icon

Ako dopadne Let's dance?

amalka07
7. apr 2026

Ahojte baby, ako to vidíte ďalej s Let's dance? Koho aktuálne tipujete na víťazstvo, finále a kto naopak najbližšie podľa vás vypadne?

Podľa mňa to už teraz každé kolo bude kontroverzné, lebo ostali všetci už len dobrí, bude ťažké vyradzovať a vždy bude niekto kto bude mať iný názor

zuzinka888
7. apr 2026

Jednoznacne do finale Kolenik, Jablonsky a Marcinkova. A to lets dance nepozeram. Ale Kolenika miluju vsetky damy v rokoch (aj mladsie) hned po Ficovi.😂😂

anonym_8019ce
7. apr 2026

Vyhra to Koleník.

anonym_418813
7. apr 2026

Nikto netancuje lepšie ako Zuzana Porubiakova, možno nemá toľko fanúšikov ale je najlepšia

hulica
7. apr 2026

Aj ja to tipujem na Kolenika a podla mna aj najlepsie tancuje a este aj jeho vyzor😉🙂

didush27
7. apr 2026

@amalka07 najlepšie tancuje Porubjaková, ale výhra to chlap, ženy posielajú smsky 😁

anonym_9521b7
7. apr 2026
@anonym_418813

Nikto netancuje lepšie ako Zuzana Porubiakova, možno nemá toľko fanúšikov ale je najlepšia

@anonym_418813 tiež si myslím a k tomu má skvelého partnera

anonym_418813
7. apr 2026
@anonym_9521b7

@anonym_418813 tiež si myslím a k tomu má skvelého partnera

@anonym_9521b7 ona je úplne iný level. A Matyas tancuje ako maly Boh.
Alw presne toto je program pre ženy a tie budú posielať sms hlavne pekným tvarickaˇ ako je kolenik Kiko baran či Jakub jablonsky

petronela1985
7. apr 2026

@amalka07 podľa mňa budú vo finále Janko, Jakub a Zuzka. Tipujem, že vyhrá Janko.

cimage
7. apr 2026

Mne sa najviac paci ako tancuje Zuzka, to mam az zimomriavky. Z Kolenila nemam aj ked dobre tancuje.

daren1
7. apr 2026

Verite naozaj ze rozhodnu sms? Vyhra prekvapivo Marcinkova.

anonym_efa7fe
8. apr 2026

@amalka07 no ak vyhrá Koleník, tak už ma naštvú. Každá sa ide z neho pototo 💩 Pritom nie vždy tancuje najlepšie. Tu aspoň vidno masívnu súdnosť a mimo realitu hlasujúcich. Žadna objektivita. Tak isto ako minule výhra Barana 🫩 Jasné, že vyhral, markíza to masírovala aj kvôli Sľubu. Jednoznačne by mala vyhrať Zuzana. S tým Koleníkom to už je fakt trápne.

denka99
8. apr 2026

Výhra Baran,teraz skončí nela

clovieciknana
11. apr 2026

Podla mna finale: Kolenik, Jablonsky a Porubjakova a vyhra to Kolenik

tulipanka99
26. apr 2026

Tiež si myslím, že teraz to už bude každým kolom náročnejšie a asi aj dosť kontroverzné, lebo tam zostali silné páry a každý má svojich favoritov. Podľa mňa môže rozhodovať už len jeden slabší tanec, sympatie divákov alebo momentálna nálada poroty.

Na víťaza si zatiaľ tipnúť úplne netrúfam, ale finále bude podľa mňa veľmi tesné. Najbližšie vypadnutie môže byť prekvapenie, lebo pri takto vyrovnaných výkonoch už nie je nikto úplne „v bezpečí“. Ja priebežne sledujem aj prehľady po jednotlivých kolách, napríklad tu je zhrnuté, kto vypadne v 8. kole: https://www.zones.sk/studentske-prace/kultura/4...