icon

Prípad Kramný

31. aug 2025

Akurát sledujem ten seriál o tom a stále rozmýšľam že či to naozaj spravil. Vôbec nevyzerá ako vrah. Myslíte že to naozaj urobil?

Strana
z4
doriiis
31. aug 2025

Samozrejme.

marca12
31. aug 2025

@anonym_autor Urcite ano. Ze nevyzera ako vrah? Mne uz len ten jeho vychcany pohlad nahana hrozu.

anonym_627509
31. aug 2025

Však je to úplný slizák, jemu to ide už len z očí, nehovoriac o tom, jak sa vyjadroval o celom tom prípade, jak sa zachoval po vražde, absolútne ho nemrzela smrť manželky a jeho dcéry.

laila22
31. aug 2025

@anonym_autor dopozeraj. Budeš vidieť ako sa o ňom vyjadrili priatelia jeho manželky a ako sa vyjadrovala babka (jeho mama)o vnučke a neveste.. samozrejme, že to urobil. Nikto neprejavil ľútosť, ani on, ani jeho matka...

summer138
31. aug 2025

@anonym_autor samozrejme, že spravil. Čistý manipulátor. Hlavne to nedokázal prežiť, že ona mala ten druhý Facebook a mohla by odísť a opustiť ho.

klarissa25
31. aug 2025

Viem ze aj vrahovia maju svoje faninky, ty budes asi ta jeho 🤷‍♀️

sevrin
31. aug 2025

@anonym_autor hej hotový Ted Bundy je z neho 😂

enmery
31. aug 2025

A ako má vyzerať vrah?😁 To nemá nič spoločné s výzorom. Súd ho uznal vinným.

nin12345
31. aug 2025

Podľa mňa vyzerá ako dokonalý vrah😄

diewcatqoo
31. aug 2025

Klasika: nevyzeral ako vrah... aj susedov zdravil 🙂

jasminet
31. aug 2025

Rozpredaval veci po zene a dcere este v Egypte, ze do ČR to nepovezie - fakt truchliaci manzel a otec.

katkaseiner
31. aug 2025

to je nejaka séria na Netflixe?

lucia147852
31. aug 2025

Samozrejme že to urobil

denkabemommy
31. aug 2025

@anonym_autor ako vyzerá potom vrah? Lebo taký Jon Venables, tiež vo svojich 10r (keď vraždil aj s kamošom) nevyzeral ako vrah 🙈. Tak ma celkom zaujíma.

denkabemommy
31. aug 2025
@katkaseiner

to je nejaka séria na Netflixe?

@katkaseiner na voyo

curlie
31. aug 2025

Zaujímali by ma tie fakty, na základe čoho si myslíš, že to neurobil. Že nevyzerá ako vrah? Aj Ted Bundy bol sympaťák s veľkou charizmou 🙄

autor
31. aug 2025
@curlie

Zaujímali by ma tie fakty, na základe čoho si myslíš, že to neurobil. Že nevyzerá ako vrah? Aj Ted Bundy bol sympaťák s veľkou charizmou 🙄

@curlie netuším kto to je. Nezaujímam sa o také typy vrazd len mi to vyskocilo na voyo tak ma to zaujalo.

zuzanita1609
31. aug 2025

Ted Bundy bol sympaťák, vzdelaný, charizmatický a čo sa nakoniec z neho vykľulo? Tiež neviem podľa akej šablóny má vypadať vrah? Tí, o ktorých by to nikto nikdy nepovedal, sú tí najhorší a najzákernejší, pretože nie je nič horšie,ako inteligentný, charizmatický vrah, mafián, zločinec. Tých blbých je chytiť, obviniť ľahko.

autor
31. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_autor ako vyzerá potom vrah? Lebo taký Jon Venables, tiež vo svojich 10r (keď vraždil aj s kamošom) nevyzeral ako vrah 🙈. Tak ma celkom zaujíma.

@denkabemommy tak taky janakovci na prvý pohľad vypadali ako vrahovia asi preto mi to ku tomu kramnemu nesedí

curlie
31. aug 2025
@anonym_autor

@curlie netuším kto to je. Nezaujímam sa o také typy vrazd len mi to vyskocilo na voyo tak ma to zaujalo.

@anonym_autor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
Odpoveď bola odstránená
curlie
31. aug 2025
@zuzanita1609

Ted Bundy bol sympaťák, vzdelaný, charizmatický a čo sa nakoniec z neho vykľulo? Tiež neviem podľa akej šablóny má vypadať vrah? Tí, o ktorých by to nikto nikdy nepovedal, sú tí najhorší a najzákernejší, pretože nie je nič horšie,ako inteligentný, charizmatický vrah, mafián, zločinec. Tých blbých je chytiť, obviniť ľahko.

@zuzanita1609 tento anonym má očividne zrak, ktorý odhalí zločinca na prvý pohľad. Mal by pracovať do FBI 👏

lia2929
31. aug 2025

Aj ta matka totalny chlad akoby hovorila o tom ako bola s kamoškami vonku... Aj jeho advokatka bola totalne nervozna cely cas . Potom kratko na to uz mal vztah . Šialene . Miestami som verila ze nie ze naozaj nie ale potom uplne ze ano preboha ty si psychos .

autor
31. aug 2025
@lia2929

Aj ta matka totalny chlad akoby hovorila o tom ako bola s kamoškami vonku... Aj jeho advokatka bola totalne nervozna cely cas . Potom kratko na to uz mal vztah . Šialene . Miestami som verila ze nie ze naozaj nie ale potom uplne ze ano preboha ty si psychos .

@lia2929 ved práve ze zo začiatku nie este mi ho bolo luto ale ešte ma čakajú posledné časti tak som zvedavá na ten koniec. Len je fakt zvláštne na tom že tá egyptská pitva a česká sú také rozdielne. Možno preto sa mi to nechce veriť

portret7
31. aug 2025

Dievcata, kde to sledujete? Nazov? Dakujem

terry2003
31. aug 2025

Samozrejme, že to urobil.

autor
31. aug 2025
@portret7

Dievcata, kde to sledujete? Nazov? Dakujem

@portret7 kauza kramny na voyo

catherinah
31. aug 2025
@anonym_autor

@portret7 kauza kramny na voyo

@anonym_autor ja si myslim, ze ich zab, ale nie elektrikou, ale skor nejaky specialny jed, co sa neda len tak lahko zistit. Doteraz ale tvrdí, ze je nevinny.

cukroska
31. aug 2025

@anonym_autor Samozrejme od začiatku som presvedčená. Sledovala som to celé roky a nezmenila som názor. Slizoun riadny brr

zuzanita1609
31. aug 2025

Mne tento prípad pripomína iný príbeh, ktorý sa stal v USA,neviem ako sa volala tá rodina,kde otec a manžel, ktorý sa robil neviniatko(úplný slizký had, ktorý zatĺkal a hájil sa do posledného dychu,že svoju rodinu miloval), zabil svoje dve malé dcéry a tehotnú ženu (pracoval v rafinerii,alebo také niečo s ropou a tam sa zbavil aj ich tiel). A tiež mal milenku.

Strana
z4