Let’s Dance: Komu fandíte z finalistov?
Baby, ja som zvedavá kto vyhrá. Za mňa jednoznačne Zuzana. 🎉🪭🎉👌💫
Mala by Zuzka. Je bezkonkurenčne najlepšia.
Podla vykonov si myslim, ze bezkonkurencna je Porubjakova. Aj vzdy bola ked tancovala. Bohuzial hlasuju divaci a ti pojdu po Kolenikovi. Tam je velka zakladna fanusiciek.
Môj favorit je Kristián. Urobil najväčší progres, nikdy pred Lets Dance netancoval. Je to obrovský talent.
Baran má väčšiu podporu divákov, podľa mňa vyhrá on.
@anonym_447c5d hej, lebo Sľub. Preto vyhral aj minule. Ok, snaha sa cení, ale so Zuzanou sa nedá porovnať
Podla vykonov si myslim, ze bezkonkurencna je Porubjakova. Aj vzdy bola ked tancovala. Bohuzial hlasuju divaci a ti pojdu po Kolenikovi. Tam je velka zakladna fanusiciek.
@muchotrafka298 ja si to tiež myslím, aj minule jeď Kiko vyhral ma nahnevali. Lebo Sľub má silný fanúšíkovský tábor
@anonym_447c5d hej, lebo Sľub. Preto vyhral aj minule. Ok, snaha sa cení, ale so Zuzanou sa nedá porovnať
@anonym_autor tazko porovnat uplneho amatera s niekym, kto sa tancu dlho venoval.
@anonym_autor Nie je to len o Sľube, na ňom je vidieť zlepšenie, to diváci cenia viac, ako výkon profíkov ako Porubjaková a Koleník
kristián alebo kolenik
@anonym_autor tazko porovnat uplneho amatera s niekym, kto sa tancu dlho venoval.
@natalka13 Zuzana niekde profi tancovala? To neviem. Napríklad teraz Kiko slabo tancoval, zahrali to na efekt, svetlá. Viac tancovala Eliška. Zuzana si zas prvým tancom "uškodila" že to poňali tak easy. Keby spravila efekt, alebo drámu, pôsobilo by to úplne ináč. Jano excelentný napriek tomu, že držím palce Zuzke. Kikove kroky sa nedajú porovnať s nimi. Jablonský o 3 levely lepšie a tiež vypadol. Ok, tancoval folklór, ale to nemá žiadny vplyv, lebo to sú diametrálne iné tance
kristián alebo kolenik
@anonym_87ff16 tak to potom jednoznačne radšej Koleník
@natalka13 Zuzana niekde profi tancovala? To neviem. Napríklad teraz Kiko slabo tancoval, zahrali to na efekt, svetlá. Viac tancovala Eliška. Zuzana si zas prvým tancom "uškodila" že to poňali tak easy. Keby spravila efekt, alebo drámu, pôsobilo by to úplne ináč. Jano excelentný napriek tomu, že držím palce Zuzke. Kikove kroky sa nedajú porovnať s nimi. Jablonský o 3 levely lepšie a tiež vypadol. Ok, tancoval folklór, ale to nemá žiadny vplyv, lebo to sú diametrálne iné tance
@anonym_autor tancovala kym sla na VSMU a teraz od lets dance cely rok doteraz. Podobne ako Kolenik.
Kto vypadne je na smskach.
@anonym_autor najlepšia je Zuzka ale výhra Baran. Lebo Sľub.
@anonym_autor najlepšia je Zuzka ale výhra Baran. Lebo Sľub.
@anonym_4f2354 tiež si myslím
Drzim palce Kristianovi. Je mi sympaticke ako sa v tanci vypracoval z amatera, na rozdiel od Janka a Zuzky, ktori sa tancu venovali v minulosti. Slub nesledujem, poznam ho iba z minulorocneho Lets Dance.
Tiramisu - zabili, inak pozerat cesky format to je ina liga, moderatori, zivy orchester...
Markiza setri kde sa da
Ja nechápem tu kovalcikovu...ona dnes pila či čo? Úplne trepe odveci...
Tiramisu - zabili, inak pozerat cesky format to je ina liga, moderatori, zivy orchester...
Markiza setri kde sa da
@natalka13 toto hovoríaj moja mama. Ona pozerá len české programy
Výborne, veľmi sa teším, Zuzana + Matyáš vyhrali 🍾💃🥇🏆🕺 🎉🎆🎇
@anonym_autor akoze to vazne si myslite ze sa rozhodne na základe diváckeho hlasovania, blbost tam je uz vitaz jasny uplne vopred nejake smsky co posielaju naivny ludia natom uplne nezalezi z toho sa zaplatia naklady
Jeeej,Zuzana a Matyas vyhrali.toto som necakala,normálne mám zimomriavky.
@esther100 za mňa Porubiakova včera tancovala slabšie, ako Kolenik
@esther100 za mňa Porubiakova včera tancovala slabšie, ako Kolenik
@xckaretxxx to neviem,nesledovala som túto sériu vôbec.len predtým.Zuzana bola za mňa najlepšia a Matyas ten....no ani nemám slov na neho
@xckaretxxx to neviem,nesledovala som túto sériu vôbec.len predtým.Zuzana bola za mňa najlepšia a Matyas ten....no ani nemám slov na neho
@esther100 Kolenik včera podal neskutočný výkon. Ja si myslím, že to bolo všetko dopredu dohodnuté. Reakcia Kolenika, vôbec nebol prekvapeny
@esther100 Kolenik včera podal neskutočný výkon. Ja si myslím, že to bolo všetko dopredu dohodnuté. Reakcia Kolenika, vôbec nebol prekvapeny
@klotildabazarik tie si myslím ze vítaz je uz dopredu jasný
@xckaretxxx fakt Kolenik topka👍
@xckaretxxx škoda ze nevyhral Kolenik neskutočne čo on predvádzal, ale aj Kristian je perfektný
Zuzka je jemné žieňa, tancovala nádherné s Matiasom boli úžasní, ja jej to víťazstvo želám. No myslím si že na Kolenika a Kristiana nemala, to čo oni tam predvádzali bolo niečo famózne, ten ich výraz tváre hovoril za všetko.

Baran má väčšiu podporu divákov, podľa mňa vyhrá on.