Ako ovplyvní zrušenie 13. dôchodku dôchodcov?
Aky mate nazor ze tento rok nebude 13. dochodok, kto za to moze? Moja mama je z toho velmi smutna a nahnevana
@777januska777 mozno to s tym vrahom bude trosku inak. Mativic rozdával a zadlžoval. Kazdemu sa paci rozdávanie, ale málokto si vypočíta 1+1.
Za to ficovlada uz REALNE A OPAKOVANE! DOKAZALA , ze KRADNE, PODPORUJE MAFIU, STOJI ZA XY KAUZAMI!
Ale to nevadi, lebo CO AK BY PS pretlacilo manzelstva homosexualov!?
Jan a Martina, zial, umreli naozaj uplne zbytocne 😪
@silvia2013 no ale odor to hovoril,že je to nestále a ze sa to nedá udržať a aj ps a sas na tlačovkach neslubovali, vraveli, že je to neudrzatelne, ze kasu po covide a vojne treba naplniť. Ale smer a hlas si išli svoje. Ze jasne, ze bud na dôchodky, to ten zlý odor a zle ps vám chcú vziať dôchodky, my vám ich práveže ešte dáme a aj znížime energie a hypotéky atd atd. Tu ide o to,ze keď to tvrdilo ps ci odor boli za hlupákov a zloduchou, lebo fico vravel niečo iné, ale keď to Fico hneď porušil, tak zas ludia hovoria, ved ale tak to je logicky krok, však nie je nato. Keby vyhralo ps a zoberie 13. Dôchodok joj to by bolo reči ako oberá ludi. Takže ako vravím ludia opakujú to co povie Fico aj keď je to úplná blbosť. On povie niečo a o 5. Minút je to úplný opak, ale voliči budú tvrdiť to isté čo Fico.
@silvia2013 ty tomu fakt nerozumieš.
Tak nech mama nabuduce nevoli klamarov zo smerohlasu
@martinusik91 predošlá vláda veľa EUR vyplatila Ukrajincom. Aj to chýba v štátnom rozpočte.
Vyplácala im sociálne dávky. Boli ubytovaní, dostali stravu. Po určitom čase sa vrátili domov... už mali kam ísť? Tie peniaze kto vráti?
@silvia2013 neviem, či dokážeš vnímať vyspelosť, keď jedným dychom hádžeš hnoj na Ukrajincov. Tipujem, že nie. A tvoje "veľa cestujem" asi tiež už beriem s rezervou.
@isis234 očkovacia lotéria v poriadku, a pomoc vojnovým utečencom problém? Aha...
@isis234 tie prachy dávala unia takže Treba lepšie argumenty dat
@tiezjedna Ano lotéria nebola v poriadku. Ani nákup predražených vakcín.
@bykaterina vážne???, Veď to išlo z balíka, ktoré patrili Slovensku. SK najskôr musí vložiť určitú sumu do balíka EÚ. Až potom môže únia rozdávať. Treba mať prehľad
@isis234 to čo ty píšeš eura išli z EU ale že ťa netrápi ako Fico s r.o. 12 rokov brali ako po nebohom. To bolo v poriadku ako zvyšovali dôchodky ale aj rodičovský a materskú?
@isis234 išlo to z balíka eu. Závidieť ľuďom čo utekajú pred vojnou? Skús si dať otázku čo by si na Ich miestne robila. A Teba netrápi že roky rokúce prachy z eu vôbec necerpame? Takže máš slabý prehľad.
Lebo tu nič len keď aj náhodou zoberieme prachy tak nakoniec Ich budeme vracať nápr možno za diaľnice atď
@isis234 a prečo sa na to pýtaš mňa? Ja som len napísala že veľa minuli... Čo je pravda. Samozrejme že veľa išlo aj na Ukrajinu...
@lonely66 bolo mozne. Neplatene volno/dovolenka. Ja som anrodena v 70tich rokoch, prvorodena, moja mama bola so mnou doma plne 3 roky a potom pol uvazku pokym som nemala 5 rokov. Az potom som zacala riadne chodit do skolky a ona na plny uväzok. Apropo skolky, aj v tej dobe bol problem s meistami v jasliach a skolkach; To nie je vymysel dnesnej doby. Moj brat, narodeny o dost neskor v 80tich rokoch, mama doma do dvoch rokov, miesto v jasliach utopia, v skolke tiez behacky po znamostiach.
Fico a jeho banda.
@isis234 inak my by sme mali byť práveže radi, že tu máme Ukrajincov a ak tu chcú u nás zostať pracovať, je to to najlepšie co sa slovensku môže stat. Naši odborníci sú v zahraničí a chýbajú ludia na množstvo voľných miest, ak chceme aby ekonomika šľapala tak nám treba Ukrajincov .
@lonely66 a ty budes z coho zit?...odvadzas, dres...a dochodok mat nebudes...kazdy dostava podla "rovnakeho" vzorca
@lonely66 v roku 2008 bola proemerma mzda 21 782 sk....ako mohli ludia okolo teba zarabat 5000-6000 skk?..bud to neboli plne uvazky alebo ta pekne oklamali
@lonely66 moj svokor mal v 1989 53 rokov...a nema dochodok almuznu...ma cez 1000 €...takze ano, dalo sa na sebe makat...
@oli18 dalsi sebecky dochodca
@ivusa1516 tvoj prispevok da neda citat, tebe by dom ani vyplatu nedala
@mircalla naco nam dialnicu, ked tam nic nie je?...neskutocne, comu su schopni ludia uverit

@tiezjedna bavili sme sa o rakusku, nenecku , vyspelých krajinách.