Ako predať diamanty za férovú cenu?
Ahojte, pár rokov investujem do diamantových šperkov, investičných diamantov a polodrahokamov ako rubín, safír. Bolo to v časoch keď som mala financie nazvyš a teraz by som rada svoju zbierku zúžila( už nemám tak nazvyš), ale problém je, že nikto to nevykupuje, ohodnotia, potvrdia cenu, ale záujem nemajú. Inzeráty na bazoši 0 bodov, v BA na Obchodnej vyhadzuje výkup, ale ten mi ponúkol 40€ za kameň, vlastne za cenu zlata. Diamanty majú celosvetovo uznávané certifikáty o pravosti a zlato riadne opuncované.
Nemá s tým prosím niekto skúsenosť, kde sa to dá posunúť za serióznu cenu?
Ceny diamantov aj zlata stúpajú, takže investícia je to fajn, len nemám šťastie na niekoho kto sa tomu venuje a mal by záujem. Vďaka 🩷
Podľa nosa poznáš kosa a podľa reči človeka... Snáď mi nechceš rozkazovať čo môžem a čo nie? Určite máš 100T? Ak to máš celé v diamantoch, tak už možno len 10T... 😉
@fido69 ach je mi ťa fakt ľúto človeče.. o čo ti ide? Mám šperky, tie diamanty sú teda v zlate, keby nemám na chleba tak zoberiem prsteň a dajú ju v hocijakej záložni za ten 3-5-8g šperk € v hodnote výkupu zlata… takže doteraz som kupovala, teraz rada predám, pohybujeme sa úplne niekde inde a ty si nepochopil pointu môjho príspevku a nechápeš ani h*vno aj keď vysvetľujem… slušne som sa snažila, na MK sú aj ľudia ako ja, mám to hobby, rada poradím a dnes som len chcela poradiť od ľudí, ktorý žijú a venujú sa tomu ako ja .. NIE OD TEBA, čo sa venuješ neviem čomu 💁🏼♀️
@fido69 deti mám v pohode zdravé, len ako nejaký ocas mi tu na banálnu otázku môže písať to čo ty, myslíš?! Aký máš na to dôvod sa vyjadrovať, keď tu len strielaš úbohé statusy o deťoch, čo nemajú čo jest?! Tak už pls STOP. A to že sa baba pýtala na konkrétny náramok, bola len odpoveď že mám, lebo mám.. nič tu na MK neponukam☝️ pane bože osvieť ho uuuuuuž🙏🏼
Hmm.. máš zlato, striebro, diamanty, nehnuteľnosti, len spôsoby a slušné vyjadrovanie ti chýba. Naozaj ťa tak rozčertia komenty anonymných diskutujúcich?
@nikaeli áno😀tak ale to neznamená, že niekto kto s tým nemá skúsenosť môže druhému(kto diamant možno ani nevidel) prízvukovať, že je to zlá investícia😀 poznám x ľudí čo investovali do hokejových kartičiek a sú v mínuse a čakajú teraz možno 20-30 rokov.. a keď sa ti nepáči moje vyjadrovanie tak roluj ďalej ak mi nevieš poradiť k téme.. či ty si zasa tá múdrejšia a dokonalá čo potrebuje sa zviditeľniť?! Alebo čo? Dať rozumy?! Alebo o čo ide tebe? Soplavá nie som už..ďakujem za tvoj príspevok, moc si mi pomohla 🫶
Ja som svoje predala Nemcom, ale ja som predala Chopard. Skús ig a bazare
A keď budete celý život podnikať, spat 3 hodiny denne 20 rokov, budete mať diamanty tiež 🩷
My nemusíme podnikať a ani pracovať. My si v kľude pospíme aj 10 hodín denne. A v kľude si počkáme až ich budeš predávať za 10-tinu pôvodnej ceny. 😉
@lenkasarka ďakujem moc🩷 ja som nejak ani nechcela ponúkať, to sa mi moc nechce.. som myslela, že niekam prídem, urobia mi kávičku, pokecáme a bude ponuka.. si zlatá, vyskúšam, len nemám IG🙄
@fido69 no, ja už ani viac hodín spať neviem😀 tebe nepredám nič🤪
@nikaeli vám sa tu fakt nepáči nič🤣 som ako mala napísať ten príspevok?
@fido69 prečo to vyzerá že som zúfalá chudera?😳 áno, už nemienim investovať do diamantov, teraz by som chcela predať.. to nezmená, že som investovala zle, máte s tým nejaké skúsenosti? No nemáte🤥 Každý kto investuje rád zhodnotí, nemusí to byť vôbec zajtra 🤗

@fido69 strašne si sprostý fakt.. moje deti majú svoje nehnuteľnosti, kariéru a budúcnosť,, čo tu skúšaš?! PAL DO P už ☝️