icon

Máte skúsenosti s vírivkou s ohrevom na drevo?

7. jún 2026

Ahojte
Máte prosím niekto vírivku s ohrevom vody na drevo ? Zaujímajú ma vaše skúsenosti. Ďakujem

Máte skúsenosti s vírivkou s ohrevom na drevo?
mullerova46
7. jún 2026

@anonym_autor bola som v jednej 😁 ručne vyrobená z kovov a v strede vírivky /bazenika bola piecka a mala otvor zhora na nakladanie dreva 🙂 bola to paráda ale nebezpečná a zle sa regulovala teplota vody

autor
7. jún 2026
@mullerova46

@anonym_autor bola som v jednej 😁 ručne vyrobená z kovov a v strede vírivky /bazenika bola piecka a mala otvor zhora na nakladanie dreva 🙂 bola to paráda ale nebezpečná a zle sa regulovala teplota vody

@mullerova46 tak my zvažujeme normálne od firmy, nie od žiadneho domáceho kutila.

rachel36a
7. jún 2026

@anonym_autor kamoška tak ma vírivku s integrovanou priečkou...je to super, oveľa rýchlejšie sa ohreje voda, a neberie to toľko energie

autor
7. jún 2026
@rachel36a

@anonym_autor kamoška tak ma vírivku s integrovanou priečkou...je to super, oveľa rýchlejšie sa ohreje voda, a neberie to toľko energie

@rachel36a presne o toto nám ide. Nezohrievať vodu 2 dni elektrinou. Trysky na elektrinu ok. A spokojní sú ? Moc ďakujem.

kikush182329
7. jún 2026
@anonym_autor

@mullerova46 tak my zvažujeme normálne od firmy, nie od žiadneho domáceho kutila.

@anonym_autor vo finsku bezne skoro v kazdej chatke. Je to skvele, rychlo sa zohreje, v zime aj ked nechas napustene ľahko sa rozmrazi a zohreje. Ak ju ale prejrejes, tak musis dlhsie cakat kym vychladne.

rachel36a
7. jún 2026
@anonym_autor

@rachel36a presne o toto nám ide. Nezohrievať vodu 2 dni elektrinou. Trysky na elektrinu ok. A spokojní sú ? Moc ďakujem.

@anonym_autor ano, veľmi spokojni su... včera sme sa tam s kamoškami hriali do druhej v noci na babskej jazde

autor
7. jún 2026
@rachel36a

@anonym_autor ano, veľmi spokojni su... včera sme sa tam s kamoškami hriali do druhej v noci na babskej jazde

@kikush182329
@rachel36a moc ďakujem.

andrejka1974
7. jún 2026

My mame vírivku , ale normálnu a veka energie to neberie iba pri ohreje , aké doporučila nám ju nech mame vudu na stálej teplote a vtedy míňa minimum a my ju využívame stále počas roka

autor
7. jún 2026
@andrejka1974

My mame vírivku , ale normálnu a veka energie to neberie iba pri ohreje , aké doporučila nám ju nech mame vudu na stálej teplote a vtedy míňa minimum a my ju využívame stále počas roka

@andrejka1974 keď sme pozerali normálnu vírivku tak aby to v zime napr.ohrialo na 40 stupňov tak to bolo že 12 + hodín. Nejde nám o to aby to nežralo veľa elektriny, máme solárne panely aj baterku. Ale nechcem si plánovať 2 dni vopred že sa chcem ísť čvachtať v zime.

andrejka1974
7. jún 2026
@anonym_autor

@andrejka1974 keď sme pozerali normálnu vírivku tak aby to v zime napr.ohrialo na 40 stupňov tak to bolo že 12 + hodín. Nejde nám o to aby to nežralo veľa elektriny, máme solárne panely aj baterku. Ale nechcem si plánovať 2 dni vopred že sa chcem ísť čvachtať v zime.

@anonym_autor my ju mame stále na 36 stupňov

autor
7. jún 2026
@andrejka1974

@anonym_autor my ju mame stále na 36 stupňov

@andrejka1974 celý rok, a celý rok ju využívate .?

andrejka1974
8. jún 2026
@anonym_autor

@andrejka1974 celý rok, a celý rok ju využívate .?

@anonym_autor ano celý rok my ju mame v prístrešku , ktorý sme si vybudovali takže ju mame úkrytu vnútri už tam mame od tejto zimy aj natiahnuté kúrenie tak tam už nie je zima

andrejka1974
8. jún 2026

Tam kde sú tie presklené dvere vnútri je Virivka