icon

Ako investovať do nehnuteľnosti pri mori?

juliasb
24. jún 2024

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu, ak máte niektorá skúsenosť s kúpou investičnej nehnuteľnosti pri mori. Akákoľvek rada/tip by pomohli. Konkrétne ma aj zaujíma, cez akú (ak nejaku) spoločnosť ste to riešili a či tá istá spoločnosť riešila aj následný prenájom nehnuteľnosti, alebo ako ste to riešili. Za akúkoľvek radu budem vďačná

Strana
z2
tilly
26. jún 2024

@pe_mi jasne, keby niečo, píš

tilly
26. jún 2024

@muchotrafka298 moja rodina to tak neberie. Vedia, že v sezóne to musí na seba zarobiť.

atinkaa
26. jún 2024

@tilly ahoj, aj ja budem rada za info. dik vopred.

alasteinbach
26. sep 2024

@juliasb Ahoj, som maklérka a áno, zabezpečujeme aj následný prenájom nehnuteľností aj s čistením. V ponuke mám Čiernu Horu, ktorá je medzi Chorvátskom a Albánskom. Pokiaľ by ťa to zaujímalo viac kľudne napíš správu

janozbudy69
28. mar 2025

Zdravím, pokúsim sa oživiť túto tému, nakoľko zvažujeme kúpu investičnej nehnuteľností. Bol som najskôr rozhodnutý pre Dubaj, ale v lete sme boli na Fuerteventure, a veľmi sa nám páčilo, tak začínam pozerať Kanárske ostrovy a aj spomínanú Costa Blanca, preto sa chcem spýtať na Costa Blanca, ako dlho tam trvá zhruba sezóna a koľko napríklad mesačne stojí upratovanie apartmánu, práčovňa, a ďalšie servisné náklady?

tilly
28. mar 2025

@janozbudy69 costa blanca. Ja mám dohodnuté len upratovanie za 85 eur jedno. Predtým som mala 15% z prenájmu a starali sa o všetko. Keby si niečo potreboval, píš správu kľudne.

janozbudy69
28. mar 2025

@tilly dobrý deň, môžem sa spýtať akú to má v sezóne vyťaženosť, koľko dní to viete prenajať, koľko približne percent mi stačí. Lebo keď som dal do vyhľadávača na Booking.com, dátum v júli, oblasť Costa Blanca tak mi ponúklo 6337 možnosti ubytovania 🤔 to je extrémne veľa ponúk

tilly
28. mar 2025

@janozbudy69 ja to nedávam cez booking, iba známym. Ale jeden rok som to mala cez agentúru a booking a bolo to plné. Nie je to extrém, je tam toho veľa

mata7607
12. máj 2025
@alasteinbach

@juliasb Ahoj, som maklérka a áno, zabezpečujeme aj následný prenájom nehnuteľností aj s čistením. V ponuke mám Čiernu Horu, ktorá je medzi Chorvátskom a Albánskom. Pokiaľ by ťa to zaujímalo viac kľudne napíš správu

@alasteinbach môžem poprosiť o mobil?

Strana
z2