Myslíte si, že seriál Sľub má dostatok prominentných detí?
Aky mate nazor na tento serial ? Myslite si ze je tam dost prominentnych deti ?
Nebudem diskutovat s anonymom.Je to pod uroveň.
A ty si co myslis? Podel sa s nami o svoje pocity a myslienky.
Akych prominentnych okrem tych 2? Chces aby tam hralo tvoje,ci preco sa pytas?
A co je na tom? Byvaju rozne konkurzy a nikde nie je napisane ze sa nemoze presadit aj ine dieta, a myslim ze je uplne normalne ze dieta herca resp znamej osobnosti sa tam dostane skor.
Mňa ten seriál zaujíma.
Ja ho pozeravam ako oddychovku. Je to zmena oproti serialom, ktore sa odohravaju v sucasnej dobe. Nahodou dost novych hercov, iny pribeh. Ako som pisla - ako oddychovka je to okej🙂
Mne sa ten seriál veľmi páči, je pre mňa spomienkou, je vtipný, perfektná hudba, ukážka toho, ako to naozaj v tej dobe bolo, pekne vykresľuje charaktery ľudí, vzopretie sa systému
@miskajerry Mna skor zarmucuje,ze je tam aj paralela so sucasnostou😯
Serial sa mi paci, deti v nom sa mi pacia, netusim kto su ich rodicia 🙂 a vobec ma to nezaujima
Podľa mňa sú tie "prominentné" deti teda až dve a snažia sa.
Dostali šancu.
Chlapcovi sa darí, dievča je herecky trošku slabšia. Zatiaľ.
Ale nevadí.
Celkovo seriál oddychový, neberiem ho ako 100 percenty obraz reality
Ja mám ten seriál rada. Vo viacerých seriáloch sú prominentné deti, nejde len o tento seriál.
Ja mám skôr pocit, že skoro v každom seriáli o dieťa nejakého herca.
Nepozerala som dlho žiadny seriál v telke, fakt od búrlivého vína vôbec žiadny v týchto televíziách a tento ma celkom chytil, nie som úplne hotová, ale ľúbia sa mi postavy, a celkom ma zaujíma ako sa to bude vyvíjať. A hlavne, čo kvitujem najviax, že tam nesexuje každý s každým v každom diely. KONEČNE.
Ja som ani nepostrehla, že sú tam nejaké prominentné deti, takže toto neriešim, ale aj v minulosti bolo bežné, že keď potrebovali do fimu/programu obsadiť nejaké detské postavy, siahalo sa primárne "do vlastných radov".
Napríklad Marek Ťapák začínal vo filmoch svojho otca, Natália Hasprová detto, aj Petra a Martina Vančikové mali mamu režisérku, otec a dedko Maroša Kramára boli herci atď atď ...
Nepozerám žiaden slovenský seriál
@mamickalisticka Presne to som si povedala,ze je to fakt take rodinne,ze to aj deti mozu pozerat a nie ako v Mame na prenajom sa to tam krizilo rad radom🙄Len uvidime,dokedy im to vydrzi,aby sme to nezakrikli😁
@iwesska pravda 😅 ale verím, že to bude v takomto duchu stále. Je to príjemná zmena. Napríklad aj nemocnicu som na začiatku začala kukať, že to vyzeralo zaujímavo s kopou nových hercov, ale príšerné. Tam si držali latku - každá časť, každý má iného partnera. Fuj. Nedalo sa to pozerať.
@mamickalisticka
@iwesska súhlasím. Oteckovia, mama na prenájom, to bol jeden grc, čo sa tohto týka. Viem, že niektorí takto naozaj žijú, ale pevne verím, že to nie je až také bežné ako v týchto seriáloch, kde naozaj každý prestriedal každého. Ale aj tam boli prvé diely väčšinou fajn, tak uvidíme ako sa to tuto vyvinie.
@kristiii uvidíme, ale tu si to u dosť postáv neviem predstaviť, riaditeľ so ženou určite nie, zástupkyňa s tým jej mužom tiež nie, Kollárovci tiež nie, možno Bartošovci.že ten jej šéf ju prinúti ak bude chcieť mať projekt a ak sa to dozvie primár podvedie aj on, už minule ked spal v robote ho jedna kolegyňa balila. Školník so ženou tiež nič v tomto za mňa, dcéra riaditeľa tiež striedať mužov nebude, Jana je rozvedená a tá iba ak by si našla nového, jediné Zuza to rozohrala na 2 strany a tam aj ten jej muž aj Igor možno tiež budú mať toho viac. Ale kedže je veľa postáv kde sa to neudeje nebude to každý s každým.
@marsmykkok ja dúfam veľmi, že anička jakab zažije úžasnú lásku s tym novym mužom, čo chodi do lahôdok.. chudiatko, tak dobre hrá zničenú ženu, že s ňou absolútne súcitim 🫢🥹 jej doprajem aj troch. Ale inak nech to je aspoň jeden seriál vo všetkej počestnosti.
@marsmykkok no co sa tyka primara, tak ta doktorka je do neho tajne zalubena, je to dost vidno jej gestami aj ze odmietla rolu primarky, lebo by sa musela prestahovat a ona si tu vraj "buduje zavazky", takze u Bartosovcov sa to este moze riadne zamotat, aj co sa tyka jeho manzelky a toho jej sefa 😀
ani som nevedela, ze ten mlady je Kandracov syn 🙂 mne z tych deti co hraju v serialy je najmenej sympaticky, neviem taky nemastny neslany, nehodi sa mi tam vobec. A mlada Cobejova, ta mi pride praveze ok, lebo hra mladu teenagerku, ktora ma nizsie sebavedomie, je perfekcionistka, tym padom casto vystresovana a toto ona hra praveze celkom dobre. Mimochodom vobec neriesim, ze su tam nejake prominentne deti, co im mam zavidiet, ze tam nehraju moje? 😀 toto by ma teda vobec nenapadlo riesit, ze koho tam obsadili.
@janci27 no tak nejako, primárova žena toho šéfa nechce, ale môj tip je že budú riešiť projekt a šéf začne mať nevhodné reči alebo dotyky a uvidí to jej muž-primár, pôjde do práce a tam zbadá doktorka že je smutný, tak to využije a vyspia sa spolu a románik sa začne. Ale som rada že čo som pozerala na Voyo dnešnú časť, vyzerá to tak, že existuje aj asi reálna matka Martiny a že vstúpi raz možno aj tá do deja, že teda sa rozbehnú aj iné dejové línie nielen romániky ako v iných seriáloch.
Mne sa páči príbeh. Zuzkina adopcia Kubka mi prišla najprv trochu strelená ale v podstate je obdivuhodné že to urobila. To do akej miery seriál ozrkadľuje dobu neriešim hoci som ho začala pozerať kvôli tomu. Je to aj vtipné, páči sa mi na rozdiel od iných denných seriálov.
@mamickalisticka presne tak konecne mnravnejsi serial. Kde sa nepropaguje nevera a pod nekalosti

si čítala článok o Čobejovej a Kandráčovi tak hneď treba na koňa utekať?