icon

Poraďte seriály pre dievčatá vo veku 10-14 rokov

meg9
3. júl 2026

Ahojte, aké seriály mozerajú vaše dcery vek okolo 10-14 rokov. A pripadne aj kde. Chceme sirozpozerať niečo iné ako tie short videa, ak má dcera dovolenú tv. Dakujem za odpovede.

thirstymonk
3. júl 2026

@meg9 Neviem či to pomôže, ale keď som bol v tomto veku, tak sestra pozerala Šeroniny trable :D To bol dajaky taky kresleny serial pre pubertiačky, čo chodi na minimaxe. Rok asi tak 2002,2003

amel
3. júl 2026

Jurassic camp.

anonym_0e8618
3. júl 2026

Skus stiahnut Disney Channel do Tv ak nemate medzi kanalmi. Ten je najvhodnejsi pre 10+ alebo ked najdes starsie serialy niekde ako Phinias a Pherb, Kuzelnici z Waverly, Sonny vo velkom svete, Hannah Montana, Sladky zivot Zacka a Codyho (aj tu seriu na lodi)... Alebo filmy ako High School Musical, Camp Rock. Mimo disney channel Spongebob, Simpsonovci. V aktualnych nemam velky prehlad ale snad aspon toto pomoze ja som na tom vyrastala.

terry2003
3. júl 2026
@anonym_0e8618

Skus stiahnut Disney Channel do Tv ak nemate medzi kanalmi. Ten je najvhodnejsi pre 10+ alebo ked najdes starsie serialy niekde ako Phinias a Pherb, Kuzelnici z Waverly, Sonny vo velkom svete, Hannah Montana, Sladky zivot Zacka a Codyho (aj tu seriu na lodi)... Alebo filmy ako High School Musical, Camp Rock. Mimo disney channel Spongebob, Simpsonovci. V aktualnych nemam velky prehlad ale snad aspon toto pomoze ja som na tom vyrastala.

@anonym_0e8618 disney išlo dole vodou. Momentálne vysielajú asi 6 seriálov z toho 90 percent animovaných. Z tých starších vysielajú iba Phinias a Pherb, občas Jessie a pokračovanie Kuzelnici z Waverly.

patriicia_
3. júl 2026

V tom veku ma bavilo Kde bolo, tam bolo. Výborný seriál.

ichbinich
3. júl 2026

Dcera (13) pozera crunchlabs (dieťa inžinierov, no 🤣) a 'is it cake?'
Predtým pozerala niečo ako "zázračná kuchárska kniha " - just add magic. To sa jej veľmi páčilo, normálne bola smutná, ked to dopozerala.

arek00
3. júl 2026

Dnesne deti už pozerajú uplne iné veci. Mám dve dcéry...7 a 13.... videli sme
Skús Syréna, Dream topia, hra na oliheň, Pearsi Jakson, alebo ten nový kórejský seriál o šikane...tie korejské seriály u mladých dosť frčia...

anonym_e1cfd1
3. júl 2026
@arek00

Dnesne deti už pozerajú uplne iné veci. Mám dve dcéry...7 a 13.... videli sme
Skús Syréna, Dream topia, hra na oliheň, Pearsi Jakson, alebo ten nový kórejský seriál o šikane...tie korejské seriály u mladých dosť frčia...

@arek00 Hra na oliheň? To fakt?

kitty88
3. júl 2026

Moja 10-rocna ma rada Spongeboba, na netflixe ma pozrete serialy Dobre rano upirko, Kocici kouzlo, Wednesday... Starsia bude mat 14, ta so mnou rada pozera romanticke komedie, niektore mame pozrete na netflixe, ale pozerali sme aj starsie filmy (27 siat, Ako prist o muza za 10 dni, Cez noc tridsiatnickou, 10 dovodov, preco ta nenavidim a pod.).

19miri89
3. júl 2026

Moja pozerá Violettu 😁
Krok za krokom alebo Priatelia?
Ešte sa spýtam Mama Mia je vhodné už pre nich?

arek00
3. júl 2026
@anonym_e1cfd1

@arek00 Hra na oliheň? To fakt?

@anonym_e1cfd1 veď som to napísal...