icon

Ste spokojní s finále Ruža pre nevestu?

31. máj 2024

Ste spokojne ako to dopadlo?

Strana
z3
rainee
2. jún 2024

@marsmykkok to som si tiež všimla.

@ktochytavzite ved máš aj staršie ženy modelky. A ona nezačína, robí to už dlhšie. Ja by som jej aj tych 40 kľudne tipla.

hylary
2. jún 2024

@ktochytavzite nie je to prehnane... Nevyzerá na 31 ani omylom... Vyzerá ako vyzita 40tnicka, a myslí si to kvantum ludi

n3la
2. jún 2024

Ja osobne ano, súhlasila som s Radkom keď povedal že Julka mala všetko až desivo naplánované a bál sa aby neodmietla jeho prsteň ako korunku v Miss, vôbec by som sa tomu nečudovala 😄 myslím ale že Stanka už nie je s Radkom spolu, vzhľadom na jej žiarlenie a prednášky by sa mi k nej hodil skôr nejaký starší bohatý pán, ktorý bude unesený z jej krásy 😄

kamatopo
2. jún 2024

@n3la presne k jej povahe dokonalej ,,hore prst,, by som Rada nedala. Jeho by po čase prešlo poslúchanie a jej výčitky by išli bokom. On má biznis on je pán. Že sa ona zduje a tým ho dá tam kde chce to by platilo iba chvíľku. K nej len postarsieho uja čo sa mu už tak lítka nezapaluju a je rád ,že niekoho ma.

n3la
2. jún 2024

@kamatopo Ano súhlasím, aspoň tak pôsobí v tej show, mne bola sympatická, ale naozaj pre muža 55+ čo ju zabezpečí a bude ju obletovať, Rado je ešte taký pojašený mamin chlapec

walentina7
Odpoveď bola odstránená
majkat12
3. jún 2024

😔

autor
3. jún 2024

@n3la tak nieje najmladsia, do clanku jej zle vek napisalistara nieje ale nechat sa obletovat moze nejaka sugarbaby max. do 24 rokov, od 25 to su potom uz dochodkyne na obletovanie :D
A hlavne s 55+ tak lahko deti sa nedaju mat,
tak ked jej nic nieje dobre, nech teda ostane na ocot

n3la
3. jún 2024

@autor vlastne áno, má po 30tke, moja mama vždy povie každá ktorá chce si nájde, tak možno chcela aby sa jej niekto skrz toto ozval, že ju uvidí v telke a už bude :D

qwerty2
3. jún 2024

Zo Stankinho vyjadrenia to vyznieva tak, že vzťah vlastne ani nezačali. Viem, že veľa ľudí ju pokladá za chladnú, ale mne je jej prístup sympatický. Proste išla do tej show s chladnou hlavou, nerobila si tam naivne nejaké ilúzie a zbytočne sa nezamilovala ako nejaká pubertiačka (ako Jennifer alebo Júlie) a keď sa show skončila, tak tiež do toho nešla hneď po hlave (ako Petrana v 1. sérii), ale chcela ďalej randiť aj v reálnom živote a viac sa spoznať než by s ním išla do vzťahu. Bol to podľa mňa rozumný krok, veď na čo by s ním hneď začínala vzťah keď ho vlastne ešte ani poriadne nepoznala? Myslím, že je na nej vidieť, že si vzťah ako zdieľanie svojho života s druhou osobou váži a nevstúpi do neho len tak s niekým. Za mňa je ona veľmi krásna duša a prajem jej nech stretne toho pravého.

srdeenko19
2. mar 2025

Ahojte dievčatá.
Kedy začína Ruža pre nevestu 3? Budete pozerať? 😁

kamatopo
2. mar 2025

@srdeenko19 pravdaže, už sa tešíme aj s mojou puberťačkou🤣.

n3la
2. mar 2025

ahoj, áno jasne 😂 dúfam bude lepšia ako tá česká😀

srdeenko19
2. mar 2025

Aj ja s mojou pubertackou. Vždy bol piatok náš 😂😂muž sa už "teší" 😂
Budúci piatok začína? Neviem sa k tomu dopátrať. Telku vôbec nepozeravame, čakáme len na ružu 😜

majkat12
3. mar 2025

@srdeenko19 tento piatok, 7. marca 💃🏻

srdeenko19
3. mar 2025

@majkat12 oki, vďaka.

qwerty2
7. mar 2025

Baby, viete niekto kto vyhral tretiu sériu? Ak hej, napíšte mi prosím do správy. Ďakujem. 😊

lavender94
7. mar 2025

Tak čo hovoríte na novú sériu? Zatiaľ to vyzerá na zaujímavú zostavu 😄 čo hovoríte na tú mater s dcérou? To mi asi utkvelo najviac, prišlo mi to strašne trápne. Ale tlaky museli mať riadne z toho 😂

majkat12
7. mar 2025

@lavender94 no ja žasnem nad tvorcami tejto šou, ako to stále posúvajú 👍🏻

srdeenko19
7. mar 2025

@lavender94 ta dcéra je mi strašne nesympaticka. Mama bola super, aj krásna 😁
Mne ta Miška príde, že to je Marcela 2. Ale ze úplne 😁
Zenich celkom fešák, sympatak.

klara546
7. mar 2025

Najkrajsia za mňa je Lucia. Miša je chory človek. Labilná. Marcelu mi nepripomina vôbec. Marcela bola pekná, táto je celá umelá a opuchnutá a zlá. Marcela nebola zákerná. Rozum má tam ešte kristina a rebeka. Ostatné nič moc.

majkat12
8. mar 2025

@srdeenko19 no ja som na tú dcéru pozerala, že čo to bude za šupa, keď ju tak schovávajú a ... 😐🙈 (trošku ako M. Manson 😬🙊 aj keď. "pomohol" jej aj make-up v dokrútke bez vyzerala lepšie)
a Miša.. bola mi povedomá, že kde som ju videla.. a potom mi svitlo.. za mňa tiež ako horšia a nevydarená verzia Marcely.. podobné črty tváre, tie spustené priamienky okolo tváre, tá mimika! ale naozaj.. podstatne horšia verzia aj výzorom a hlavne správaním.. celé zle toto

majkat12
8. mar 2025

@klara546 no veru.. hlavne Catherine ako sa pýši inteligenciou ale.. je iba zbytočne povýšenecká

lavender94
8. mar 2025

@srdeenko19 Okrem bachelora je to tam cele zle 😂😂

n3la
8. mar 2025

Ja neviem či im to káže scénarista alebo to tie dievčatá robia z vlastnej hlavy, ale ak áno tak absolutne nechápem 😄. Česku ružu som ani nedopozerala kvôli tomu čo tam dorábali, nejaké hašterenie, ohováračky to patrí k tomu okey, ale aby jej povedala, že ju tam nechce lebo sa naviazala na jej matku? Ved sa poznali predpokladám nie viac ako 24h😂.

Strana
z3