Ženy v reality šou Vezmeš si ma. Zúfalé činy a vzťahy bez hrdosti
Ahojte, práve som dopozerala včerajšiu časť show, kde žena žiada muža o ruku. Tá včerajšia nevesta na mňa pôsobila prinajmenšom zúfalo... Nikto jej nechcel prísť na svadbu, ani vlastná mama, aj kamoška to zrušila, nikto nebol extra nadšený. Chápem, ze sú to pre rodinu šoky, ale väčšinou to potom všetci rozdychali. V tejto časti to tuším ani ženích nerozdychal... Nehovoriac o tom, ze ju rok podvádzal a celý vzťah majú turbulentny... Pripadalo mi to, akoby ho silou mocou chcela dotiahnuť pred úrad, aby jej nezdrhol časom. Veď aj priznala, ze mu chce tým zatvoriť zadné vrátka 🤦. Také trápenie pred verejnosťou.. To ozaj sú niektoré ženy takéto zúfalé a bez hrdosti??
Naozaj je niekto takto zufaly ,ze pozera taketo relacie a este do konca
@minenkaa hej, väčšinou bojkotujem podobné formáty, ale pri tomto som si dovolila zlyhať...
Videla som len tu prvu cast. Ale uz viac nepozeram. Ciste zufalstvo prosit muza aby si ma zobral.
videla som.. och Bože takú trápnosť som dlho nevidela.
pani mne prišla ako menej rozumovo zdatná...
Tak dufam,ze uz nezlyhas
A zobrali sa? Ja som videla len uputavky a pani vyzerala, ze nemala vela stastia a lasky v zivote.
Mne stacilo, ked som videla uputavky-totalna kravina.
Pani na mňa pôsobila milá, ale prišlo mi, že jej matka je narcistka, čiže nemala najskôr nikdy v živote zdravý vzor, vzťahy, lásku, otca neviem akého a ci mala. Celkovo nemá žiadne kamarátky, vzťahy. Čisté zúfalstvo, veľmi veľmi zlý výber "partnera", ved je to decko popri nej a ona pri nom ako zúfalkyňa navyše úplne mimo. Prišlo mi to, že si ho chce poistiť, a celkovo keď hovorila ako veľmi ho ľúbi a takmer pri tom plakala, môj dojem je ze to nie je láska, ale strach zo samoty. To, že jej on city neprejavuje, no zrejme preto ze takmer žiadne nemá. A ona si to obhajuje, ze on len je taky chladnejší. 🤦🏻♀️ Bože môj, ze toto aj dajú do telky, ta pani skôr patrí na psychiatriu. Skôr by sa jej hodila dlhodobá terapia a práca na sebe a nie tam uhanat zajačika. A tie argumenty, že lebo jej dcéra 1,5 ročná isla k nemu... 🤦🏻♀️ Bože bože, veľmi zle sa mi na to pozeralo. A ešte ako mu mama hovorila, že si ju brat nemusí. Ja som si myslela, že to je naozaj keď išiel aj na matriku, alebo úrad, keď je to cele fraška, tak potom nechápem tie príhovory jeho mamy. A zároveň si myslím, že si ju zobral len preto, ze je to fraška. Pani teda asi len chcela mať svadbu snov a nemá na ňu peniaze. Smutne je len, že jej na tu svadbu dokopy nikto neprišiel.
A neskôr budú články na topkach ako reálne sa svadba nekonala.
@personality presne, celé to bolo také trápenie a keď zahlásila, ze kamoškinej dcéry spolužiaci prídu, aby tam niekto bol... 😯 No mala som dosť... Ja tipujem, ze už sú rozvedení, ak sa reálne zobrali.. Proste celkovo na mňa pôsobila taká emocne labilna a on nasilu donútený... 🤐 Trápne mi bolo aj za ňu.
@terina25 akože je to taky smiech cez slzy - kam až sú schopní ľudia zájsť. A potom, ze muži nie sú mužmi, keď ženy ešte aj toto robia za nich. Keby to urobím môjmu, tak ma doma dorazí asi 😄
Podla mna je zufale to,ze vobec taketo programy robia a ze maju svojich divakov..taka farma,nahananie zenicha,podkladanie sa chlapovi,ci mi da ruzu...videla som 3 minuty as8 z tej ruze a tie akoze " krasavice" mi prisli priam odpudzujuce spravanim aj vyzorom....
Akoze tiez sa chcem a viem zrelaxovat hoc aj pti tv,ale pri tomto ozaj nie,na to je moj zivot prilis kratky
Ja som teda este nevidela ani jeden diel ale oni sa realne zoberu? Normalne pravoplatne?
@petamich že vraj nie...tak ja už fakt neviem. Ale načo by to potom bolo dobré?
Ja to zvyknem preklikať za pár minút z archívu jojky, nech si pozriem, ako je nevesta učesaná, aké má šaty, aká je výzdoba.
@petamich Ja som myslela, že reálne sa zoberú. Či nie?
Lebo v prípade "Svadba na prvý pohľad", to mi je jasné, že sa reálne nezosobášia dvaja cudzí ľudia.
