icon

Aká je podľa vás dobrá banka?

orchidea89
15. feb 2022

Ahojte, kde by som si mohla otvoriť osobný účet?
Ktorá banka je dobrá? Ja by som chcela prima banku, má s ňou niekto skúsenosť??

Ďakujem.

Strana
z4
janage
19. feb 2022

@dollyzv takýmto prípadom sa dá vyhnúť ak pri platbe použije klient vygenerovanú jednorazovú virtuálnu kartu, ktorá sa dá použiť len na tú jednu platbu.
A banky stále upozorňujú, že na žiadne sms nereagovať, hlavne ak žiadajú platobné údaje.

baskustek
19. feb 2022

Slsp, mám zadarmo, v pohode spĺňam tie tri podmienky

dollyzv
19. feb 2022

@janage nie všetky banky majú v ponuke virtuálne karty ;) a áno súhlasím,zo všade chodia upozornenia aby ľudia nikde nezadavali svoje údaje,či správy,aj banka sama upozorňuje klientov..aj tak si nedajú povedať žiaľ..

janage
20. feb 2022

@dollyzv ja mam TB, vďaka odmenovaciemu programu platím 3.5 mesačne, ale presne kvôli tým vymozenostiam ako virtuálna karta a servis pre zákazníka, tam ostávam.
Správy o každom pohybe mi chodia nie ako sms ale iný typ správ, čo mne je jedno, hlavne, že som ihneď informovaná.
Niektoré veci by som si síce vedela predstaviť inak, ale zatiaľ ostávam.

zoeeoz
20. feb 2022

V živote by som si nedala peniaze do primy..hypotéku by som tam v poho zobrala ale moje peniaze by som tam nikdy nedala

gab1sol
20. feb 2022

@zoeeoz ja ani tú hypotéku. Vlastne ja som od nich po čase nechcela peniaze už ani vo forme výplaty. 😂

zoeeoz
20. feb 2022

@gab1sol hypo by mi nevadila, keby skrachovali aspoň by som mala po starostiach 🤣🤣🤣🤣🤣

majka2959
20. feb 2022

@slavomira236 Na Fio stačí vložiť 10 EUR, inak všetko je zadarmo, len určitý počet výberov do mesiaca, ale výber je možný aj v cudzine.

wlf
Autor odpoveď zmazal
misa2109
25. apr 2022

@orchidea89 u nas 365bank. Je komplet bez poplatkov pre základný bežný účet. Stále trvá ich kampaň, Takže ak chceš 15 EUR zdarma a zároveň pomôcť aj nám, zadaj pri zriaďovaní účtu nasledovný kód: gabriel126839 Vďaka a dúfam, že vyberieš dobrý účet 🙂

Strana
z4