icon

Aké životné poistky majú vaše deti?

shmaniac
6. nov 2017

Maminky, aké poistenie máte pre svoje deti? Prípadne rozmýšľate nad nejakým?

sasa1310
7. nov 2017

@shmaniac a zadarmo 🙂

sasa1310
7. nov 2017

@evittam založí tému, poistky ju nezaujímajú a kto chce vedieť viac o zlate, tak nech píše IP. No nenápadná

shmaniac
autor
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
evittam
7. nov 2017

@shmaniac Nechajme tak "ovecky" nech investujú na zaklade dobrych rad svojich agentov do americkych institucii.....😉

shmaniac
autor
7. nov 2017

@evittam presne tak 🙂 to nevysvetlíš, ľudia su strašne obmedzení..tu nikto nikomu nič nedopraje, aj keď s dobrým umyslom chceš ľuďom ukázať zmensa dá aj efektívnejšie nakladať s financiami...keby predávam niečo, tak nepoviem...

pinkcrystal
7. nov 2017

@shmaniac napíšeš mi viac info do ip? Vďaka

sasa1310
7. nov 2017

@evittam no ak myslíš mňa ako "ovečku", tak si sa sekla. Nepotrebujem ani zlato ani dávať prachy do poistiek, aby som si detičky do budúcna zabezpečila. Dá sa to aj inak. 🙂

evittam
Odpoveď bola odstránená
evittam
7. nov 2017

@sasa1310 Tak sa s nami podel o to ako ty investujes😉 a zabezpecis buducnost svojim deťom. Naozaj ma to zaujima.

sasa1310
7. nov 2017

@evittam Kúp si radšej zlato 🙂
investovaním do nehnuteľností a pozemkov...

shmaniac
autor
7. nov 2017

@sasa1310 je fajn mať nehnuteľnosti aj pozemky, je fajn mať účet a využívať možnosti banky, no dlhodobo investovať do zlata je jednoducho istota ktorú pri pozemkoch a nehnuteľnostiach mať nebudeš 🙂 ale každý si je strojcom svojo života..pozri si pojem diverzifikácia 😉

sasa1310
7. nov 2017

@shmaniac mať nebudem? 🙂 Veď len na jednej nehnuteľnosti sme zarobili 70 000 eur behom 14 rokov ako išli ceny rapídne hore v BA. Ale nevadí. Nehovoriac koľko nám zarábajú mesačne. A nehnuteľnosti deti v dospelosti využijú, ostanú im.

shmaniac
autor
7. nov 2017

@sasa1310 to je v poriadku, no hovorí ti niečo inflácia? 🤔 Ja nehovorím že investovať do pozemkov a nehnutelnosti je zle, určite nie a je fajn keď to človek vlastní, no investovať do zlata je najrozumnejšie

evittam
7. nov 2017

@sasa1310 Sama sa stavias do pozicie, o ktorej pises...
Tiez dobre robíš. 😉 My bohužiaľ nedisponujeme naraz takou velkou hotovostou aby sme mohli investovať ako ty. Takze radsej tak ako mam ako poistky,banky a spol. Neviem preco sa smeješ s investícii do drahych kovov ale nevadi ani t nepotrebujem vediet.

shmaniac
autor
7. nov 2017

@sasa1310
Fakt by som ti odporučila prečítať si tu knižku čo už spomínala evittam vyššie😉

evittam
7. nov 2017

*z

sasa1310
7. nov 2017

@evittam kúpa, predaj a tak sa dá..Pred 2 rokmi sme kúpili novostavbu ako prví majitelia, ktorú teraz môžeme predať o 20 tis. eur viac. A peniaze mám naspäť.
veď sa stále bavíme o investovaní peňazí do niečoho. Tak asi nejaká hotovosť bude, ak je aj na zlato.

shmaniac
autor
7. nov 2017
sasa1310
7. nov 2017

@evittam a keby si chcela, nepotrebuješ na to ani hotovosť. Stačí hypotéka a nehnuteľnosť prenajímať. Zatiaľ čo tvoje dieťa rastie, tak sa mu budúci byt spláca sám. Dá sa všelijako

evittam
7. nov 2017

@sasa1310 Nebudem sa tu s tebou handrkovat. My investujeme ako uzname za vhodne a drzime sa toho. A nie, nemam napr.50-100tis.na nehnutelnost.

nufiatko
7. nov 2017

@shmaniac prosim Ta ake zlato kupujete ? Sperky ? Neviem si to predstavit .. 🙂 muz ma kokegu a ten kupil zlatu mincu , alebo mini tehlicku za 900 eur . Tiez nad tym premyslam sem tam , ze by sme kupili .

shmaniac
autor
7. nov 2017

Ty tomu stále nerozumieš 😀 nikdy nie je dobré staviť všetko čo máš len na jednu "kartu" ...predstav si že budeš všetok svoj majetok držať len v eurách alebo iba v pozemkoch, ktoré náhle prudko stratia hodnotu, prišli by ste o všetko..fakt odporučam sa trochu poinformovať o diverzifikácii

evittam
7. nov 2017

@sasa1310 Jasneeee, budem si poziciavat aby som investovala.😂😂😂😂😂😂😂
Prosím,uz ma viac neoslovuj, toto mi úplne stačí k obrazu o tvojej financnej gramotnosti. Prepáč,za uprimnost. Pekny vecer.

evittam
7. nov 2017

@shmaniac Ako sme si prečítali tak bohuzial....

sasa1310
7. nov 2017

@evittam to som písala tebe, keďže nemáš a trafená má. Moja finančná gramotnosť? Hm, v 35 rokoch mať 3 nehnuteľnosti pre 3 deti. Asi som fakt negramotná. 👍 Z ktorých mám každý mesiac ešte zisky

evittam
7. nov 2017

@sasa1310 Finančná gramotnost sa neodvija od toho kolko mas nehnutelnosti. Bohužiaľ.
Este raz ta prosim, neoslovuj ma.

sasa1310
7. nov 2017

@evittam no asi áno, keď si ich sám nadobudol a nezdedil. Ale tak ako povieš. PAPA😉

shmaniac
autor
7. nov 2017

@nufiatko pisala som ip 🙂

montemotherone
7. nov 2017

@sasa1310 nepotrebuješ hotovosť? Hypotéku ti nikdy nedajú v takej výške, ako je trhová hodnota nehnuteľnosti 😉