10% úrok behom mesiaca - skúsenosti
Ahojte mate niekto skusenosti s takymto niecim? Poistovak priateľa nahovara na vklad penazi pricom behom mesiaca ziskame 10%urok.. Cize vlozis peniaze na dobu určitú napr. 2000 o mesiac mas 2200?
10% mesacny urok? cize 120% rocny? keby to bolo pravda, tak uz tam ma peniaze tolko ludi........
a aka je tam viazanost? mesacna? cize vlozis na mesiac a o mesiac vyberies? a poplatky?
ochrana vkladu asi ziadna,ze? myslim istota ze dostanes svoje peniaze spat...
akoze to percento je nerealne...to bude nejaky odzub
Sú také produkty, len je to buď hop alebo trop. Môžeš zarobiť ale aj nemusíš, keďže ide o investičné poistenie..
@petrag25 však si tu poisťovňu náhod do googlu a zistí si či je niečo také v ponuke
Je to tzv lietadlo. Do pol roka spadne. Je to poistny podvod, podrobnosti nebudem vysvetlovat, ale potrebuje len tvoje udaje a podpis. Za pol roka poistku zrusi, tebe zostane doplatit poistovni poistne a prides aj o to, co mas v poistke. Prisla som takto vdaka “dobrej znamej” o peniaze, dobre meno a rok zivota....
@tanickalab lenže žiadne investičné sporenie, poistenie nemá úrok ale výnos, a ten nikto nevie predpokladať a nedá sa pri investíciach riadiť minulým výnosom, 120 % úrok ročný nikdy asi nebol, čo viem boli v banke úroky 30%, to bolo možno pred 25 rokmi
to bude nejaky akciovy fond. Moze kludne mat desat % vynos, aj 15 % v pokoji, ale moze aj o cast alebo vsetko prist.
tych 200€ za ten risk ze stratis 2000€ nestoji..priatel nech sa nenecha zlanarit....este ked na neho tak tlaci tak to nebude vsetko s "kostolnym poriadkom"
ja poznám poisťováka, ktorý tiež niečo takéto robí, ale on vkladá peniaze do zlata alebo striebra.
@petrag25 ja by som spravila tak ze ak mate spolocne financie nedovolila by som mu invetovat ak ma on vlastne a ty vlastne nech investuje..ak sa mu vrati tesila by som sa snim..ak sa mu nevratia dala by som mu to vyzrat :D
@petrag25 kamarátka má dobré skúsenosti. je to jej známy a myslím si že už zarobila slušnú sumu peňazí. Viem že ona tak točila peniaze skoro pol roka, potom prestala a teraz viem že znova nejakú sumu vložila.
Nečítala som komentáre predomnou aké môj názor je asi taký že nikto nikde nedá 10% urok vtom bude nejaký háčik znie to až príliš pekne na to aby to bola pravda a keby to naozaj bolo tak,tak ma tam peniaze vlozene hádam každý
Ahoj, tiež si myslím, že ide o nejaký akciový fond, kde môžu takto investície zarábať, ale žiaľ, často to môže aj spadnúť úplne dole, že budeš ešte aj v mínuse z istiny..Ja osobne, ako človek, ktorý pracoval v dvoch bankách aj s takýmito produktami, by som do toho určite nešla!
Moze mat mesacny vynos 10% teraz nejaky fond, nechapem co s tym ma poistovak, ale podla mna skor pracuje teraz pre nejaku brokersku spolocnost a ma nejaky "plan" :D. Neviem si predstavit, ako to chcu zmluvne zarucit (ale velmi by ma to zaujimalo)... Vynos nikdy nemusi byt taky vysoky.. preto sa pri investiciach zvadzaju taketo mesacne % a nie rocne, nakolko jeden mesiac je to 10% a druhy -10% 🙂). Spekulacie na trhoch su bezna vec, pracuju bankari s roznymi nastrojmi, aj nase peniaze v banke sa takto tocia neustale azarabaju pre banku, investuju od komodit, cez zahranicne meny a rozne fondy do kadecoho :D JEdina rada je, ak ma chut riskovat, nech do toho ide, ak nie tak nech nejde.. jeho peniaze jeho rozhodnutie. Vela ludi o peniaze pride a vela ku nim pride...
@petrag25 oni tieto peniaze investujú do burzy, na burze sa dá veľa získať, keď sa tomu poriadne venuje niekto.. Ale dá sa aj stratiť.. Tento 10% úrok je to, čo ti dajú ak získajú viac ako 10%.. Ak nezískajú, alebo aj stratia, tak ti dajú menej.. Nemusí to byť pdrb podľa mňa, ale treba dávať pozor, keď bude niečo podpisovať, určite tam bude napísané, že tento úrok nie je istý.. Treba dávať pozor, lebo. Oni môžu kľudne stratiť aj všetko.. A väčšinou strácajú a dostane menej po mesiaci.. Pravdepodobne nezíska.. A tým, že on sa možno nezaujíma o trh, tak sa môže stať a určite sa to často aj stáva, že oni na tvojich peniazoch získajú a vrátia ti menej, že nezískali a nechajú si podľa mňa.. Nešla by som do toho, ak na burze robiť tak sam keď sa to na uži a nie cez niekoho..
@petrag25 nikde nie je 10 perc. úrok. Nedajte sa nachytať, popr. poraďte aj mne kde toľko dostanem....
To bude poriadny odrb....😲
Mesačný výnos 10% na hocijakom produkte NIE je reálny. Možno by nejaké akcie mohli tak vyskočiť, ale to je veeeľmi nepravdepodobné. Dlhopisy by mohli mať výnimočne 10% ALE ročne, teda za mesiac alikvótne cca /12. Väčšina dlhopisov, čo sledujem je tak max 5-6% a to sú tie extra dobré ale aj extra rizikové. NIKTO ti žiadnu záruku výnosu proste nedá, tvoje peniaze, tvoje riziko.
10% zisk by si mohla dostať akurát tak, ak by si robila úžerníka niekde v osade. Logika - ak ti banky atď. požičajú úvery bežne za nízke úroky 1-4%, tak kde by tej druhej strane, čo peniaze požičia mohli vyplatiť 10% a ešte mať svoj zisk?
Najskôr ide o nejakú pyramídu ako tie 30-40% skvelé fondy kedysi. Vyplácali "zarobené" úroky z peňazí, ktoré vložili ďalší naivkovia. Tí prví zarobili, tisíce ostatných iba okradli. A čo vysúdili za tie roky? ....

@petrag25 Preco poistovak? Uz len to mi pride divne, ze poistovak riesi investicie. A aj ten 10% urok, to nebude len tak, ved si pytajte od neho viac info ako sa presne produkt vola, ake su rizike o co ide.