icon

Ako aktivovať a používať jednorazovú virtuálnu kartu v SLSP?

missviolet
21. okt 2024

Ahojte,

Ako si, prosim, aktivovat a pouzivat jednorazovu virtualnu kartu v slsp? Stale sa mi stane, ze musim zablokovat Stedru kartu za scammerov, tak mi banka napisala pri poslednom presetreni tuto moznost. Navod online ma jednu vetu - George, sekcia ebanka. Ja tam ziadnu moznost virtualnej karty fakt nevidim... nemam bezny ucet, len stedru kartu, cize kreditku v slsp...

Vdaka za pripadne rady

Strana
z2
stanovelky
20. apr 2025

@janai1 treba to fotku že mám - chcem pomôcť ni ešte zhoršovať mi to ale som písal s jedným mal exekúcie a spravil účet čo si dával peniaze na ten ,a zrazu do - exekútor zistí že si dávaš hore peniaze hned ti to chce zobrať

stanovelky
20. apr 2025

@maranco písal som nerozumie otázke a pripojí na a hra mi pesnička 5 minút Kim nestiahne celý kredit som to skúšal ,ale bude to exekúcie banka by za mňa nič neplatila veď 2€ na vyše mi nedá vybrať napr...ni že ešte 1800. Iná možnosť nie je účet mám asi mesiac a to zistil že sa pohybuje na ňom niečo tak musím si splatiť setko a tak bude 0€. Ale zavolaj utorok a napíšem vám.

stanovelky
21. apr 2025

@janai1. Už som zistil ,volal. Je to súdnu exekútor,dal má do - lebo mám exekúcie problem vyriešený 😃

janai1
21. apr 2025

@stanovelky aha, nejako sa tešíš z toho ze máš exekúcie ...

stanovelky
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2