icon

Čo si myslíte o seriáli Kukačky?

26. dec 2025

Videli ste ho? Čo si o tom myslíte? Ako maminy?

anonym_e13dcc
26. dec 2025

Kruté a neviem si to predstaviť.. asi by som navrhla spolocne byvanie😃

marca12
11. jan 2026

@anonym_autor Neviem si ani predstavit toto zazit a ako sa s tym vysporiadat. Serial sa mi pacil,dobre spracovany pribeh.

marlent
11. jan 2026

1 super tazko predstaviť kukačky 2 su slabé o ničom.take umelo natiahnutý dej zbytocne.

marca12
11. jan 2026
@marlent

1 super tazko predstaviť kukačky 2 su slabé o ničom.take umelo natiahnutý dej zbytocne.

@marlent Mne sa pacila aj 2.seria.

marusiao
11. jan 2026

aj mne sa seriál páčil

kremlicka250
11. jan 2026

Namet dobry, herecky vykon nic moc a strasne to natahuju.Ale este som to nedopozerala. Aj som zistovala, kolko sa takychto pripadov stane rocne. Musi to byt naozaj hrozna situacia pri ktorej nie je ziadne dobre vychodisko ( hlavne ak sa jedna uz o starsie deti).

anonym_1bfba0
11. jan 2026

Nametom bola realna skutocnost, stalo sa v Čechach ale tam sa jednalo o 1 rocne deti. Herecke vykony podla mna dobre. Prva seria sa mi pacila viac. Tazko si nieco take predstavit, ze vychovavam 6 rokov dieta a potom sa dozviem, ze nie je moje a to moje je niekde inde. V takomto veku 6 rokov vymenit deti do biologickych rodin by bol šok pre vsetkych, takze asi naozaj len to spolocne byvanie a mat moznost zit s obidvomi detmi. Serial spraveny tak ze obe matky hned na zaciatku kategoricky povedali ze si kazda necha prave to ktore nie je jej.

maminajanka
14. aug 2026

Pozrela som ten seriál až teraz. Ako sa asi musia cítiť deti v striedavej starostlivosti, keď majú obaja rodičia nové rodiny,každý týždeň ine prostredie,kamaráti,ine pravidla dokonca v niektorých prípadoch aj ine školy a mesta každý druhý týždeň …