icon

Seriál Squid Game

30. aug 2025

Je tu niekto kto pozeral tento seriál a zapáčil sa mu?
Videla som to pred mesiacom prvýkrát a potom som to musela pozrieť ešte párkrát. Zabíjaju tam ľudí ale má to hlavu aj pätu, herci sú super a hlavná hrdina škoda že zomrel na konci tretej série. Bol dobrý človek vždy každému pomáhal a aj na konci obetoval seba aby bábätko mohlo prežiť.
Vraj bude aj štvrtá séria, tak čakám kedy to dôjde k nám.
Sú tu fanúšikovia tohto seriálu?

Strana
z2
really8
30. aug 2025

@anonym_autor vsetci co to nevideli ti uprimne dakuju za vyspoilovanie.

rozculena
30. aug 2025

hej,videla som všetko.Žeby som bola fanúšik,neviem povedať.

binarypete
30. aug 2025

1. spoilujes to si si mohla odpustit
2. prva seria bola super, druha slabsia a tretia uz bola totalna hlupost kde sa vsetci spravali nelogicky len aby mohli posuvat dej a tvorit dramu, uz na zaciatku tretej serie som vedel presne ako to skonci a este povedal manzelke ze dufam ze to nebude take prvoplanove ale bolo
3. stvrta seria nebude, cely serial sa presuva do US a to bude prva seria.

dianka3
30. aug 2025

@anonym_autor Aj ja som sklamaná z konca a hlavne som si aj poplakala keď ten fešák co bol tam za babu ako im pomáhal celý čas a nakoniec ho ten blázon zabil.A potom ešte ako ta stará pani bodla svojho syna aby ochránila tu 222 babu. Škoda ... A 4 séria už nebude to verejne aj režisér filmu vyhlásil že toto už bol koniec. Už len Američania sa budú opičiť po nich 🙄😒😒

rozculena
30. aug 2025
@dianka3

@anonym_autor Aj ja som sklamaná z konca a hlavne som si aj poplakala keď ten fešák co bol tam za babu ako im pomáhal celý čas a nakoniec ho ten blázon zabil.A potom ešte ako ta stará pani bodla svojho syna aby ochránila tu 222 babu. Škoda ... A 4 séria už nebude to verejne aj režisér filmu vyhlásil že toto už bol koniec. Už len Američania sa budú opičiť po nich 🙄😒😒

@dianka3 tiež som revala pri tom čo ty....

dianka3
30. aug 2025
@rozculena

@dianka3 tiež som revala pri tom čo ty....

@rozculena presne 😭😭 ja som im fandila a ešte k tomu aj tu hudbu keď dajú tak to už ani skrývať nedokážem

autor
30. aug 2025

Nikde nepíšem celý dej dopodrobna, len som písala že má to hlavu aj pätu a fakt ma to zaujalo. Už dávno som nevidela nič čo by ma tak zaujalo a upútalo že som pri tom úplne sa vypla a skoro nedýchala.
Áno ďalšia séria bude v USA

lindous
30. aug 2025

Prvá séria bola fajn, tú som si pozrela, keď aktuálne fičala, druhú som už nedopozerala...

lindayaaa
30. aug 2025

@anonym_autor ano som fanúšik. Ale ma to byt americký SG ma to byt ine a myslím ze celkovo to stratí to kórejské čaro. Neviem. Obavám sa ze americké budú väčšie mordy. Toto som zvládala pozerať lebo ti nebolo take drastické.

ivik4
30. aug 2025

Nikde nepises dej ale napises ako to skoncilo 😃👌👌. Mne je to sice jedno kedze som videla vsetko

autor
30. aug 2025
@lindayaaa

@anonym_autor ano som fanúšik. Ale ma to byt americký SG ma to byt ine a myslím ze celkovo to stratí to kórejské čaro. Neviem. Obavám sa ze americké budú väčšie mordy. Toto som zvládala pozerať lebo ti nebolo take drastické.

@lindayaaa Teraz mali super hercov, uvidíme čo to americké bude. Už sa neviem dočkať.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
30. aug 2025

Videla som, bolo to fajn, ale nie je to niečo, čo by som si pozrela druhý krát.

autor
30. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka Videla som aj druhú aj tretiu sériu, mne sa páčili všetky. A hlavne malo to dej od začiatku do konca aj napínavé to bolo.

lindayaaa
30. aug 2025
@anonym_autor

@lindayaaa Teraz mali super hercov, uvidíme čo to americké bude. Už sa neviem dočkať.

@anonym_autor uvidíme. No pravdu povediac budem stale myslieť na korejcanov :D to je ako ked nejaký iný herec natočí pirátov z Karibiku :D

binarypete
30. aug 2025
@anonym_autor

@malinkajozka Videla som aj druhú aj tretiu sériu, mne sa páčili všetky. A hlavne malo to dej od začiatku do konca aj napínavé to bolo.

@anonym_autor praveze druha a tretia seria nebola napinava a nemala ani hlavu ani patu, preto som hned vedel ako to skonci. Od vojakov na lodi ktori mali vsetci dokopy asi IQ mrkvy a vlastne boli cely cas zbytocny az po tom ze niektore postavy menili nelogicky character z dielu do dielu az po absolutne katastrofalny diel s bludiskom kde ludia za sebou nezatvrali dvere alebo sa ani nepozerali ked vedeli ze ich niekto hlada. Skoda ze si niekto nedal trochu namahy aby to zvladol napisat tak aby to bolo napinave aj s tym ze sa ludia budu spravat logicky a konzistentne.

