Ako sa vypočítava denný vymeriavací základ na podporu?
Ahojte, dnes mi skončil pracovný pomer po RD. Mala som dva dni dovolenky, plus 26 dní dovolenky preplatenej. Spolu to činí 1200 eur. Z toho mi teda vypočítajú podporu? Čiže polovicu z tejto sumy? Ako je to teda možné, že pri tomto postupe (čerpať 2-3 dni dovolenky a zvyšok preplatiť) niekomu vyjde najvyššia podpora? Alebo sa nejako inak z toho vypočítava denný vymeriavací základ? Trochu sa obávam, aká suma mi z toho vyjde :/
ale vyjde ti maximalna 😉 VZ sa deli dvomi dnami dovolenky co si cerpala
TPP som mala ok roku 2019, ozaj? och to by bolo skvelé
TPP som mala ok roku 2019, ozaj? och to by bolo skvelé
@daniela_p ano budes mat maximalnu podporu na 6 mesiacov 1500-1550 podla poctu dni v mesiaci
Ja sa v tom vôbec nevyznám, že ako sa to ráta, len teda 1200 deleno 2 to asi nebude 🙈 len ma zmiatlo, že to bude 50% z hrubej mzdy, len neviem ako sa TP ráta s tou dovolenkou .. a ďakujem za odpoveď 🙂
Ja sa v tom vôbec nevyznám, že ako sa to ráta, len teda 1200 deleno 2 to asi nebude 🙈 len ma zmiatlo, že to bude 50% z hrubej mzdy, len neviem ako sa TP ráta s tou dovolenkou .. a ďakujem za odpoveď 🙂
No včera som podpisovala nejaký papier, že mi bola vyplatená dovolenka počas RD, čomu nechápem, lebo veď som mala dva dni dovolenku a potom ukončenie pomeru, úradnícka mi povedala, že to nie je nič ten papier .. sle alosi nemam dobrý pocit z toho .. no som zvedavá aká podpora mi teda vyjde …

to aky si mala uvazok a prijem?