icon

Ako ovplyvní zrušenie 13. dôchodku dôchodcov?

7. nov 2023

Aky mate nazor ze tento rok nebude 13. dochodok, kto za to moze? Moja mama je z toho velmi smutna a nahnevana

silvia2013
8. nov 2023

@tiezjedna bavili sme sa o rakusku, nenecku , vyspelých krajinách.

silvia2013
8. nov 2023

@777januska777 mozno to s tym vrahom bude trosku inak. Mativic rozdával a zadlžoval. Kazdemu sa paci rozdávanie, ale málokto si vypočíta 1+1.

taga
8. nov 2023

@valeria_h aha,cize NEVIES! ci by splnili to dobre,co mali v programe, ALE SI SI ISTA! ze by pretlacili vsetko, s cim nesuhlasis...
Nemyslis,ze tvoja vestecka gula je poriadne zaujata?

taga
8. nov 2023

Za to ficovlada uz REALNE A OPAKOVANE! DOKAZALA , ze KRADNE, PODPORUJE MAFIU, STOJI ZA XY KAUZAMI!
Ale to nevadi, lebo CO AK BY PS pretlacilo manzelstva homosexualov!?
Jan a Martina, zial, umreli naozaj uplne zbytocne 😪

valeria_h
8. nov 2023

@taga Nie, nemyslím že som zaujatá 🙂

777januska777
8. nov 2023

@silvia2013 no ale odor to hovoril,že je to nestále a ze sa to nedá udržať a aj ps a sas na tlačovkach neslubovali, vraveli, že je to neudrzatelne, ze kasu po covide a vojne treba naplniť. Ale smer a hlas si išli svoje. Ze jasne, ze bud na dôchodky, to ten zlý odor a zle ps vám chcú vziať dôchodky, my vám ich práveže ešte dáme a aj znížime energie a hypotéky atd atd. Tu ide o to,ze keď to tvrdilo ps ci odor boli za hlupákov a zloduchou, lebo fico vravel niečo iné, ale keď to Fico hneď porušil, tak zas ludia hovoria, ved ale tak to je logicky krok, však nie je nato. Keby vyhralo ps a zoberie 13. Dôchodok joj to by bolo reči ako oberá ludi. Takže ako vravím ludia opakujú to co povie Fico aj keď je to úplná blbosť. On povie niečo a o 5. Minút je to úplný opak, ale voliči budú tvrdiť to isté čo Fico.

markusrasford
8. nov 2023

@silvia2013 ty tomu fakt nerozumieš.

mircalla
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
8. nov 2023

Tak nech mama nabuduce nevoli klamarov zo smerohlasu

isis234
8. nov 2023

@martinusik91 predošlá vláda veľa EUR vyplatila Ukrajincom. Aj to chýba v štátnom rozpočte.
Vyplácala im sociálne dávky. Boli ubytovaní, dostali stravu. Po určitom čase sa vrátili domov... už mali kam ísť? Tie peniaze kto vráti?

tiezjedna
8. nov 2023

@silvia2013 neviem, či dokážeš vnímať vyspelosť, keď jedným dychom hádžeš hnoj na Ukrajincov. Tipujem, že nie. A tvoje "veľa cestujem" asi tiež už beriem s rezervou.
@isis234 očkovacia lotéria v poriadku, a pomoc vojnovým utečencom problém? Aha...

bykaterina
8. nov 2023

@isis234 tie prachy dávala unia takže Treba lepšie argumenty dat

isis234
8. nov 2023

@tiezjedna Ano lotéria nebola v poriadku. Ani nákup predražených vakcín.
@bykaterina vážne???, Veď to išlo z balíka, ktoré patrili Slovensku. SK najskôr musí vložiť určitú sumu do balíka EÚ. Až potom môže únia rozdávať. Treba mať prehľad

markusrasford
8. nov 2023

@isis234 to čo ty píšeš eura išli z EU ale že ťa netrápi ako Fico s r.o. 12 rokov brali ako po nebohom. To bolo v poriadku ako zvyšovali dôchodky ale aj rodičovský a materskú?

bykaterina
8. nov 2023

@isis234 išlo to z balíka eu. Závidieť ľuďom čo utekajú pred vojnou? Skús si dať otázku čo by si na Ich miestne robila. A Teba netrápi že roky rokúce prachy z eu vôbec necerpame? Takže máš slabý prehľad.
Lebo tu nič len keď aj náhodou zoberieme prachy tak nakoniec Ich budeme vracať nápr možno za diaľnice atď

lonely66
Odpoveď bola odstránená
martinusik91
8. nov 2023

@isis234 a prečo sa na to pýtaš mňa? Ja som len napísala že veľa minuli... Čo je pravda. Samozrejme že veľa išlo aj na Ukrajinu...

yanni
8. nov 2023

@lonely66 bolo mozne. Neplatene volno/dovolenka. Ja som anrodena v 70tich rokoch, prvorodena, moja mama bola so mnou doma plne 3 roky a potom pol uvazku pokym som nemala 5 rokov. Az potom som zacala riadne chodit do skolky a ona na plny uväzok. Apropo skolky, aj v tej dobe bol problem s meistami v jasliach a skolkach; To nie je vymysel dnesnej doby. Moj brat, narodeny o dost neskor v 80tich rokoch, mama doma do dvoch rokov, miesto v jasliach utopia, v skolke tiez behacky po znamostiach.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
marian1967
8. nov 2023

Fico a jeho banda.

777januska777
8. nov 2023

@isis234 inak my by sme mali byť práveže radi, že tu máme Ukrajincov a ak tu chcú u nás zostať pracovať, je to to najlepšie co sa slovensku môže stat. Naši odborníci sú v zahraničí a chýbajú ludia na množstvo voľných miest, ak chceme aby ekonomika šľapala tak nám treba Ukrajincov .

erikavesela
8. nov 2023

@lonely66 a ty budes z coho zit?...odvadzas, dres...a dochodok mat nebudes...kazdy dostava podla "rovnakeho" vzorca

erikavesela
8. nov 2023

@lonely66 v roku 2008 bola proemerma mzda 21 782 sk....ako mohli ludia okolo teba zarabat 5000-6000 skk?..bud to neboli plne uvazky alebo ta pekne oklamali

erikavesela
8. nov 2023

@lonely66 moj svokor mal v 1989 53 rokov...a nema dochodok almuznu...ma cez 1000 €...takze ano, dalo sa na sebe makat...

erikavesela
8. nov 2023

@oli18 dalsi sebecky dochodca

erikavesela
8. nov 2023

@ivusa1516 tvoj prispevok da neda citat, tebe by dom ani vyplatu nedala

erikavesela
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
9. nov 2023

@mircalla naco nam dialnicu, ked tam nic nie je?...neskutocne, comu su schopni ludia uverit

mell27
9. nov 2023

Nielen 13. dôchodok nebude... Žiaľ, dôchodcovia ich budú aj tak voliť.... 🤦