Ako ste na tom finančne?
Ahojte diskuterky. Vcelku ma zaujima ci ste spokojne s vasou financnou situaciou? Ci mate vlastne byvanie, ci vam vystacuje vas prijem.
@liv1 videla som v jednej reality show ako dvaja tatkovia kupili čivave obojok s diamantami v založni hollywoodskej a este sebe naramok co stym ladil okolo tych 70tisic a este sa tesili ako dobre nakupili 🙈Chvilku som rozmyslala či mam zavidiet psovy ale ja obojky nemam rada neznasam rolaky nie to este take nieco tesne okolo krku 😊Niektori ludia ked nemaju deti tak kupuju psom diamanty chudaci
@dai hlavne ak su tie diamanty bio 😊Že koli nim neumreli Ludia ..aj tak je tato tema odveci akoby žila v bubline a nevedela ake su priemerne a minimalne platy a ako to suvisi so sebareflexiou ?netreba porovnavat s druhymi musi sa pytat samej seba ci je spokojna stym co ma a Ked Uz sa musi pytat tak asi spokojna nie je
@konickarka1 my sa mame velmi dobre, s byvanim nam pomohli na zaciatkoch moji rodicia, a odvtedy sme sa uz prestahovali a s autom svokrovci.. som im vdacna,ze vdaka nim nemame ziadne pozicky a spokojne si zijeme na bytiku, obaja mame vysoke skoly, raz rocne ideme lyzovat a k moru, sem tam do Tatier a na mensie vyletiky a aj nieco usporime.. neplanujeme dom ani luxusne auto ci dovolenku, uz len vacsi byt a mozno dcerke surodenca... zivot si uzivame a tesime sa,ze sme zdravi a mozme pokojne spavat bez dlhov.. no verim,ze mnohym by sa malilo... a ano, myslim si,ze si nadstandard.. takto si ziju mnohi, no s pozickami na krku..

@konickarka1 podla mna si zabudla napisat ze mas 15rokov a nudis sa v tom dome za 300tisic s 2autami inak by si nesedela na konikovi a nepisala ☺
Inak ak si teda robis statistiku tak mame sa dobre. Maju sa od nas lepsie sj horsie