icon

Budete pozerať finále futbalu?

19. júl 2026

Ja ho bežne veľmi nesledujem, ale finále si asi pozriem. Aspoň kvôli atmosfére.
Pozeráte aj vy? A komu držíte?

Strana
z2
komir63
19. júl 2026
@mandarinka555

@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.

@mandarinka555 Ronaldinho je bývalý brazílsky futbalista, už nehráva niekoľko rokov.

anonym_f02184
19. júl 2026
@mandarinka555

@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.

@mandarinka555 no Messi je myslím silný introvert

liusa82
19. júl 2026

ja pozerám len také zápasy kde hráme my 🙂 a keďže tu sme nehrali, tak ma to ani nejako neberie sledovať.Aj hokej pozerám len dovtedy kým nás nevyšachujú potom to pre mňa prestane existovať ostatné krajiny vôbec nesledujem

pokojvdusi9
19. júl 2026

@anonym_autor Paradny futbal.Ale idem spat tak hadam vyhra Argentina

naira80
19. júl 2026
@alenka58

pozerám každý futbal na MS, fandím Španielom

@alenka58 Som v tvojom fanklube👌 Espaňa🥳

mandarinka555
19. júl 2026
@komir63

@mandarinka555 Ronaldinho je bývalý brazílsky futbalista, už nehráva niekoľko rokov.

@komir63 Myslíš, že to neviem?

mandarinka555
19. júl 2026

@anonym_autor Dobojované...teším sa ako malé dieťa😉

amelie2017
19. júl 2026

Nepozerala som, bola som v praci, akurat som pipala, ked dali gol. Len som sa modlila, nech stihnem prist domov skor, nez zacne sialenstvo, kedze chodim na biku. Zastala som pred domom presne v momente, ked vsetci vrieskali campeones 😅😅 asi rovnako spotena ako ti futbalisti 😂 som zvedava, kolki zajtra nepridu do prace.

larinka552
19. júl 2026

Vobec absolutne ma futbal nezaujima. Nastastie ani mojho snubenca 😄 Ide to mimo nas 😁

Strana
z2