icon

Ako prežiť z 1000 EUR?

14. okt 2025

Po zaplateni vsetkych vydavkov nam ostane 1000 eur , sme trojclenna rodina… ako sa da z toho vyzit cely mwsiac ? Kolko eur davate na potraviny ?

Strana
z4
anonym_008cfe
14. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_008cfe aj keď človek nekupuje hlúposti, a stravuje sa kvalitne, perie, upratuje, umýva sa atď., tak pri dvoch dospelých a batoľati je nereálne vyžiť z 1000 € tri mesiace

@tiezjedna píšem 2/3. Neber si hneď to čo chceš z komentáru. A čo má s peniazmi na strávi spoločné pranie umývanie sa a upratovanie?

hopsas
14. okt 2025

@anonym_autor ale ženy už prestaňte provokovať. Neexistuje že trojčlenná rodina nedokáže vyžiť z tisíc eur.

zuzubb007
14. okt 2025
@hopsas

@anonym_autor ale ženy už prestaňte provokovať. Neexistuje že trojčlenná rodina nedokáže vyžiť z tisíc eur.

@hopsas no nedokáže, ak nevarí, kupuje hovadiny a mega veľa jedia, stačí ísť párkrát na obed a ani nevieš 300 eur v čudu

skeblicka777
14. okt 2025

150e za mlieko a plienky je adekvátna suma, keď by si veľmi chcela, vieš aj na tom ušetriť, mlieko z DM mesiac cca 40e a plienky Lidl, Tesco,. DM a si max na 100e za toto. Pri ostatných výdavkoch určiť priority, my napríklad nekupujeme sladké vody, občas kúpime sirupy, ale aj to kúpim v Maďarsku, vychádzajú lacnejšie. U nás je aktuálne situácia, že varím každý druhý týždeň pre dvoch a už som sa pohrávala s myšlienkou, že občas kúpim menucko v meste, ale minule že makové slíže 6e porcia 😳, za 6 e sme mali na obed a ešte aj večeru, možno to vyšlo aj menej. Treba sledovať akcie, nekupovať len preto, lebo mi to chutí, naplánovať jedálniček a hneď ušetríte aj 3 stovky

skeblicka777
14. okt 2025
@really8

@anonym_dbb9e6 ano je to vela. A to mam dieta vyhradne na umelom a jednom z najdrahsich.

@really8 aké je to najdrahšie mlieko, keď sa zmestiš pod 150e aj s plienkami?

really8
14. okt 2025
@skeblicka777

@really8 aké je to najdrahšie mlieko, keď sa zmestiš pod 150e aj s plienkami?

@skeblicka777 vygoogli si ceny. Ja som nepovedala ze sme mali najdrahsie.

skeblicka777
14. okt 2025
@really8

@skeblicka777 vygoogli si ceny. Ja som nepovedala ze sme mali najdrahsie.

@really8 práve ceny poznám 😉. Píšeš, že si mala dieťa na jednom z najdrahších mliek. Tak preto ma to zaujíma, lebo keď si zoberieš taký obyčajný Nutrilon, okolo 15e a pre dieťa výhradne kŕmené mliekom potrebuješ 4-6,7 krabíc, čo je 60-100, taká Beba Supreme stojí od 25e, čiže už za mliekom si cez 100e. Preto sa pýtam

really8
14. okt 2025
@skeblicka777

@really8 práve ceny poznám 😉. Píšeš, že si mala dieťa na jednom z najdrahších mliek. Tak preto ma to zaujíma, lebo keď si zoberieš taký obyčajný Nutrilon, okolo 15e a pre dieťa výhradne kŕmené mliekom potrebuješ 4-6,7 krabíc, čo je 60-100, taká Beba Supreme stojí od 25e, čiže už za mliekom si cez 100e. Preto sa pýtam

@skeblicka777 ano mali sme obycajny nutrilon (neratala som specialne mlieka). Ten stoji dvacku. Ale vzdy sme kupovali vyhodnejsie kilove balenie a v nejakych maxipackoch po 6-8 krabic. Ak uz je na spotrebe krabica tyzdenne urcite uz zacina s prikrmami a to mlieko sa bude znizovat. Plienk tiez nemusia byt premium care

skeblicka777
14. okt 2025
@really8

@skeblicka777 ano mali sme obycajny nutrilon (neratala som specialne mlieka). Ten stoji dvacku. Ale vzdy sme kupovali vyhodnejsie kilove balenie a v nejakych maxipackoch po 6-8 krabic. Ak uz je na spotrebe krabica tyzdenne urcite uz zacina s prikrmami a to mlieko sa bude znizovat. Plienk tiez nemusia byt premium care

