Hľadanie názvu filmu so španielskou zápletkou na letisku
Scéna asi z filmu (som videla na IG), sa odohráva na letisku, kde dcera cestuje so svojou matkou. Pri odbavení batožiny zamestnankyňa na check-in povie, že majú 12 kg nadváhu, na čo sa matka urazí, mysliac si, že hovorí o jej váhe a povie že ty sa mi zdáš zasa škaredá. Dcera sa snaží situáciu upokojiť a vysvetľuje, že ide o váhu kufra.
Matka potom podá zamestnankyni bankovku a požiada ju, aby privrela oči, ako to robia v krajinách, odkiaľ pochádza.
Zamestnankyňa odpovie, že pochádza zo Španielska.
Dcera je brunetka, matka je blond v žltom kostýme.
Náhodou neuhadnete o aký film ide? Dakujem!
@zeldia Podla AI by to mal byt film Vdovy (The widows), tak neviem, ci sa trafil 🫣😁.
@oceanahory skôr komédia by to mala byt.
Aj ja som sa pýtala chatgpt ale netrafil 3x☹
@zeldia Ahaa, tak zial nepomozem 🫤 este mi dal tieto dve moznosti, ale asi ich dal teda aj tebe 😁🫣.
The Ferewell,
Mother and daughter
Mne povedal že to môže byt moja tučná grecka svadba, dámska jazda alebo jeho foter, to je lotor!😄
@n3la nie ☹
Mne to prišlo ako európsky film neboli tam Hollywoodské herečky.
@oceanahory mne dávalo iné filmy, ale ani toto nie.
@gab v histórii prehliadania sa mi nezobrazuje IG. Viem pozriet históriu na IG neako inak? Ako?
Mne AI povedala, že to bude The Terminal z 2004 s tomom hanksom 😁 s tým, že je to len taká vedľajšia scéna s nimi. Ale to pochybujem.
@zeldia na toto vpravo zakruzkovane cervenym klikni
@jablkovastrudla ano, your activity (tretie zhora)
Ja som to tiež práve videla na IG :D Tu je link na to video:
A v komentároch je aj názov filmu: V Maroku je možné všechno
Tento: https://www.csfd.cz/film/1299847-v-maroku-je-mo...
Akurat to sem idem pridat 😁
Ocho apellidos marroquis
Ale aj tak najlepsi je ocho apeliidos vascos - tie dve volne pokracovania Po su len take odvary skvelej myslienky
Dievčatá neviem poradiť ale len tak som si prečítala diskusiu a veľmi veľmi sa mi páči spolupráca vás všetkých, je to síce “len” o zistení názvu filmu ale aj z tohto by si iné diskutujúce mohli vziať príklad. Na čo a hlavne ako má slúžiť modrý koník. Slušnosť a ochota vyriešiť a pomôcť.
👏🏻

môzes sem pridat link z insta , kde si to videla? tak to viem vyhladat