Aká je podľa vás dobrá banka?
Ahojte, kde by som si mohla otvoriť osobný účet?
Ktorá banka je dobrá? Ja by som chcela prima banku, má s ňou niekto skúsenosť??
Ďakujem.
Slsp, mám zadarmo, v pohode spĺňam tie tri podmienky
@dollyzv ja mam TB, vďaka odmenovaciemu programu platím 3.5 mesačne, ale presne kvôli tým vymozenostiam ako virtuálna karta a servis pre zákazníka, tam ostávam.
Správy o každom pohybe mi chodia nie ako sms ale iný typ správ, čo mne je jedno, hlavne, že som ihneď informovaná.
Niektoré veci by som si síce vedela predstaviť inak, ale zatiaľ ostávam.
V živote by som si nedala peniaze do primy..hypotéku by som tam v poho zobrala ale moje peniaze by som tam nikdy nedala
@slavomira236 Na Fio stačí vložiť 10 EUR, inak všetko je zadarmo, len určitý počet výberov do mesiaca, ale výber je možný aj v cudzine.
@orchidea89 u nas 365bank. Je komplet bez poplatkov pre základný bežný účet. Stále trvá ich kampaň, Takže ak chceš 15 EUR zdarma a zároveň pomôcť aj nám, zadaj pri zriaďovaní účtu nasledovný kód: gabriel126839 Vďaka a dúfam, že vyberieš dobrý účet 🙂

@dollyzv takýmto prípadom sa dá vyhnúť ak pri platbe použije klient vygenerovanú jednorazovú virtuálnu kartu, ktorá sa dá použiť len na tú jednu platbu.
A banky stále upozorňujú, že na žiadne sms nereagovať, hlavne ak žiadajú platobné údaje.