icon

Ako dlho trvá vymazanie hypotéky z úverového registra?

23. jan 2025

Finančný poradca dával do banky údaje k hypotéke, niečo však zle zadal a prešla akoby len polovica hypotéky. Chcel tu zrušiť ,zadať nový požiadavku na hypotéku. V
Internet banking mi stále svieti tá stará hypotéka. Koľko to trvá kým to zrušia a kým úverový register dá prec naše mená? Dovtedy nevieme žiadať o novú hypotéku,kým nám to tam " svieti". Ďakujem

sisska96
23. jan 2025

Joooooj tie finančné poradcovia na nič nie sú dobré. My sme.isli rovno do banky a tam sme riešili

nelka93
24. jan 2025

Nevedia priamo v banke odstúpiť od žiadosti? Neviem v ktorej ste žiadali, ale standardne kým žiadosť expiruje, tak prejde 30 dní

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
gab1sol
24. jan 2025

@pacica a manžel je taký dobrý poradca, že mu musíš zháňať potenciálnych klientov na MK. 😉

sisska96
24. jan 2025

@gab1sol Ja som zmeškala komentár od pacica :D O čom písala?

gab1sol
24. jan 2025

@sisska96 že sa má autorka ozvať do SS a reakcia na tvoj koment, že jej manžel je finančný poradca, že vie všetko vybaviť, aj rôzne benefity pre klientov a tuším aj 10% zľavu. Lebo on vie spravovať majetok svojich klientov. A poslednú dobu som si všimla, že takto píše (aby sa jej ozvali do SS) fo viacerých diskusií o úveroch. 😁 Však chudák manžel, keď sa mu všetci ozvú, nebude ani pri tom spravovaní majetku spávať. 😂

sisska96
24. jan 2025

@gab1sol ďakujem :D No akože pochybujem že vie jej manžel kúzliť. Banka aj tak dá takú hypotéku, na akú má klient nárok a dostatok financie

gab1sol
24. jan 2025

@sisska96 áno, ja som sa vždy smiala, keď prišiel poradca a predo mnou klientovi povedal, že vybavil lepší úrok. Som sa pozrela, že ako vybavil? Že taký úrok by mal klient aj bez poradcu… 😂 Neviem, mám skúsenosť len z dvoch bank, ale nestretla som sa s tým, že by sme dávali zľavu na úrok, lebo vybavil poradca…