@really8 tá Beba nie je špeciálne mlieko, aj kendamil stojí 25, inak ten Nutrilon som kupovala v DM za 15. Aktuálne používam Babylove, preto som jej písala, že na tom by vedela ušetriť. A teda mlieka č.1 sa v akcii kúpiť nedajú. Čiže naozaj viem o čom píšem, len ona písala čisto o mlieko, čiže predpokladám, že má dieťa do 4-6mesiacov a tam tá spotreba je okolo 6 krabíc. Ale autorka má podľa mňa iný problém a myslím, že aj kupuje jedno z najdrahších mliek, zopár takých poznám, že pred výplatou počíta každý cent, ale bude kupovať najdrahšie mlieko a plienky, plus samozrejme značkové oblečko a najnovší kočík musí byť.

anonym_33221e
14. okt 2025
@nyusika

@anonym_b4e780 preto pisem, ze neviem, ako je to teraz - pred 18 rokmi to bolo tak, ako pisem, len ten pocet si uz nepamatam

@nyusika pred 18 r🤣ty si na smiech.

anonym_8d9c0f
14. okt 2025

Zostava ti jedina moznost,ist si pozicat este dalsiu 1000cku,aby si vysla s peniazmi.To je jedina moznost,alebo nech si muz najde 2hu pracu az mate z coho zit.Chudatka,musi to byt tazke neprezit z 1000rur na strave.

anonym_aff06c
14. okt 2025

Troll. Zvacsa sa tu zeny zacnu obhajovat. Tato este prilieva olej do ohna. Podobne ako vcera 20 rocna sestra s 3rocnym bratom. Fake. Stracaju tieto diskusie na konovi uz pomaly vyznam.

telefon00
14. okt 2025

Keď príde výplata, hneď ju vyberte celú z účtu...teda to, čo vám ostatne. Následne si 200€ odložte bokom. Zvyšok si rozrátať na mesiac. Hlavne neplatdte kartou, ale hotovosťou, lebo človek potom nemá prehľad keď peniaze nevidí. Nakupovať nič, čo netreba, variť si doma, ale s rozumom. Nakupovať v akciách a je fajn, ak s tými peniazmi manipuluje len jeden. Verím že sa to dá a ešte Vám určite niečo ostane. No a je ešte možnosť si niekde privyrobiť. Dnes hocijaká denná fuška dá 100 € navyše. Veľa ľudí to tak robí. Verím že to dáte 💪. Držte sa 😉

anonym_8d9c0f
14. okt 2025

Toto je ta ista,co minule pisala.Ze byvaju u mami,nic neplatia len tu stravu.A maju 1400eur,ci co to tam pisala,dalsiu temu zalozila.
Tam si uz rad dostala tolko,ze az.Nic si si s toho nezobrala???

anonym_d24537
14. okt 2025

autorka has been lost.

tiezjedna
14. okt 2025
@anonym_008cfe

@tiezjedna píšem 2/3. Neber si hneď to čo chceš z komentáru. A čo má s peniazmi na strávi spoločné pranie umývanie sa a upratovanie?

@anonym_008cfe ona nepísala, že je to len na stravu, ale práve aj na to ostatné. Čítaj pozornejšie.

anonym_008cfe
14. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_008cfe ona nepísala, že je to len na stravu, ale práve aj na to ostatné. Čítaj pozornejšie.

@tiezjedna nebudem sa predierať v 4 stranách komentárov, čítala som len príspevok🙂 aj keď neveim koľko míňajú ľudia na pranie, upratovanie a umývanie sa? Veď preboha šampóny a gély vydržia dosť dlho, prostriedky na upratovanie si ani nepamätám kedy som naposledy kupovala a to upratujem každý deň. Pracie gély tak 1x za mesiac a pól

anonym_d24537
14. okt 2025

troll is lost

misanthropicdann
14. okt 2025

@anonym_autor to by sme sa mali skôr my teba pýtať ako sa nedá vyžiť z 1000€ po zaplatení fixných výdavkov

anonym_8d9c0f
14. okt 2025
@anonym_d24537

troll is lost

@anonym_d24537 ved tak to urobila aj v predoslej teme,chvilu pisala a potom prestala.Toto bude ta ista osoba.

anonym_d24537
14. okt 2025
@anonym_8d9c0f

@anonym_d24537 ved tak to urobila aj v predoslej teme,chvilu pisala a potom prestala.Toto bude ta ista osoba.

@anonym_8d9c0f my si miname energiu na taketo .....

anonym_8d9c0f
14. okt 2025
@anonym_d24537

@anonym_8d9c0f my si miname energiu na taketo .....

@anonym_d24537 presne tak,a aj tak nic neurobi a zalozi dalsiu temu.

Strana
z4