Vaša mienka na aktuálny týždeň Bez servítky?
Ahojte, sledujete tento týždeň ? Ja nemám slov.. Aký mate názor ? A názor na to, že tieto kačacie influ pozera a žerie dnešná mládež ?
Keď to bolo pred 10 rokmi, ja som to rada sledovala. Teraz je to čiste o komercii a pritiahnutí diváka. Davajú tam najväčšie mentálne žumpy, aby robili divákom program. Je neuveriteľné, ako dokáže televízia podliezať latku a úroveň.
Nie všetci mladí ich sledujú. Tá Borisova ex je mi nesympatická. Tú Karin veľmi nepoznám, sa mi zdá že bola v nákupných maniačkách.
Ja som tú časť nevidela. Vždy do bez servítky naschvál dávajú takých ľudí čo sú extravagantní. V minulosti tam boli aj oveľa väčšie indivíduá. Veď tv joj ide len o sledovanosť. Pamätám si jednu časť kde bol muž, ktorý sa vyhrážal každému.
To niekto pozerá? Ja som rada pozerávala to staré Bez servítky spred 10tich rokov. To bolo v pohode. Na tú šaškáreň, čo vysielajú teraz ani len nepozriem.
Mňa to už nebaví,nedá sa to pozerať 🙄
Niekedy sme to s manželom radi pozerali a vždy sa tešili na večer...bola to taká oddychovka pre nás ...ale už veeeelmi dlho nepozeráme
Ja pozeram kvoli vareniu, a tento tyzden sa tam zisli teda zatial hrozni kuchari
radsej sa hodinu do "blba" pozerat ako na tento skvost 🙊 zivot je prilis kratky aby sme ho takymto niecim premrhalii. Jeden znamy raz povedal...Debil co to natocil a este vacsi co sa na to diva....🤣🤣🤣a teraz je cim dalej tak viacej takychto skvostov v tv 🙂
ja si vždy pozrem na fb aká bude v daný týždeň zostava a podla toho bud pozerám alebo nie.Stačilo mi pozreť upútavku a tento týždeň veru nebudem pozerať🙂

Pozerám. Tá Ema🤦♀️ totálna hanba. Mínusové správanie. Falosna, žiadne základne správanie. 🤢