icon

Ako správne nafotiť neobývaný byt?

19. nov 2024

Ako mám nafotiť byt, v ktorom sa už nebýva? Máme ho nafotiť ešte s nábytkom alebo to vypratať a nafotiť ho prázdny? Máme tam ešte gauč, ktorý chce dať bratovi. Mám to nafotiť s tym gaušom a na obhliadku prídu ľudia a gauč tam nebude?ci keď vieme, ze gauc ide prec, tak ho nemám už fotit? Este jedna otázka… pridať inzeráty na začiatku decembra alebo pockat uz na nový rok? Dakujem ta pripadne postrehy a rady

Strana
z2
autor
19. nov 2024

Každý straší, ze vsetko ide hore a treba predať co najskôr. Ale myslite si, ze nehnuteľnosti sa prestanú predávať? Neexistuje.

miroslava2710
19. nov 2024

Samozrejme ze predavat sa neprestanu ale kazdy kto chce kupovat a financne mu to vychadza tak sa snazi kupit do konca roka. Takze je mozne ze po novom roku bude ten dopyt nizsi

ms_green
20. nov 2024

Tak za mňa určite bez. Keď sme hľadali byt pre dcéru tak to bolo niečo katastrofálne. Byt nafotený ale na prehliadke nám povedali, že vlastne 3/4 nábytku ide preč. 4x sme boli na obhliadke zbytočne.

ms_green
20. nov 2024

Nehnuteľnosti sa neprestanú predávať ale vzhľadom na to že ceny nehnuteľností v pomere k platom sú neúmerne, bude stále menej a menej ľudí, ktorí si vlastné bývanie budú môcť dovoliť, takže sa ti môže stať že tých potenciálnych kupujúcich bude veľmi málo a budeš musieť ísť dole s cenou. Obzvlášť ak je to byt niekde mimo väčšieho mesta.

nelka93
21. nov 2024

@doriiis kamoška sa sťahovala týždeň pred Vianocami, je dosť ľudí, ktorí sa sťahujú aj v zime

Strana
z2