icon

Aké poistenie máte pre svoje deti?

pancake
22. apr 2011

chcela by som sa spytat ake poistenie mate pre svoje deti? sa mi zda ze venove poistenie nie je velmi vyhodne. nerozumiete sa tomu niektora? potrebovala by som poradit. dakujem.

Strana
z3
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
detskeoblecko
22. aug 2013

Hlavne si treba pozriet vyluky z poistenia

evka_85
23. aug 2013

@detskeoblecko presne ako píšeš. Je to dôležité, preto treba si to dať spraviť takej firme, ktorá vie nielen písať a pekne hovoriť, ale vie aj vysvetliť výluky

detskeoblecko
23. aug 2013

@evka_85 presne tak, ci firme, ale osobe, ktora sa hlavne tomu profesionalne venuje

03babicka
25. aug 2013

@pancake Ahoj ja som mala pre svoje dieta poistenie v kooperative ale sme zrusili nevyplatili nam sumu ked si mali zlomil ruku a ma trvale nasledky,teraz sme poisteni v CSOB tam mas dobre poistenie spolu so sporenim a nestoji to ani vela penazi ak by si mala zaujem o poistenie mozme sa dohodnut ja pracujem popri materskej u nich cez jednu mamicku ahoj

johnnyf
Odpoveď bola odstránená
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
03babicka
26. aug 2013

@johnnyf ja som s CSOB spokojna vyplatili nam za uraz dost penazi a mohli sme si vybrat zo sporenia ked sme potrebovali zalezi ako mas postavenu zmluvu,napiš mi tvoj email

detskeoblecko
26. aug 2013

@johnnyf netreba...tiez si davam na to pozor a pred podpisom fakt vsetky dolezite zmluvy citam. Na tom si dam zalezat, ved ide o moje prachy a cennim si, ze to robis, to dnes malo kto robi

johnnyf
Odpoveď bola odstránená
ee2153cb4c
20. mar 2014

P

diana70
25. mar 2014

Na Kooperatívu pozor, majú najviac súdnych sporov s klientami. Sťažnosti od klientov som tiež počula na Unique, kde klientke po väčšej poistnej udalosti vypovedali poistku a vyplatili jej len 10% poistnej sumy! Odporúčam Farbičku, majú to aj deti v našej rodine a to bez ohľadu na to že pre Allianz robím. Žiadne problémy ohľadom plnenia poistných udalostí som ešte nepočula, ak to má klient poistené, plní. Lenže, niekedy si klienti myslia že majú poistené všetko, ale pri uzatváraní šetrili a nedajú si napr. balíček s atmosferickými zrážkami, tak sa potom divia. Ak si dáte kvalitný balíček, určite plní.

sadul
25. mar 2014

my mame farbicku, nerobime v allianzi, tento produkt nam vysiel ako najvyhodnejsi z ponukanych na trhu, poistovali sme hned od narodenia...

nefretiti11
25. mar 2014

My mame farbicku od Allianz..max.spokijnost,uz sme mali tri urazy a bez problemov vsetko vyplatili.

zuju2
25. mar 2014

My máme tiež Farbičku od Allianzu a La Vita od Generalli, urobili mi to vo VUB to mám ja aj s malou spolu na 20 rokov.

manzanillaa
25. mar 2014

@pancake Nemyslím si, že by cieľová suma mohla byť menšia ako celkovo zaplatené poistné...ak máte kapitálové životné poistenie, tak tam máte aj nejaký úrok, ktorým sa peniažky zhodnocujú a tieto úroky sa Vám tiež vyplatia pri dovŕšení 25 roku života..
@wrok..skúma sa len zdravotný stav dieťaťa, rodičia sú mimo..kvôli tým kritickým chorobám je dobré poistiť dieťa v čo najskoršom veku, lebo nikdy neviete...U nás napr. susede ochorelo 3 ročné dieťa na astmu..

A ešte, peniažky sa vyplatia pri farbičke pred 25.rokom života len v troch prípadoch-sobáš pred 18.rokom života, ďalej štúdium na vysokej škole a začínanie s podnikaním (buď na živnosť alebo ak si dieťa založí firmu...
Podľa mňa má allianz aj výborné úrazové poistenie (vlastná skúsenosť)..malý už dostal niekoľkonásobne vyššiu sumu, ako sme zaplatili na poistnom..keď už sa mu stal úraz, tak nech to má dobre zaplatené...inak robím s farbičkou, tak ak máte nejaké otázku, rada odpoviem.

manzanillaa
25. mar 2014

@pancake Inak, dnes už poisťováci nechodia po domoch ako kedysi, je na Vás, či chcete, aby prišiel k Vám alebo sa stretnete niekde v pobočke allianzu...samozrejme, pokiaľ vo Vašom meste pobočka nie je, asi je výhodnejšie, keď príde k Vám..ušetríte náklady. A vôbec Vám nemusí byť blbé, ak neuzavrete poistku..Vy ste pánom svojich peňazí.

bea1708
3. apr 2014

Dobrý večer ak by ste potrebovali poradiť so životným poistením viem vám vizistiť vo viacerých spoločnostiach ako by to bolo najvýhodnejšie a samy si buď vyberiete alebo nie kkedze tiež budem mať ochvilku bábo tiež to riešim nechcem za to nič rada pomôžem ak by ste malú záujem stačí napísať do mailu b.psotkova@gmail.com ďakujem

metlacik
20. jan 2018

@pancake v prípade otázok ma pokojne kontaktujte..veľmi rád Vám pomôžem

Strana
z3