icon

Ako neprísť o polovicu peňazí pred rozvodom?

macik6
21. feb 2022

Rozmyslam nad rozvodom uz je to vlastne velmi zle mame dve teenegerky a hypoteku no chcem odist z toho bytu nemam tolko penazi co manzel chcem aby ma vyplatil no viem ze on si zariadil aby neprisiel o polovicu penazi poradte mi prosim ako si ich mam uchranit je velmi zakerny a pomstichtivy nikdy si ma nevazil bola som len sluzkou ako ste to riesili pred rozvodom ked ste mali nasporene trosku a nechceli ste o to prist prosim ziadne blbe komentare prosim len o radu mam to velmi tazke hlavne pdychicky je naruseny a bude robit vsetko preto aby ma znicil dakujem vopred za vsetky odpovede a rady

Strana
z2
zabludenadusa
21. feb 2022

Vyberať hotovosť a vkladať si ju na účet s iným menom je pre teba najvhodnejšie riešenie. Tie vklady na účet nech robí majiteľ toho účtu. Pokiaľ by si v tomto nenašla dôverníka, popros niekoho nech ti kupuje investičné zlaté mince (platba dobierkou na ktorú mu ty dávaj hotovosť). Tieto mince budeš mať ukryté (ideálne mimo ten byt, napr. u rodičov). Keby ti ich našiel, povieš že nie sú tvoje ale kamarátka ťa poprosila aby si jej ich na istý čas uschovala.

macik6
autor
21. feb 2022

@kate211 urcite si zaplatim pravnika bez neho to nedam on urcite bude mat tiez dobreho pravnika bude vsetko preto robit aby som ostala na mizine

kate211
21. feb 2022

@macik6 Za pravnikom urcite zajdi. Co sa da odkladaj bokom. Nech do rozvodu poda pravnik navrh na manzelske vyzivne. Nejake peniaze za byt taktiez dostanes. Asi bude problem ziskat peniaze, ktore dlhe roky odkladal niekam na cudzie ucty. Pravnik ti poradi. Drzim palce

macik6
autor
21. feb 2022

@kate211 dakujem radia mi aj datcako sporenie na mensiu dcerku ma 12 je to zlozite

Strana
z2