@unicornlady no ved preto som sa pytala, ze v tej svadbe na prvy pohlad to riesili, ze to nie je pravoplatne a oddavajuci su zrejme herci, tak by ma zaujimalo ako to je tu
@elenajezova neviem, asi pre tu show, len presne potom asi nerozumiem 😀😬
Včera to bolo veľmi smutné fakt🙃
Ale dopadlo to dobre😂
Ale tak hanba-nehanba, pekne ju oblekli(aj ženícha), učesali, majú zlaté obrúčky, najedli sa a ešte aj honorár možno dostali😃
Kamoškinej dcéry spolužiaci 😀😂🤦🏻♀️ Aspoň, že jej Alagic rovno povedala, že to teda nie. 😀 Mohla rovno Alagic poprosiť keď už ju tam mala, ze nech ona zavolá svojich hostí a známych, ze nech je ich dosť. 😀
Pani by aj dušu zapredala, ved sa nechala natáčať aj pri pôrode, ktovie ešte do koľkých iných reality show sa hlásila, druhá "Martinka z Turca". 😀
@personality to vážne aj pri pôrode? To som nepozeravala veru. Ja by som asi chodila kanálmi po odvysielaní a Alagic mala také rypave ale aj trefne poznámky, co ešte znasobilo celkový zlý dojem...
@macatt vraj nikto nič nedostane. Hádam stačí, ze jej celý čurbes zaplatia 😏
Ja som pozeravala tie pôrody z ČR to bolo fajn.Vzdy som si poplakala🙂Tieto relácie nepozerám iba som videla upútavku na nejakú čo ma o 20 r mladšieho partnera to je ten o ktorom píšeš?.plus minule bol nejaký diel kde z 15 r ju 11 podvádzal😭
Videla som všetky časti, najviac sa mi páčila Barbora, na ňu mi to sedelo, taká správne trafená, mali krásnu svadbu, o tom niet pochýb(sledujem ju už cca 10rokov na sieťach) ale včerajšia pani mi prišla, hm. Ako 15 ročne dieťa uväznené v tele dospelej ženy, ktorá zúfalo baží po láske. Asi mala ťažký život, viď aj mama ako sa zachovala, niekde som čítala, že ma autistické dieťa už dospelé. Neprišla mi v poriadku a na tom televízie stávajú, na zúfalých ľuďoch. Bola až príliš dobrá a vôbec si neuvedomovala ako ňou všetci dookola manipulujú. Neviem. Prajem jej šťastie a hlavne úprimných dobroprajnych ľudí okolo seba.
@petamich vezmú sa naozaj v tejto relácii. Určite to viem, lebo tá minulotýždňová baba sa vzala pred rokom v apríli, mali fotky na insta zo svadby a vtedy ešte ani nebolo vediet, že niečo také bude.
@luccija to bola táto, co píšem (o 20r mladší partner).
@mamickalisticka celkom aj chápem reakciu jeho mamy, vôbec sa nezdrahala dať najavo, ze ju nemusí. Čakala niekoho iného pre synacika. A celkovo všetci okolo nej mi prišli, ze ju nemusia - aj tá druhá kamoška, s ktorou chcela ísť kúpiť obrucky... Reakcia, ochota a nadšenie 0 bodov. To len pani si myslela, ze má kamarátky..
Áno baby boom to bolo, vieš si ju vygooglit aspoň fotky Linda Kubriczka.
...mne stačili len upútavky z jojky, ktoré na mňa pomaly vyskakovali už z chladničky... že vraj to už je rok staré a spolu už nie sú...a ona z tých upútaviek vyzerá že nie je psychicky oka...
... také, že idem cez mŕtvoly.. každý od nej bočil,asi vedeli prečo...
Teda ja som videla iba kúsok tej časti, kde chlapa vydajachtivá odchytila na rybách 🤦♀️ mne to príde celé trápne a umelé. A polovica národa sa baví na zúfalstve žien. Divný dobu žijeme.
@aandrea9 oni sa cítia, ako celebrity..nie zúfalé...
Táto, čo spomína autorka,rodila v priamom prenose...no uznaj...povymetala hádam všetky show, nečudo, že jej preplo...ja konkrétne sa na takých ľuďoch nebavím,neviem ako ty ..ale nie je mi ich ani ľúto,lebo im nikto nedržal nožík na krku,aby sa tam išli predvádzať... zrejmé majú málo starostí a povinnosti , keď sa dajú na také chu**viny 🤷
@miskakyska ja sa nebavim ani nesledujem, ten kúsok som videla náhodou. Iba predpokladám, že sledovanosť to ma slušnú. Ľudia potrebujú chlieb a hry.
Pani mi bolo celý čas ľúto, bolo vidieť ze si plní svoj sen, žiaľ aj bez vnímania skutočnej reality. Neustále každému hovorila ako je pre ňu dôležitý, spätne jej to však nikto nepovedal. Povie budúcemu manželovi do telefónu ľúbim ťa, on nič a zloží, ide ku vestici zistiť,čo jej povie pri oltári.....celý čas bola v neistote, bolo mi jej vážne uprimne ľúto. Nemal kto prísť na svadbu, bola ochotná tam mat cudzích ľudí, len aby bolo...co k tomu dodať, tak veľmi túžila byť milovaná, nevidela a nechcela vidieť, počuť nič. Čas ukáže, prajem im spokojný život aj tak
To bola táto časť (s tou rybačkou), Barbora a Nikolas
https://play.joj.sk/player/e5t1kJy258KVGM5OXRYg...
Mne sa tá jej mama zdala povedomá, akoby tá bola už v nejakej relácii predtým.

Sú, veru, bohužiaľ.