Aké ste mali vianočné odmeny?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
@anonym_autor ako krásne tu ženy zarábajú aj vo firmách sú, ktoré sú seriózne a majú krásne odmeny. Ja co sa neviem zamestnať tíško v dobrom závidím. Prezraďte zeny, kde pracujete? Na akých pozíciách? Tuknite to anonymne ak máte s tým problém. Rada sa nechám inšpirovať aj keď niekedy treba špecifické vzdelanie a prax. Ja mam vysokú empatiu, ľudskosť, schopnosť konstruktivneho riešenia problémov a sporov, prehnaný zmysel pre organizáciu a domáci manažment. Kde sa môžem zamestnať aby som mala aj odmeny? Poraďte 🤣
Podľa výkonu, úspechov žiakov na súťažiach a pod. Naposledy vo výške mesačného platu (školstvo).
Wau a ze na slovensku je zle 😄
Podľa výkonu, úspechov žiakov na súťažiach a pod. Naposledy vo výške mesačného platu (školstvo).
@anonym_c63ec7 štátna škola, alebo súkromná?
@anonym_c63ec7 Gratulujem, uži si to s rodinou .
@anonym_autor 0,00€
@anonym_c63ec7 štátna škola, alebo súkromná?
@anonym_27a4fc Štátna, podľa viacerých hodnotení jedna z najlepších na Slovensku. Niektorí kolegovia mali dokonca vo výške dvojnásobku platu. Ale bola to makačka...
@anonym_c63ec7 Gratulujem, uži si to s rodinou .
@hellwant Ďakujem pekne, podobne a hlavne veľa zdravia tebe aj tvojej rodinke.
@anonym_autor akurát som mal jeden kšeft za 3000€, takže toľko
@anonym_27a4fc Štátna, podľa viacerých hodnotení jedna z najlepších na Slovensku. Niektorí kolegovia mali dokonca vo výške dvojnásobku platu. Ale bola to makačka...
@anonym_c63ec7 tak to klov´búk dolu pred vedením
@anonym_autor za každý celý odrobený mesiac v roku 300€/mes.+plat.Mám za 10 mesiacov.
@anonym_autor no budem rada ak bude 150 eur ako kazdy rok.. plus vianocny balicek 🤣 a mozno nebude ani jedno 🤣
Mal by byť 14. plat, tak čakám
@anonym_autor nula a aj predtým nula. Nezarobím zle na slovenské pomery, vo firme som jedna z najlepších. Žiaľ firma je momentálne v dlhoch, smeruje do konkurzu a tak odchádzam ku konkurencii. A tam uvidíme.
700
@anonym_autor ziadne balicek saloniek
@anonym_autor 200euro
@anonym_autor Jedna práca 100€ a druhá 0 (školstvo), keď tu čítam tie tisícky čo dostávate, je mi do plaču... muž pracuje v súkromnej firme, dostáva 2000+ aj v lete pred dovolenkou 1000- 1500€ ako kedy.
@anonym_c63ec7 ja pracujem v školstve od roku 2009, ale veru na takú školu som ešte nenatrafila....síce nie v najlepších som robila, to je pravda, ale ani nie v najhorších, najviac čo som dostala za tie roky bolo 250€ a potom veľakrát 0 alebo 20€ poukážká a to nielen ja, ale aj ostatní.
@anonym_autor tak také odmeny som ako učiteľka dostala zatiaľ asi za celú svoju prax dokopy. Môžem len ticho závidieť a zase si raz pripomenúť, že moja odmena je dúfam v nebi 😁
@anonym_c63ec7 tak to gratulujem k nadriadenému. Drž sa tam
@anonym_c63ec7 ja pracujem v školstve od roku 2009, ale veru na takú školu som ešte nenatrafila....síce nie v najlepších som robila, to je pravda, ale ani nie v najhorších, najviac čo som dostala za tie roky bolo 250€ a potom veľakrát 0 alebo 20€ poukážká a to nielen ja, ale aj ostatní.
@novakkata ja rovnako. Západné Slovensko. Ale kamoška na východe v romskej škole aj 4 ciferné odmeny uplne bežne. Ale tak to jej aj doprajem. To je fakt masaker
@anonym_autor viac roboty, zrušený 13. a 14. plat, mizerná výplata, lebo pán generálny potreboval nové auto, tak v konečnom dôsledku sme dostali huovno a ani nebolo zabalené v darčekovej krabičke.😂😂😂
My dostávame zemiaky, múku, syry, pivo, víno a ešte 100€, ale tento rok to bolo bez peňazí
@anonym_autor viac roboty, zrušený 13. a 14. plat, mizerná výplata, lebo pán generálny potreboval nové auto, tak v konečnom dôsledku sme dostali huovno a ani nebolo zabalené v darčekovej krabičke.😂😂😂
@maja249 to viac roboty dali aj nam,resp.ani nie viac ako musime ovladat viac robot,a budu si nas prehadzovat ako horuce zemiaky,nove zeny,co budu stale robit na nasich miestach uz take krasne platy mat nebudu.
Akurat dnes 12hod.sa idem aj ja zaucat,ale to bude opet taky veget,taka pohodickova robota.
@anonym_autor teraz akože čo sa máme s toho ? Keď chces provokovať tak aspoň nie pod anonimom
1800€ (90% cistej mzdy), plus 14. plat.
@anonym_336472 dobre že tu už nepisete že 20000 eur + auto a byť ,to chces povedať že zarabas 2000 eur a v decembri ti dajú ešte + 1800 a 14 plat je cca 50 percent s hrubej mzdy takže hrubú mzdu máš okolo 3000 eur to je 1500 eur takže na Vianoce dostaneš 2000 výplata ,1800 odmena a 1500 14 plat sa rovná 5300 eur 🤣🤣🤣🤣🤣,to vieš komu hovor ,tu ináč tarate
@anonym_autor 0,00€
@anonym_336472 dobre že tu už nepisete že 20000 eur + auto a byť ,to chces povedať že zarabas 2000 eur a v decembri ti dajú ešte + 1800 a 14 plat je cca 50 percent s hrubej mzdy takže hrubú mzdu máš okolo 3000 eur to je 1500 eur takže na Vianoce dostaneš 2000 výplata ,1800 odmena a 1500 14 plat sa rovná 5300 eur 🤣🤣🤣🤣🤣,to vieš komu hovor ,tu ináč tarate
@vlado19822 nie je to bežné,ale je to tak. 2000plat v hrubom a k tomu ďalší 2000€.

No nic nasrana som,nasrana.14ty plat len 1177eur,ratala som aj ja,ze 2500eur dostanem,no 2332.Pekne cislo,ale nasrana som.Ale tak este to dorovna rodicak s pridavkami,780eur.