icon

Ako by ste využili 500 EUR?

4. dec 2025

Keby Vám teraz niekto dá 500€ ako ich využijete? 🙂

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
4. dec 2025

Založenie účtu do EIC cez finančného poradcu a následné investovanie (aspoň 20€ mesačne (alebo podľa možností) do ETF 500 na 20 rokov.

anonym_24400c
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
5. dec 2025
@anonym_4d787d

Samé letenky a dovolenky. Tak nakoniec sa asi až tak zle nemáme 😅🤭

@anonym_4d787d veď ale zatiaľ sme doma, lebo tie peniaze reálne nemáme 😃

matusformanek
5. dec 2025

@anonym_autor investujem. určite ich nenecham na učte,tam ich požerie inflacia. Rovnako tak je hlupost minut ich na zbytočnu spotrebu. za 10r z tych 500e bude 1000e (po započitani inflacie)

anonym_801acc
5. dec 2025

@anonym_autor kúpila by som manželovi víkendový pobyt. Neboli sme ešte na žiadnej dovolenke. Obaja robíme ako také šróby. A o chvíľu sa narodí štvrté takže zas o dovolenke môžme iba snívať. Aspoň chvíľku by sme boli len my dvaja sami.

januelik
5. dec 2025

Keďže osobne poznám rodinu ktorá je na tom fakt veľmi zle, tak by som tie peniaze dala im.

anonym_49b62b
5. dec 2025
@anonym_801acc

@anonym_autor kúpila by som manželovi víkendový pobyt. Neboli sme ešte na žiadnej dovolenke. Obaja robíme ako také šróby. A o chvíľu sa narodí štvrté takže zas o dovolenke môžme iba snívať. Aspoň chvíľku by sme boli len my dvaja sami.

@anonym_801acc to ste plánovali v takej situácii štvrté?

margotka17
5. dec 2025

@anonym_autor ja urcite víkendový pobyt s wellnessom.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
lubomirko2
5. dec 2025

Ovocko potočiť
🍋🍒💶

evansova
5. dec 2025

Našťastie mi momentálne nič mimoriadne nechýba, takže by som odložila.

anonym_801acc
5. dec 2025
@anonym_49b62b

@anonym_801acc to ste plánovali v takej situácii štvrté?

@anonym_49b62b nie

misanthropicdann
5. dec 2025

@anonym_autor odložím si ich na poducet, 500€ nieje suma ktorá by mi zmenila život, počkal by som s nimi na situáciu kedy ich budem potrebovať alebo sa vyskytne niečo co budem potrebovať

kalifka
5. dec 2025

Jednoznačne wellness a poriadnu masáž

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
alexa1289
5. dec 2025

@anonym_autor letenky + ubytko

kosime_kopanice
5. dec 2025

@anonym_autor ...čo ja viem, 500€ zarobím za deň, pre mňa sú to neni žiadne extra veľké peniaze... Natankujem autá a zvyšok žena minie v obchode na potraviny... 🤷😉
@anonym_autor

anonym_6c94c0
5. dec 2025

@anonym_autor zbytočna tema spam. Keby bolo keby

tom_i
5. dec 2025

@anonym_autor kúpila by som dcére vysávač dyson tyčový lebo po ňom túži a ak by niečo ostalo tak vnučke plienky, nejaké tie výživy a tak

anonym_75a23c
5. dec 2025

Dala by som mimoriadnu spátku úveru 🤣

anonym_bc4c78
5. dec 2025

@anonym_autor je to malá suma, tak by som priložil k rezerve

michelle567
5. dec 2025

Na umývačku riadu

ankare
5. dec 2025
@kosime_kopanice

@anonym_autor ...čo ja viem, 500€ zarobím za deň, pre mňa sú to neni žiadne extra veľké peniaze... Natankujem autá a zvyšok žena minie v obchode na potraviny... 🤷😉
@anonym_autor

@kosime_kopanice to máš akú prácu? 😳

zobaka
6. dec 2025

odlozila by som si na letnu dovolenku

dusika11
6. dec 2025

@anonym_autor ahoj splatila cast dlhu ..

katarinanana
7. dec 2025
@hellwant

Kedže mame dostatocne vyplaty, yak investoval do etf. Finax ma akciu v decembri vlozene spravuje zadara, tak ku 695 dalsia 500 by sa hodila😁

@hellwant konečnie niekto spomenul investovanie.

katarinanana
7. dec 2025
@dominikamacakova

Založenie účtu do EIC cez finančného poradcu a následné investovanie (aspoň 20€ mesačne (alebo podľa možností) do ETF 500 na 20 rokov.

@dominikamacakova preco pisete rovno ze cez financneho poradcu? Akoze neberiem vam tuto volbu, len ze som sa presvedcila ze su to vyhpdene peniaze a 90% poradcov cam to nastavi zle. Ja som sa niekolko rokov v tom vzdelavala a nakoniec som zistila ze poradcovia su v tomto zbytocni. Akoze ano, mam aj Finax, prave preto ze je to roboadvisor a nie je tam tolko ludskej ruky (ktorej nedoverujem) + zvysok si spravujem sama u brokerov - globalne ETF. Moj nazor je ze v dnesnej dobe je poradca vazne uplne zbytocny, iba ak by hral rolu ze niekoho dovefie k investovaniu.

matusformanek
Dnes o 05:57
@katarinanana

@dominikamacakova preco pisete rovno ze cez financneho poradcu? Akoze neberiem vam tuto volbu, len ze som sa presvedcila ze su to vyhpdene peniaze a 90% poradcov cam to nastavi zle. Ja som sa niekolko rokov v tom vzdelavala a nakoniec som zistila ze poradcovia su v tomto zbytocni. Akoze ano, mam aj Finax, prave preto ze je to roboadvisor a nie je tam tolko ludskej ruky (ktorej nedoverujem) + zvysok si spravujem sama u brokerov - globalne ETF. Moj nazor je ze v dnesnej dobe je poradca vazne uplne zbytocny, iba ak by hral rolu ze niekoho dovefie k investovaniu.

@katarinanana skvelé 🙂 Investovanie ma tiež velmi baví a venujem sa mu. Využívam aktívne XTB, IBKR a aj Finax

dominikamacakova
Dnes o 18:02
@katarinanana

@katarinanana prečo by bol zbytočný? Veľa ľudí tomu nerozumie, napríklad ja. Nerozumiem ani tomu čo ste mi napísali a nechce sa mi to "študovať" ani zamýšľať sa. Napísala som najjednoduchšiu cestu aká existuje...