Aké poistenie máte pre svoje deti?
chcela by som sa spytat ake poistenie mate pre svoje deti? sa mi zda ze venove poistenie nie je velmi vyhodne. nerozumiete sa tomu niektora? potrebovala by som poradit. dakujem.
xixi...a vidis...ale ja v ziadnej poistovni nerobim..pisem svoj nazor...ako kazda z vas...a kocky nesudit, ked neviete...poznam pripady, ked mali klienti plnenie a velmi im to pomohlo, urcite treba rozmysliet, na co to clovek chce, a urocenie?...tam je mozno momentalne garant 2,5%, ktora banka ti tolko da?..kde? a aj za 20 rokov?..ale neberiem vam ani vaz nazor...
Ahojte!my mame pre maleho poistovnu Aegon.je tam aj manzel a vieme ze je dobra nevykruca sa.Sice platime 49 eur mesacne.ale mame zvlast este nejake pripoistenia.Mame vsetko od urazovky,choroby,co sa tyka aj krcnych a nosnych madli.proste nakomplet vsetko.preto je aj cena vyssia.
@to.beruska tak drzim palce, vies kedy sa ale poistovna berie ako super poistovna, ked aj pri plneni, budete taky spokojny....tak drzim palce..pozor, nepisem, ze nie je ta vasa dobra...kazda je na nieco lepsia a na nieco horsia...
ahojte babenky! ja robím v poisťovníctve a bankovníctve 5 rokov (nerobím si tu reklamu) ale ak vám môžem poradiť, najlepšie poistenie pre dieťa je - ak je poistený rodič dieťaťa. Ak by sa niečo stalo dieťaťu, tak verím, že každý rodič sa zodrie, aby dieťatku pomohol. Horšie je, ak sa stane niečo s rodičom a dieťa ostane samé. Preto hlavne poistite samé seba. Samé vieme, že ak nám rodičia v detstve urobili poistku, v 18 sme si za to mohli maximálne zaplatiť vodičák....tým nehovorím, že dieťa nemá byť poistené, hovorím, že je zbytočné vrážať do toho veľa penazí, radšej poriadne zabezpečte seba.
@seljmani suhlasim ciastocne. my mame obaja svoje poistky, ale napr. tym ze sme obaja po tridsiatke, tak kazdy si so sebou nesie uz nejaku chorobu. Ked sme sa chceli pripoistit k dietatu, tak uz s tym boli problemy, lebo tam uz boli výluky kvoli zdravotnemu stavu. Podla mna su to trochu alibisticke reci poistovni ako sa treba dat poistit, ale ked ma clovek na nieco predispoziciu, resp. v minulosti nieco riesil a nedajboh sa mu tento defekt rozvinie a spôsobi nieco ine zavaznejsie, tak poistovna ma okamzite pripraveny typ listu, preco nemôže plniť.., resp. že je to vylucene z poistenia..
ahojte, viete mi niekto spoľahlivo poradiť...? Farbička v Allianz je do 25 rokov, v 18-tke sa dá vybrať za určitých podmienok... ale ak poistenie zostane do 25-ky, platí sa až do 25. roku? Dostala som info, že platby majú ísť v oboch prípadoch len do 18. roku... Ď.

skuste pozriet dukatik v kooperative, mozem pripadne pomoct