Mne sa prave paci na Korejskej tvorbe to je premyslene do detailu a ine, ale tu bolo vidiet ze 2 a 3 seriu uz pravdepodobne robili len kvoli peniazom a narychlo.

anonym_d6f268
30. aug 2025

@anonym_autor to je taký problém napísať "pozor spoiler"? Tiež to s mužom pozeráme a veru nepotešila si ma.. keby každý čo si niečo prečíta či pozrie hned napíše verejne obsah a koniec tak ľudia nemajú čo pozerať (/čítať)

cukroska
30. aug 2025

@anonym_autor No nemusela si spoilovať ,aue my sme si pozreli hneď. Mne sa páčilo aj keď smutné.

autor
31. aug 2025
@binarypete

@anonym_autor praveze druha a tretia seria nebola napinava a nemala ani hlavu ani patu, preto som hned vedel ako to skonci. Od vojakov na lodi ktori mali vsetci dokopy asi IQ mrkvy a vlastne boli cely cas zbytocny az po tom ze niektore postavy menili nelogicky character z dielu do dielu az po absolutne katastrofalny diel s bludiskom kde ludia za sebou nezatvrali dvere alebo sa ani nepozerali ked vedeli ze ich niekto hlada. Skoda ze si niekto nedal trochu namahy aby to zvladol napisat tak aby to bolo napinave aj s tym ze sa ludia budu spravat logicky a konzistentne.

Mne sa prave paci na Korejskej tvorbe to je premyslene do detailu a ine, ale tu bolo vidiet ze 2 a 3 seriu uz pravdepodobne robili len kvoli peniazom a narychlo.

@binarypete Mne sa páčili všetky časti, aj druhá séria malo svoj dej keď hlavná postava hľadala ostrov s pomocou policajta a detektívov a chcel skoncovať s hrou. Celý čas mal dobré srdce az do konca kde sa obetoval.

autor
31. aug 2025
@anonym_d6f268

@anonym_autor to je taký problém napísať "pozor spoiler"? Tiež to s mužom pozeráme a veru nepotešila si ma.. keby každý čo si niečo prečíta či pozrie hned napíše verejne obsah a koniec tak ľudia nemajú čo pozerať (/čítať)

@anonym_d6f268 Veď to není novinka a nepíšem nikde nič do detailov. Chcela som len popísať s ľuďmi čo sa im to páči to je všetko.

evazhoufova
31. aug 2025

Je to návykové. Po dopozerani prázdno- strata času za mna.

andy_sixx24
31. aug 2025

Áno ja som fanušička a naozaj veľká. Za mňa naozaj super seriál a teda neviem prečo ti tu vypisujú že spoiluješ, seriál vyšiel už dávno aj jeho posledná séria takže si to už každý dávno mohol pozrieť. Americká ak bude tak to bude podľa mňa o ničom. Takéto série vedia len aziati. Odporúčam aj Alice in Borderland.

anonym_4d2566
31. aug 2025

Najsmutnejšie na tom je , že to pozerajú aj deti a potom sa hrajú, že sa zabíjajú....

autor
31. aug 2025
@andy_sixx24

Áno ja som fanušička a naozaj veľká. Za mňa naozaj super seriál a teda neviem prečo ti tu vypisujú že spoiluješ, seriál vyšiel už dávno aj jeho posledná séria takže si to už každý dávno mohol pozrieť. Americká ak bude tak to bude podľa mňa o ničom. Takéto série vedia len aziati. Odporúčam aj Alice in Borderland.

@andy_sixx24 Ani ja nechápem prečo niektore že spoilujem, pokiaľ viem už to vyšlo dávnejšie, len ja som sa k tomu len teraz sa dostala. Mohli by napísať aj knihu z toho, by som si to prečítala.

autor
31. aug 2025
@anonym_4d2566

Najsmutnejšie na tom je , že to pozerajú aj deti a potom sa hrajú, že sa zabíjajú....

@anonym_4d2566 Skôr vymýšľajú na to detské paródie na YouTube a pozerajú to malé deti. To sa mi nepáči, ale seriál pre dospelých je super.

anonym_a54338
Autor odpoveď zmazal
anonym_a54338
31. aug 2025

@anonym_autor neznasam ludi ako si ty, este aj nudna musis byt v realnom zivote podla tvojho vyjadrovania sa

autor
31. aug 2025
@anonym_a54338

@anonym_autor neznasam ludi ako si ty, este aj nudna musis byt v realnom zivote podla tvojho vyjadrovania sa

@anonym_a54338 Prečo som nudná lebo keď mám čas pozerám seriály alebo čítam knihu alebo že mám svoje koníčky? A vyjadrujem sa normálne, nikoho neurazam, narozdiel od teba.

mamusa123456789
1. sep 2025

Mne sa to celkom páčilo, ale pozerala som z toho dôvodu, že moja 10 ročná dcéra dookola o tom trepala a chcela to vidiet, lebo v ich triede téma No.1(po dopozeraní bol verdikt, že momentálne na to môže zabudnúť) ,samozrejme moji drobci 5rocny a 3 ročna už nehravaju 'vidličky, lyžičky, noze', ale bud 'red light, green light' alebo korejska verziu 'mukunghwa koči piot somnida'... Keď som to dopozerala, tak ma skoro trafili, že ktorý pricetny rodič nechá toto pozerať škôlkarov.
P.S. Z domu to určite nemajú, lebo obsah prístupný od 13 a viac rokov mame na heslo

naily
2. sep 2025

Tak ja som videla len prvú sériu lebo nemám na to čas a ďakujem že si napísala ako to skončí už si to ani nepozriem. 🤦🏻

Strana
z2