Nemali by byť reklamy na stávkovanie vysielané večer?
Ahojte, bežne telku skoro vôbec nepozerám, ale teraz kvôli hokeju ju máme doma zapnutú častejšie.
A úprimne ma dosť zaskočilo, koľko reklám na hazard a stávkovanie tam ide. Jedna za druhou, stále dokola, počas športu, ktorý pozerajú aj deti.
Nechcem moralizovať, každý nech si robí, čo chce, ale príde mi zvláštne, že takéto reklamy idú cez deň úplne bežne. Nemalo by to byť aspoň obmedzené na večerné hodiny?
Malo a hlavne by tam pri kazdej malo byt velkymi pismenami napisane ze vdaka online stavkovaniu clovek nedostane uver. To vie minimum ludi. A potom su prekvapeni.
@anonym_autor prečo by malo? Reklamy na alkohol ti nevadia? Na banky? Veď to je tiež v podstate hazard..šak sa nedávaj ovplyvniť a hotovo
@anonym_autor prečo by malo? Reklamy na alkohol ti nevadia? Na banky? Veď to je tiež v podstate hazard..šak sa nedávaj ovplyvniť a hotovo
@anonym_0be88a na alkohol chodia tiež až po 22.00
@anonym_0be88a Reklama na alkohol je ale asi obmedzovaná, nie? Tú nejako neregistrujem.
V skorumpovanej krajine je možné všetko, otázka je len výška úplatku.
@anonym_0be88a Reklama na banku je hazard? 😀
Prestuduj si zakon o reklame, tam je vsetko uvedene, co sa moze kedy vysielat. Tvrdy alkohol az po 22,00, pivo a vino kedykolvek pocas dna. Stavkove kancelarie, zreby a pod. nie su obmedzovane nicim, to moze ist hocikedy.
Pokial mas s tym nejaky problem, mozes napisat podnet na Radu pre reklamu, kde sa nim budu zaoberat (fakt budu, lebo nemaju co na praci).
@anonym_0be88a Reklama na banku je hazard? 😀
@anonym_ac5c32 teoreticky je to požičanie peňazí a to je vždy hazardné 😁😁
@anonym_0be88a Reklama na alkohol je ale asi obmedzovaná, nie? Tú nejako neregistrujem.
@anonym_autor ja koľkokrát vidím aj cez deň 😵💫🙈
@anonym_ac5c32 teoreticky je to požičanie peňazí a to je vždy hazardné 😁😁
@anonym_0be88a Ja mam v banke bežný účet. Kde by som ho teda mal mať? Rovnako aj zlatú kreditku VISA s ktorou platím po svete. O tom, že bežný človek by bez hypotéky nemal kde bývať, je ti asi jedno. Veď nech si nepožičiava hypo a býva pod mostom....
Stávkovky športové prenosy a našich športovcov sponzorujú a logicky to nebudú robiť len tak, ale za reklamu, aj preto ak pozeráš práve hokej, tak ich je extra veľa...
@anonym_autor cez hokej to je bežné
máš pravdu a ešte lepšie sú tie celebrity "charaktery" čo hoci netrpia biedou sú reklmanou tvárou stavkovej kancelárie a nie je ich málo. Hanba im.
Bežne chodí reklama napr. na Clavin pred desiatou
@huxy Clavin nie je droga, nie je alkohol, je to voľnopredajný výživový doplnok rovnaký ako napríklad Cečko alebo Magnézium, teda ak nejako reklama nie je príliš vulgárna nevidím problém.
@anonym_autor ked dokaze program nabity cistymi vraždami vysielať statna STVR cely den a potom este o veceri v tomto pritvrdit, nedivim sa, vsade sama vrazda, nasilie, ukajanie sa tych ktory ten program tvoria..., alebo debili co varia, sa stretavaju a zoznamuju, potom uz len skutocne staci naladit slovensku politiciku debatu a clovek ma v psychike vymalovane..., samozrejme ze aj gambling k tomu patri, rovnako aj propagacia alkoholu a co ma neskutocne serie ked sa riesia zenske vytoky a pomocovanie.
@huxy Clavin nie je droga, nie je alkohol, je to voľnopredajný výživový doplnok rovnaký ako napríklad Cečko alebo Magnézium, teda ak nejako reklama nie je príliš vulgárna nevidím problém.
@marsmykkok nooo, tie reklamy podľa mňa vhodné nie sú, aby šli pred desiatiu. Ty si ich nikdy nevidel?
@marsmykkok nooo, tie reklamy podľa mňa vhodné nie sú, aby šli pred desiatiu. Ty si ich nikdy nevidel?
@huxy Ale videla, tá na Clavin už tuším chodí tisíc rokov. Raz to riešila už aj rada pre vysielanie retransmisiu, boli na to sťažnosti, ale zjavne reklama je urobená síce na hrane, ale tak aby bola ok. A mne išlo skôr o to, že nemajú ako zakázať také celkovo, lebo to patrí pod výživový doplnok a to by nemohla byť potom polka reklám ani na céčko, magnézium, marťankov a podobne, lebo je to rovnaká kategória výrobkov.
Ale tie stávkové a kasína je všade toho plno a nie je to určite dobré, nakoľko to ovplyvňuje aj deti aj mladých, ukazuje im to že vlastne robiť netreba, že stačí si podať alebo zahrať v kasíne a človek je okamžite milionárom. A to mi teda príde rizikovejšie ako ten Clavin kde možno malé deti celkom nevedia o čom je to a nie je to pre ne úplne vhodná reklama, ale nejako to ich budúci život neovplyvní v zlom, ale tie stávkové a kasína veru môžu ich zle ovplyvniť.
@huxy Ale videla, tá na Clavin už tuším chodí tisíc rokov. Raz to riešila už aj rada pre vysielanie retransmisiu, boli na to sťažnosti, ale zjavne reklama je urobená síce na hrane, ale tak aby bola ok. A mne išlo skôr o to, že nemajú ako zakázať také celkovo, lebo to patrí pod výživový doplnok a to by nemohla byť potom polka reklám ani na céčko, magnézium, marťankov a podobne, lebo je to rovnaká kategória výrobkov.
Ale tie stávkové a kasína je všade toho plno a nie je to určite dobré, nakoľko to ovplyvňuje aj deti aj mladých, ukazuje im to že vlastne robiť netreba, že stačí si podať alebo zahrať v kasíne a človek je okamžite milionárom. A to mi teda príde rizikovejšie ako ten Clavin kde možno malé deti celkom nevedia o čom je to a nie je to pre ne úplne vhodná reklama, ale nejako to ich budúci život neovplyvní v zlom, ale tie stávkové a kasína veru môžu ich zle ovplyvniť.
@marsmykkok tak je to diskutabilné. Však aj tie stávkové kancelarie neovplyvnia malé deti, ale skôr pubertiakov atď, tak isto ale aj ten Clavin 🤷 malé deti podla mňa ani jednému z toho nerozumejú.
@anonym_autor cibuľová ti ho prezentuje ako fit drink. Ten alkohol myslím.
Aj hazard podporovala... doxbett

Malo, ale prachy sú prachy