolútne nemá zmysel kupovať motorovú na 80m2 a každý rok ju servisovat. My mame už druhý rok aku z obi lux tools, stala asi 140€ s jednou batériou a nabijackou, kosi perfektne, je ľahká a spratna. Bateria mi vydrzi na jedno nabitie bez problémov a ešte ju prehodím do krovinorezu na dokosenie a stále nie je vybita.

@anonym_1a67d3 superko a v OBI ano?

evickuska
autor
Dnes o 11:22
@madeincssr

@evickuska na takuto plochu motorovu nekupuj. Je drahsia, tazsia, mozno ju po zime neuvladzes nastartovat, po starte zadymi a smrad zo spalin tiez budes/te citit. Aspon raz za rok-dva treba vymenit olej a vycistit a znovu naolejovat spongiovy vzduchovy filter. Tak ako ti radia, radsej kvalitnu aku. Idealne taku, kde je nova bateria dlhodobo dostupna za rozumnu cenu (typizovana aspon v ramci znacky), alebo repasovatelna (vygooglis podla typu baterie - nalepka priamo na nej, alebo presneho oznacenia modelu kosacky).

@madeincssr no s AKU nemavam dobre skusenosti 🙈

anonym_1a67d3
Dnes o 11:56
@evickuska

@anonym_1a67d3 superko a v OBI ano?

@evickuska my mame z tej znacky lux tools viacero veci (kosačka, vyzinac, srubovacka, flexa a neviem čo tam ešte muž ma a všetko v poriadku)

evickuska
autor
Dnes o 12:30
@anonym_1a67d3

@evickuska my mame z tej znacky lux tools viacero veci (kosačka, vyzinac, srubovacka, flexa a neviem čo tam ešte muž ma a všetko v poriadku)

@anonym_1a67d3 naozaj? nie je to, ze funguje 2 roky a kupit nove?

anonym_1a67d3
Dnes o 13:14
@evickuska

@anonym_1a67d3 naozaj? nie je to, ze funguje 2 roky a kupit nove?

@evickuska no strunu sme mali ako prvú a už ju mame viac ako 4 roky a veru dávam jej zabrať, srubovacku mame tiež už dlho a kosačku sme vlastne kúpili skrz toho že sme už mali batérie a sú kompatibilné

evickuska
autor
Dnes o 18:42

@anonym_1a67d3 mas nejake fotky? az nahodou neobzriem ine