Aké ste mali vianočné odmeny?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
@zafir01 tak to máte dobré. Neviem v akom obchode robíte. Ale ja robím vo veľkom reťazci a dostali sme vianočný balíček s čajom a inak nič.
@hrasocek12 kaufland ...
@anonym_autor ďakujem za opýtanie. Som spokojná. Na január mám tiež sľúbené za robotu navyše
@anonym_autor 2 platy tento rok, ale to nie je automatika. Na team je nejaky budget a je na manazerovi, ako to medzi svojich ludi rozdeli podla pracovneho vykonu.
@milanemila alebo podla pariatelstva a pchani sa do zadku😅😅😅😅🤣🤣🤣to by som tipovala na skor,🤣
@milanemila alebo podla pariatelstva a pchani sa do zadku😅😅😅😅🤣🤣🤣to by som tipovala na skor,🤣
@derdia neviek kde pracujes ty, ale my mame nastavene KPIs pre team aj pre jednotlivca a na zaklade ich plnenia a 360 stupnovej spatnej vazby sa alokuju odmeny…normalne robim svojim ludom hodnotenia na tomto zaklade a rovnako mne moj nadriadeny 🤷🏼♀️
@derdia neviek kde pracujes ty, ale my mame nastavene KPIs pre team aj pre jednotlivca a na zaklade ich plnenia a 360 stupnovej spatnej vazby sa alokuju odmeny…normalne robim svojim ludom hodnotenia na tomto zaklade a rovnako mne moj nadriadeny 🤷🏼♀️
@milanemila my mame toto v januari,odmeny za plnenie planov.Muz 600eur,ja 270eur a ze 1firma,nie,nie.Vzdy budu oddeleny a muzova robota je lepsie platena ako ta moja.

Na výsmech. Zdravotníctvo,nemocnica a poukážka do Kauflandu 120€. Keď si PN alebo niečo, tak čo mesiac to -10€ dole 😂😂