icon

Aké skúsenosti máte s jasľami Sloník na Humenskej?

mirka95101
Dnes o 11:43

Moja 20mesačná dcéra tam momentálne chodí na adaptáciu už druhý týždeň. Pred víkendom zvládla byť v jasliach asi 2 hodiny, no po víkende jej čas opäť skrátili na 1 hodinu. Úprimne ma to trochu zaskočilo, lebo som čakala, že sa jej pobyt bude postupne predlžovať aspoň na pol dňa.

Zároveň ju stále počujem plakať pri odchode aj pri príchode, čo mi nie je úplne príjemné. Chápem, že adaptácia je náročná a každé dieťa to zvláda inak, ale zatiaľ mám pocit, že ten čas tam skôr preplače.

Preto by ma zaujímalo – aké máte skúsenosti vy s týmito jasľami? Ako prebiehala adaptácia u vašich detí?

Ďakujem za každý názor alebo radu

anonym_664843
Dnes o 12:04

@mirka95101 mam skusenosti s inymi jaslami, ku konkretnym jasliam sa nevyjadrim. Vyjadrim sa k tomu, ze ak tam dieta 2 hodiny place, je logicke a spravne, ze adaptacny pobyt dietatu nebudu predlzovat, ale skracovat. Najprv si musi zvyknut bez placu na 2 hodiny, az potom na pol dna. Nemyslis? Este sa moze stat, ze tvoje dieta na jasle nie je vobec pripravene, nezvykne si, bude to denne len o placi a na poldnovy pobyt sa ani nedostanete.