icon

Ako ste na tom finančne?

konickarka1
11. feb 2017

Ahojte diskuterky. Vcelku ma zaujima ci ste spokojne s vasou financnou situaciou? Ci mate vlastne byvanie, ci vam vystacuje vas prijem.

emilia25
12. feb 2017

@yanni presne aj u nas i ked uz sice nebolo planovane vtom case ale vzdy sme chceli 4 deti.a ja som vzdy hovorila ze ako prve si zena uziva hlavne to nakupovanie tak si uzijem aj moje posledne 4.ja som po chalanoch veci dala prec a aj postielku.a ked sme sa potom dozvedeli ze sme tehu tak mi to proste vyslo aj z vybavickou a hlavne som sa dockala nakupu v ruzovej farbe takze po 3 chlapcoch konecne mame ruzovu princeznu.a nikdy by som veru nemenila.

esther03
12. feb 2017

@konickarka1 nie, som tichy spolocnik vo firmach v ktorych s muzom pracujete😉

erickatt
12. feb 2017

@konickarka1 ako sa dari? Mame čo jesť a kde bývať. Mam zdravé deti a som šťastná..na dovolenky moc nemáme , zatim sme boli len na Slovensku. Ja tuzim vidieť more, aspon raz. Kamarátka? Je na tom zle, naju kde byvat s rodičmi. S drobcami je sama, muz ju mlatil, utiekla od neho. Obe deti choré. Jedno dosť. Kolko krat nema ani na lízatko, alebo jogurt. A nie svojou vinou, takže mam toho tolko co potrebujeme. Mozem zobrat syna na zmrzku, ona nie.. SOM SPOKOJNÁ.

loginexistuje
12. feb 2017

Ha ha ha ... treba si davat pozor na styl pisania lebo sa prezradzas mila konickarka...

kittykat22
12. feb 2017

Som na tom financne horsie ako kedykolvek predtym. Mam dieta - jedno dieta - ktore je drahe. Nemam pracu, som na materskej a takmer vsetko co mam - aj to co mi da manzel dam na dieta. Robim to rada. Rozhodla som sa uprednostnit dieta pred karierou, peniazmi a cestovanim po svete. Ale nevadi mi to. Odkedy som mamou tak mam ine priority. Tesim sa z veci ktore sa kupit nedaju - tak to mam kompenzovane.

janush
12. feb 2017

v prvom rade si treba uvedomiť jednu veľkú múdrosť, ktorú si hovorím pravidelne, keď by som chcela niečo, na čo nemám... ZDRAVÝ ČLOVEK MÁ TISÍC PRIANÍ, CHORÝ IBA JEDNO.... vtedy si uvedomím aká som bohatá...

yanni
12. feb 2017

@loginexistuje heeej, kto je to? Rada by som vedela, ci nejaka znama osuuubka grrrr

alchemilkazltozelena
12. feb 2017

@konickarka1 no co pocitas miliony ze mlcis? trapka trapna daj si odpych..uz dlho som tu taku trapnu a prazdnu osobu nestretla ako si ty..rozmyslam o co ti ide ci si fakt taka nula primitivna ze ti robi dobre sa zabavat na inych alebo si iny pripad...normalny clovek toto nevypisuje na net co ty...normalny clovek vidi aky je stav v state a nepotrebuje sa TAKTO TRAPNE CHVALIT

aj tak ti tu vacsina z nas neveri tie bachorky co si tu popisala

nevies zaujat inac? asi nie

tak sup sup chod dalej pocitat miliony nenechaj sa rusit trapka

luckabac
12. feb 2017

@konickarka1 - Už viem aký si mala úspech v živote nabúchal ta Boris Kolár - Sme rodina. Tak si sa musela s tím proste slušne pochváliť. Baby na Slovensku nezúfajte ono sa to dá stačí iba roztiahnuť nohy tomu pravému. 😝

salfusco
12. feb 2017

@minnie55

ja ti to poviem,že je to v pohode možne...dostat sa k domu alebo bytu za hocijaku cenu,kedze to vo velkej miere zavisi hlavne od lokality može clovek najjednoduchsim sposobom,že zdedí,alebo mu rodicia alebo starí rodicia nechaju 🙂 .Tym padom mu odpadne dost zasadna položka z vydajov,kedze nemusi platit hypoteku..a pri dvoch ludoch sa tych 75 litrov v pohode zarobit da,ak maju lepsi prijem.

