Budete pozerať finále futbalu?
Ja ho bežne veľmi nesledujem, ale finále si asi pozriem. Aspoň kvôli atmosfére.
Pozeráte aj vy? A komu držíte?
@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.
@mandarinka555 no Messi je myslím silný introvert
ja pozerám len také zápasy kde hráme my 🙂 a keďže tu sme nehrali, tak ma to ani nejako neberie sledovať.Aj hokej pozerám len dovtedy kým nás nevyšachujú potom to pre mňa prestane existovať ostatné krajiny vôbec nesledujem
@mandarinka555 Ronaldinho je bývalý brazílsky futbalista, už nehráva niekoľko rokov.
@komir63 Myslíš, že to neviem?
Nepozerala som, bola som v praci, akurat som pipala, ked dali gol. Len som sa modlila, nech stihnem prist domov skor, nez zacne sialenstvo, kedze chodim na biku. Zastala som pred domom presne v momente, ked vsetci vrieskali campeones 😅😅 asi rovnako spotena ako ti futbalisti 😂 som zvedava, kolki zajtra nepridu do prace.
Vobec absolutne ma futbal nezaujima. Nastastie ani mojho snubenca 😄 Ide to mimo nas 😁

@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.
@mandarinka555 Ronaldinho je bývalý brazílsky futbalista, už nehráva niekoľko rokov.