Ako najlepšie investovať dedičstvo do nehnuteľností?
Čo by ste urobili, keby máte väčšie dedičstvo. Máme momentálne 2i byt na hypo. Buď vyplatíme hypoketu a ešte nám niečo zostane a z toho sa trochu prerobí aktuálny byť. Výhoda že nám viacej penazi ostane mesačne, nemáme ťarchu ešte máme hypo na 25 rokov. Alebo aktuálny byt predať kúpiť 3i s tým že hypo zostane ale neostane na nejakú prerábku toho bytu. Čo čoho by ste išli vy?
pozri ja poznam rodinu ktora ma 3 deti a tlaci sa v 75m2. 12/11/4 a vies co? kaslu na to ze 4 rocny spava s nimi v spalni. a hra sa asi stylom vybehame sa. lebo chuda nema vlastnu izbu ....
to ze mate 2izbakl neznamena ze je to tak zle. ked sa viete uskromnit.
urcite je dobre ponechat, a kup daco este dalsie, prenajimaj. a casom uvidite, ci pojdete do vacsieho.
kasli na tie komentare ze ste 4 a ste v 2 izbaku.
tu asi 1/3 zien podedila miliony a veselo sa buchaju do prs.
kto ma nasetrene do 40=50 rokov 100-200 000? kto vlastnou pracou?
@zmrzlinka8 ja osobne tento dojem nemam, ale tak kazdy ma inu skusenost.
Ja mam napr vacsiu nehnutelnost nez su moje potreby, ale v tom case nebolo nic extremne vhodnejsie a vela zohrala aj zahrada. Osobne by mi stacilo aj mensie byvanie, ale nebol by som ochotny vzdat sa zahrady.
Ako deti sme boli casto von cize preto som pocitoval tuzbu vlastnit dom hlavne skrz benefitu zahrady. Ja by som sa zas citil nekomfortne v dome s malickou zahradou 🙂.

@petracandle ďakujem za posmesny komentár. Modrý koník zase nesklamal 👌 darmo, tu sú ženy bez úrovne