Ako neprísť o polovicu peňazí pred rozvodom?
21. feb 2022
Rozmyslam nad rozvodom uz je to vlastne velmi zle mame dve teenegerky a hypoteku no chcem odist z toho bytu nemam tolko penazi co manzel chcem aby ma vyplatil no viem ze on si zariadil aby neprisiel o polovicu penazi poradte mi prosim ako si ich mam uchranit je velmi zakerny a pomstichtivy nikdy si ma nevazil bola som len sluzkou ako ste to riesili pred rozvodom ked ste mali nasporene trosku a nechceli ste o to prist prosim ziadne blbe komentare prosim len o radu mam to velmi tazke hlavne pdychicky je naruseny a bude robit vsetko preto aby ma znicil dakujem vopred za vsetky odpovede a rady
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Vyberať hotovosť a vkladať si ju na účet s iným menom je pre teba najvhodnejšie riešenie. Tie vklady na účet nech robí majiteľ toho účtu. Pokiaľ by si v tomto nenašla dôverníka, popros niekoho nech ti kupuje investičné zlaté mince (platba dobierkou na ktorú mu ty dávaj hotovosť). Tieto mince budeš mať ukryté (ideálne mimo ten byt, napr. u rodičov). Keby ti ich našiel, povieš že nie sú tvoje ale kamarátka ťa poprosila aby si jej ich na istý čas uschovala.