Ruža pre nevestu. Sú dnešné ženy naozaj také povrchné a hlúpe?
To naozaj sú v dnešnej dobe také tupé,umelé a hlúpe ženy?
Sedím,pozerám a mam dosť.Chlap normalny-zeny jedna veľká katastrofa.
Mam dosť.
@kavasmliekom Terajšie Bez servítky mi príde dosť dramatické. Ja som to zvykla pozerať keď som mala asi 13 rokov (čo bolo 13 rokov dozadu) a vtedy to bolo v pohode.
Oni tam nárokom vyberajú ženy ktoré sú povrchné a naivné. Chcú mať sledovanosť tak tam výberu úplne bizarné ženy ktoré si tam robia veľkú hanbu.
Čím väčší bizár tým viac sa o tom rozpráva a oni potrebujú pozornosť divákov.
Su všetky zeny take zavistlive ako ty? Lebo jedna vec je spraviť si nazor,súhlasiť nesúhlasiť a druha riesit to na sieti. Ale ano vačšina sebavedomycj je bud na vzhľad alebo na love. A este je otázne ci to priznaju a ci nie
@modnaarena "zavistlive"?
Ďakujem pekne,ale môžeš mi veriť,že určite tým dievčatám nič nezávidím.Skor mi je za nich trápne a nechápem,kde majú sudnost,pokoru,inteligenciu a zdravý rozum.Nemoderne byť rozumnou ženou?Moderne je byt napichana,vulgárna,neskutočne sebavedomá,povrchna a dovolím si napisat-"lahka"zenska.
Toto je moderné pre dnešné dievčatá,ženy?Bravo.
Hrdosť im nič nehovorí.
@klara546 je to hanba. Normálna žena, alebo dáma sa tam nikdy neobjaví. Je to plytka show pre plytkých ľudí s hlúpými protagonistami. Mne keby sa tam prihlásila dcéra, tak ju sfackám. Dúfam, že ju vychovávam lepšie, ako su tamtie primitívne osôbky.
@vandica aj za mňa je to hanba. No na druhej strane chapem, že sú ľudia, ktorí zmýšľajú inak, sú radi stredobodom pozornosti, radi skúšajú nové veci, spoznávajú nových ľudí, nemajú problém byť pred kamerou. A ak toto všetko zvládnu bez toho, aby sa strápnili, tak klobúk dole (málokomu sa to podarilo, ale našli by sa). A stále mi prídu normalnejsi ako ľudia, ktorí by za to svoje deti už len z princípu sfackali ako tuto páni.
Autorka, prečo to tak zovšeobecňuješ ? Píšeš akokeby všetky ženy boli také ako tie baby v ruži. Veď oni tam naschvál vyberajú také baby ktoré robia škandály.
To, ako sa tam niektoré správajú je ich vizitka.
Majú scenár, musia také robiť. Nechápem, že ťa to rozčuľuje.
Tak zas asi ani on nebude úplne normálny. Ak je taký úspešný, zabezpečený, vie sa o seba postarať, tak týmto spôsobom hľadať vzťah mi tiež normálne nepríde
@sono2 neverím,že idú podľa scenára...do bodky.Urcite nie.
Mňa prekvapuje na tom celom ten fakt,že ak sú už teraz všetky dievcata-zeny takéto povrchne a lacne osoby,tak dovi-dopo.
Je smiešne,že v dnešnej dobe sa všetkému dáva "volnost".Tolerancia všetkého dovolím si tvrdit--zlého.
Dnes slušnosť a ľudskosť vymiera neskutočne.Kazdy človek čím horší,čím hlucnejsi,čím vulgarnejsi je wau..."hrdina".
Ty si mimo, autorka, prepáč, to sú také zaplatené herečky z ulice alebo skôr z netu v dnešnej dobe a idú normálne podľa scenára, lebo inak by to ľudia nepozerali. Všetky reality šou sú na jedno kopyto.
Že ťa to trápi.
@stanulienkat za mňa to hanba nie je. Kebyže sa mi tam prihlási dcéra,tak viem,ze sa za ňu hanbit nebudem, lebo viem, že som ju dobre vychovala a že je rozumná. To že tam ide neznamená, že sa bude hned na neho vešať a blbo sa primitívne správať. Ak ty alebo iné ženy tu na koniku tvrdite,ze je to hanba,tak potom nedoverujete svojej vychove. Neveríte, že sú rozumné a ze ste ich dobre vychovali. Moja dcéra ak by tam išla tak viem že mi hanbu neurobí.
Mňa zas pobaví že mnoho ľudí tvrdí že nepozerá a taký prehľad majú že až .Však pozriem , zasmejem sa na tuposti a idem ďalej . My tam jednu protagonistku poznáme , a môžem povedať rovnako hlúpo sa prejavovala aj mimo tejto relácie. U nás to pozerá moja 15 ročná dcéra, v puberte , všetko romantické ale sama vidí ako sa tie baby chovajú a jej samej je to trapné. Vidí tam tie kačacie pysky , rozhovory ako z osobitnej a má aspoň zrkadlo ako to nerobiť.
Ja už TV nepozerám.Mne to už príde také pod úroveň všetko. Tv stanica, ktorá takto zhovaduje vzťahy medzi mužom a ženou. Ponižuje ženy a robí s nich hárem ...a to platí pre túto, a vlastne pre každú reality show. Také ja podporovať nebudem . A to ani z dôvodu že sa na nich zasmejem. Mne je skôr do plaču z úpadku spoločnosti
@subartic že? Nikto to nepozerá (pritom sledovanosť to má jak hovado), ale všetci presne vedia aký tam je kto trápny 😁. A všetci to samozrejme vyčítali z ukážok. Ktoré ale vlastne tiež nikto nemal ako vidieť, lebo inteligentní ľudia nepozerajú trápnu Markízu, len obohacujúce dokumenty.
@klara546 keby si ju dobre vychovala, tak ju ani nenapadne sa do takej žumpy a mentálnej stoky prihlásiť. Podľa normálnych ľudí to hanba je. Tam sa prihlasi len morálne a mentálne slabší jedinec, aby tam robil pre ďalších degešov show.
@stanulienkat no ked to tak beries,tak potom aj herectvo je odpad. Hraju sa na niečo čo nie su a tym pádom aj herci robia hanbu rodine. Tak sa tam ponižujú za peniaze. To je toto isté.
@klara546 Dúfam, že sranduješ, lebo tento tvoj posledný výlev, to je úplná blbosť a úplne odveci.😂 Mýliš si hraný film s hercami, s primitívnou a prízemnou reality show, kde vystupujú štetky.😂
@natalka13 a potom chceme od ludi kriticke myslenie.😀 Uz vieme, preco to tu po volbach takto vyzera.

@diewcatqoo ale jasné. Veď aj tu s tým apartmánom by som tipla, že je jeho hlavným zariadením 😇. A kopu z nich určite oslovila priamo tv.