Aké auto pre budúcu rodinu?
Ahojte mamičky,
plánujeme bábätko, no zatiaľ sa snažíme si aspoň zrátať, koľko na to budeme mať. Možno by sme vymenili aj autíčko lebo máme len malú a starú fábiu. Tú by sme chceli dať do bazáru a asi rovno zobrať nejaké väčšie autíčko, kde by sa zmestil aj kočiar, prípadne dve detičky.
Cenovo by sme chceli tak okolo 10tis eur, nemáme na to veľa peniažkov, preto aj ten bazár.
Ako ste na tom vy? Ktoré autíčko je podľa vás fajn po finančnej a "priestorovej" stránke?
Ďakujem 🙂
@jajka68 To bol len príklad. Ale ak si nekúpi nejaký blbý kočík, že naň bude potrebovať liazku aby ho mohla doň naložiť, tak je to jedno. Ak si kúpi normálny golfáč a normálny očík, tak pri jednom dieťati nie je problém vojsť do Šoda rapid combi. Pri jednom dietati sa dá naskladať aj do menšieho auta s kočíkom, autosedačkou a podobne. Samozrejme nejaké extra veľké nákupy sa potom robiť nedajú (ako doniesť domov 5 kartonov mlieka a ešte 10 kartonov vody naraz), ale tak normálne sa to dá.
@magmolatus to je jasne, ja som len tak na to upozornila, bo som to teraz riesila. tiez sme boli dost prekvapeni v showroome, ked nam predajca povedal ze spaceback ma mensi kufor o 22cm od sedana
@hanelle1 pravda pravda, tieto toyoty su za dorbu cenu takto staršie, z bazáru sa to určite oplatí zobrať aj my by sme už potrebovali meniť mal by som ísť nejaké popozerať 🙂
@brnka uu neviem či by som išiel do týchto seatou, podla mna je lepšie zobrať z bazáru dáku prémiovku v dobrej výbave-to je aj bezpečné a myslím že kvalitnejšie ako seat
@magmolatus no pre nas je teraz vela 12 tisic. zatial mame na autobazar, nejake nie moc stare auto ,tak aby sme sa zmestili do rozpoctu.
@slivka008 neuveris ale ja som ta pocuvla a pozrela som si uz na tej stranke aaa tie auta a naucila som sa nove znacky:D teraz ked idem po ulici tak skusam samu seba ze co je to za auto :D manzel sa na mne smeje ze co mam za zabavku 🙂 pre mna ta stranka aaaAuto velmi uzitocna :DDDD
ford mondeo
ano slivka :D vidis co si sposobila. tak mi ten zoznam prerastol cez hlavu ze teraz len chodim a menujem auta :d to to aaa auto som si kukala asi ma zmotala na to
kto chce najde v tych ackach aj pozitiva 😎
asi sa fakt treba pokukat v tych autobazaroch a mat s sebou nejake 3 podsedaky a vyskusat do ktoreho to sadne.
seat leon combi
Ahoj.My mame Dacia Dokker.Som maximalne spokojna.Priestorove velke,mala spotreba,kocik sa mi vojde do kufra bez problemov a este vedla neho obrovsky nakup,na zadne sedacky vies dat tri autosedacky uplne v pohode.My mame len dvoch synov ale mam to vyskusane. Pripadne si vie niekto sadnut medzi nich a ma tam kopu miesta
videla som v bazari aj mazda cx5 . nemate niekto skusenost?
alebo hyunai 35 ? ten sa mi tiez pozdaval, mali s dobrymi km v bazari.
skuste seat alhambra. ma velky kufor. my ho mame. je to priestranne rodinne auto
ozaj, neviete či je pravda že 3 detské autosedačky nesmú byť vedľa seba? som to raz niekde počula, či čítala, už neviem, ale či to naozaj platí....
@anjelik2509 nie, neplati - mozes mat tolko sedaciek, kolko upevneni mas v aute podla navodu na sedacku - cize starsie modely aut 2 sedacky, novsie (3 trojbodove pasy vzadu) 3....samozrejme za predpokladu, ze sa ti zmestia vedla seba
@vevesh ahaaaa 🙂 tak potom ok 🙂 my máme vzadu na octavke z roku 2004 len dva trojbodové pásy....a jeden je taký bedrový...takže my len dve sedačky 🙂
Ja to planujem zvladnut na Mini Coopri. Teda aspon stale dufam ze sa ho nebudem musiet vzdat :DDD
@ivetaiveta12 tak snad sa nebudes musiet :D
@erika161 potom dam vedieť, už tomu prispôsobujem aj vyber kočara. A aspoň mam vyhovorku a na nakupy bude chodiť manžel :D
@ivetaiveta12 nebudes lutovat. My pri malo sme mali vajicko kociar som nebrala ked sme isli do obchodu lebo bol v kosiku. A co sme isli 3x niekde autom aj s kociarom tak tolko sa dali aj dole kolieska. Preto som nechcela velke auto naco, aby som tam nosila vzduch? Ako ked nebudete nochodit autom min 3-4x do tyz. tak uplne staci aj male. 😀 😀
Prosim, vie mi niekto povedat, ci sa do W Pola zmesti sportovy kocik (Hartan)?
@doriss_po ford mondeo by vam stacil, je to priestranne, spolahlive auto

keby som si mala vybrat ja - tak pre mna je top rodinne auto Seat Alhambra