Najlepší film, aký ste videli
Ahojte, minule som sem dávala aký bol najhorší film co ste videli.. Tak dnes sa pýtam na najlepší, aspoň budeme mat co s mužom pozerať 😁 za mňa je najlepší film taky, čo si môžete pozrieť aj 20x a stále vás to bude baviť.. Ja som silno rozmýšľala no neviem ci taky mam 🤷♀️
Posledná bosorka, Červené víno,Forest Gump,teraz najnovšie Strážcovia galaxie 3,
Ja zbožňujem pozerať filmy bez hlbšieho zmyslu, aby som sa nemusela nad tým zamýšľať a mohla po náročnom dni pri 3 deťoch vypnúť, takže za mňa komédie a asi najradšej s Adamom sandlerom alebo francúzske komedie
Urcite to nie je vrcholne dielo svetovej kinematografie, ale co si ja rada pozriem kedykolvek, tak Hriesny tanec 😍 film starsi ako ja (a to uz je co povedat 😂) ale stale sa mi paci.
A potom je tu Mlcanie jahniat (vsetky tri casti), Posli to dalej je velmi pekny film, velmi rada mam stare ceske komedie s V. Burianom…
Serie Co sme komu urobili, Stastny novy rok alebo Otec nevesty... to su rodinne odrhovaky a ked sa stretneme napr na chate vzdy ich pozerame :D
Braveheart ;) A mnoho klasik,kt su alebo boli (uz 10r absolutne nepozeram tv) kazdorocne v TV.
Ja si kedykolvek môže pozrieť Želary . Tento film ja zbožňujem pre autentickosť, drsnosť a bohužiaľ aj smutný koniec. Potom mám veľmi rada sériu Tisícročná včela.
Bohemian Rhapsody a Zelená míľa a najhorši Zrodila sa hviezda tak trápny film som nevidela už veľmi dlho.
biutiful, birdman, imaginarium doktora parnasa, a moje odrhovaky pretty woman a hriesny tanec 🙂
My sme vlani videli v letnom kine švédsky film Muž menom Ove, výborný film, v strede filmu začalo liať, ale nikto neodišiel, všetci sme to chceli dopozerať. Teraz ho natočili Američania s Tomom Hanksom, tiež som naň zvedavá.
Vykúpenie z väznice Shawshank, ten som videla snáď 20x. A ešte milujem film Bod zlomu, samozrejme ten, kde hrajú Patrick Swayze 😍 a Keanu Reeves 😍 (keby tam hrali iní herci, určite by taký obľúbený nebol 😁).
Mám rada aj Madisonské mosty a Oceľové magnólie. Ďalšia kategória sú staré filmy, s Audrey Hepburn, Sophiou Loren a všetky filmy s Louis de Funesom.
serial Outlander,
Cokolada, Pelisky, Nebezpecna krasa, Dve tvare lasky, Cerveny stan, Vykúpenie z väznice Shawshank,
Neviem ci najlepsi ale Fantomasa s Funesom si dokazem pustit do pozadia kedykolvek 😊
Amélia z Montmartru. A filmov, čo som videla viackrát je veľmi veľa, naposledy som si pozrela opakovane Moja tučná grécka svadba.
Ja napíšem moje najoblúbenejšie,Videla som každý snáď 100X 🙂
1.Niekto to rád horúce
2.Příští rok ve stejnou dobu
3.Raňajky u Tiffanyho

Zelená míľa, Vykúpenie z väznice Shawshank.