Ako investovať do nehnuteľnosti pri mori?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu, ak máte niektorá skúsenosť s kúpou investičnej nehnuteľnosti pri mori. Akákoľvek rada/tip by pomohli. Konkrétne ma aj zaujíma, cez akú (ak nejaku) spoločnosť ste to riešili a či tá istá spoločnosť riešila aj následný prenájom nehnuteľnosti, alebo ako ste to riešili. Za akúkoľvek radu budem vďačná
@muchotrafka298 moja rodina to tak neberie. Vedia, že v sezóne to musí na seba zarobiť.
@juliasb Ahoj, som maklérka a áno, zabezpečujeme aj následný prenájom nehnuteľností aj s čistením. V ponuke mám Čiernu Horu, ktorá je medzi Chorvátskom a Albánskom. Pokiaľ by ťa to zaujímalo viac kľudne napíš správu
Zdravím, pokúsim sa oživiť túto tému, nakoľko zvažujeme kúpu investičnej nehnuteľností. Bol som najskôr rozhodnutý pre Dubaj, ale v lete sme boli na Fuerteventure, a veľmi sa nám páčilo, tak začínam pozerať Kanárske ostrovy a aj spomínanú Costa Blanca, preto sa chcem spýtať na Costa Blanca, ako dlho tam trvá zhruba sezóna a koľko napríklad mesačne stojí upratovanie apartmánu, práčovňa, a ďalšie servisné náklady?
@janozbudy69 costa blanca. Ja mám dohodnuté len upratovanie za 85 eur jedno. Predtým som mala 15% z prenájmu a starali sa o všetko. Keby si niečo potreboval, píš správu kľudne.
@tilly dobrý deň, môžem sa spýtať akú to má v sezóne vyťaženosť, koľko dní to viete prenajať, koľko približne percent mi stačí. Lebo keď som dal do vyhľadávača na Booking.com, dátum v júli, oblasť Costa Blanca tak mi ponúklo 6337 možnosti ubytovania 🤔 to je extrémne veľa ponúk
@janozbudy69 ja to nedávam cez booking, iba známym. Ale jeden rok som to mala cez agentúru a booking a bolo to plné. Nie je to extrém, je tam toho veľa
@juliasb Ahoj, som maklérka a áno, zabezpečujeme aj následný prenájom nehnuteľností aj s čistením. V ponuke mám Čiernu Horu, ktorá je medzi Chorvátskom a Albánskom. Pokiaľ by ťa to zaujímalo viac kľudne napíš správu
@alasteinbach môžem poprosiť o mobil?

@pe_mi jasne, keby niečo, píš