nice202
12. feb 2017

a to ona zije na slovensku? Lebo ak zije napr. vo svajci, tak 4000 eur je celkom malo...

sense
12. feb 2017

1.Z mojho okolia kt si zarobili na veci tvrdou pracou aj ked sa pohybuju " vo vyssich kruhoch " nemaju potrebu sa tym chvalit a zvlast nie v kruhu kde je vacsina ludi mimo jeho "standard"

2. Pokial je standard a kedy uz zacina nadstandard je irelevanny pojem, u kazdeho niekde inde,podla mojej rodiny zijem nadstandatd, podla mna taky bezne dtandard

3. Mam zdrave stastne dieta, mam muza kt aj ked nie je dokonaly, je pre mna oporou, mam pracu kt ma bavi a kt ma zivi. Nemam dlzoby ani hypoteku, mam na to co potrebujem a co ma bavi ...jadne aj ja mam sny ale ked zacnem o nich premyslat ze ich uskutocnim mi to sz take terno nepride

fidorka7
12. feb 2017

@konickarka1 nečítala som nič, len Tvoj príspevok o tom, čo všetko máš -materiálne. Ja by som sa chcela ale opýtať, čo nemateriálne vlastníš? Podľa štýlu Tvojho písania toho veľa nebude - určite nevlastníš takt, slušnosť, pokoru, ani také bežné rodinné šťastie tam nevidím, zato určite oplývaš aroganciou, povýšenectvom, povrchnosťou, .... Ďakujem, nemenila by som.

sam2
12. feb 2017

😂😂😂😂😂😂 tak toto je 🔝🔝🔝🔝 tema... autorke poradim ist radsej pocitat tie miliony a pusinku neotvarat, iba ticho stat a byt pekna 😂😂😂😂😂

A nie nezavidim. Mam sa dobre, ale to co mam, mam vdaka svojej tvrdej praci... a nemam potrebu to vykrikovat do sveta... pre mna su to len materialne veci a tie su pomynutelne... drzim sa hesla: mozes si kupit dom, ale nemozes si kuput domov....
Moje bohatstvo je tvrdohlave, upistane a robi neporiadok 😂😂😂😂 ale je zdrave, inteligentne a stastne... nic viac nie je podstatne... to ostatne su len dristy 😉

lubkavargova1
12. feb 2017

No ja neviem..ale ja co poznam ludi co sa hlboko za vodou, tak nepotrebuju sa chvalit co maju, za kolko, kolko aut, a zistovat kto ako si zije a za kolko...
Mne je suma fuk, kolko zaraba manzelik alebo pani zakladatelka. Boli tu uz take temy, aj zienky..menili si po case nicky, ale podstata bola vzdy rovnaka. zacali sa nudit a zacali skusat kde-kto-kedy-ako...chapete, to povestne klasicke: bolo dobre koze pokial sa neposla na lad sa smykat...
To co zvykne prist si zienky domyslite 🙂 🙂 ale myslim, ze nemusim sa rozpisovat.

konickarka1
autor
12. feb 2017

@alchemilkazltozelena tu netreba reagovat

sam2
12. feb 2017

@lubkavargova1 presne aj ja mam taku skusenost, ze ludia, ktori si zarobili sami a sami sa dostali tam kde su, su vacsinou uplne "normalny" a prijemni ludia, teda nemaju potrebu pisat na internet vysku konta (vacsinou ani netusia presny stav 😂), hodnotu domov a pocet aut.... ale tak kazdy si komplexy liecime inac ✌️

konickarka1
autor
12. feb 2017

@kittykat22 mozem pomoct vecami.

obsadenemeno
12. feb 2017

@fidorka7 precitaj si aj jej ostatne prispevky. Nevyjadrovala sa arogantne, ani povysenecky. Dokonca ani nezacala vracat utoky, ked sa tu do nej pustili.

