Návrh altánku - čo zmeniť
Ahojte, prosím vás, poradíte na základe vašich skúseností..co zmeniť ako doriešiť miestnosť, ktorá má slúžiť ako "altánok" . Priestor je betónový zo všetkých strán ( je to vo svahu, iná možnosť nebola),otvor len spredu, kde pôjdu veľké okna3 časti,1ks zasuvacky. V miestnosti má byť sedacia časť, krb, gril, kuchynský kút, veľký stôl naj masívny,virivka. Také niečo ako odkladací priestor je za tou hnedou doskou( tam sú dvere). Farebné linku asi opacne- hnedú dvierka a tmavšia sivá zástena, doska a možno aj dvere. V miestnosti je aj podlahové kúrenie,krb má byť na atmosku a rýchle prekurenie
to je altánok? To je betónová obývačka s kuchyňou a vírivkou ako päsť na oko mimo domu, pod altánkom si fakt predstavujem niečo úplne iné
@danica2711 áno, aj ja, len priestor nepustil, bol tam riadny breh..urobili sme pivnicu a potiahli , lebo v brehu by sme altánok neurobili. Preto je to celé tak nešťastne riešené
@cernusik tak v prvom rade si urcite na co to najviac budete vyuzivat. Lebo takto to naozaj posobi ako velka obyvacka a kuchyna. Naozaj treba taku velku sedacku? Mozno spravit v rohu virivku s nejakym lezadlami - nie klasickou sedackou. A na druhej strane nejaku kuchynu - ale teda ladila by som to cele skor outdoorovo a inak ako v dome.
No ako altanok mi to moc nepripada ale ok, ak stavba inak nesla....kuchynska linka zbyticne velka....stol a sedenie by som dala pre viac ludi....k virivke skor lehatka ne, gauc
no urcite sa to da utulnejsie zariadit ako toto na fotkach.. je to podla mna prilis moderno obyvackovo-kuchynske. Interierove. Nie altankove. V podsate tam mas druhu obyvackus kuchynou a neviem ci ti to je treba :D
@martul skor ta z tej virivky niekto dobre ospliecha, spolu s tym gaucom...
chcelo by to realnu foto toho priestoru kde to ma byt, aj okolia... ale zase ak je toto vas styl, tak nie je o com. Hlavne aby vam sa to pacilo. Ja musim povedat, ze sa mi na tom nepaci nic.

@cernusik asi chyba fotka