OK, takato tema pichne do osieho hniezda. Ale dievcata, hlavne tie, co ste zacali vyskakovat ako certik na gumicke, spomente si na to, ze ak vas nieco uraza ci irituje, nemate to v sebe spracovane.
Necham to na kazdu, nech si to rozoberie v sebe. Ale ak ma teda jej dom ci uspory netankuju, netreba jej to zacat vykrikovat, ani ma to netrkne, lebo mi je to sumafuk.

A ano, tie, co sa obhanate tym, ze peniaze nie su dolezite.....nie, nie su. Ak ich mate dostatok. Ak nie, stanu sa najdolezitejsou vecou vo vasom zivote, hlavne ked pridu ucty alebo exekutor klope na dvere.
Vsetko je relativne.

fra
12. feb 2017

predpokladam, že krmime trolla... tu v susednej teme konickarka1 píše, že rodiť cisarskym je jednoduché a bezbolestné, že ju prvy ani druhy den vobec nic nebolelo a tretí den po cisarskom behala ako srnka
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/je-lepsie-rodit-prirodzene-ci-cisarskym/
čo iné by ešte mohlo normalne ženy podnietiť k naštvaným reakciám? 🙂

konickarka1
autor
12. feb 2017

@sense to je pekne.

konickarka1
autor
12. feb 2017

@fra za tym si stojim. Vlastna skusenost. Ale myslim ze mimo tuto temu 😉

sam2
12. feb 2017

@obsadenemeno vies, a tebe nepride trapne, ze sem niekto vycapi to co ona? Lebo po pravde, mne je trosku trapne aj za nu....🙊 Ak by to bolo tak ako tvrdi, ze ma 3 vysoke skoly, vysoku funkciu, tak by mala mat tolko chochmesu a inteligencie.... nut tu mi to pride skor naopak...

konickarka1
autor
12. feb 2017

@luckabac vlastna skusenost? 😉

sulejmanka
12. feb 2017

Ja som bola na tom vždy finančne dobre. Zarábala som si vždy na seba sama. Ale môj život sa zmenil veľmi rýchlo. Momentálne čakám dieťa s človekom, ktorý ma opustil a odsťahoval sa k milenke. Takze úspory šli na jeho vyplatenie z bytu a z nadštandardného života mam zrazu život ze rátam za co kúpim výbavu.

obsadenemeno
12. feb 2017

@sam2 mne nie je trapne za nikoho.....kazdy sa prezentuje, ako vie....... a kazda si takisto vysvetlime veci podla seba....
mne osobne je sumafuk, ci ma jeden alebo tri domy a kolko ma penazi a ci je to pravda, alebo si vymysla.
Ale diskusiu rozprudila, to sa musi nechat.

A mozno je to dobre. Mozno si vsetky uvedomime, ake priority mame a co je pre nas dolezite. (tak naozaj, nie len pisat, ze moj najvaci poklad su moje deti a vovnutri sa zozierat nad susedovym novym autom)

konickarka1
autor
12. feb 2017

@sulejmanka to ma mrzi. Po dazdi vyjde vzdy slnko 😉

sulejmanka
12. feb 2017

@konickarka1 určite ano ;)

sam2
12. feb 2017

@obsadenemeno tak moj najvacsi poklad je moje dieta 😂 A pre susedovo auto sa nezozieram teda, nemam vodicak 😂😂😂😂
Ale priatel ma v garazi auto, aj motorku...
Takze naozaj niekto nepovazuje majetok a peniaze najvacsie stastie.... ale to, ze sa mame dobre nemam potrebu vykrikovat na anonymnom fore a chvalit sa tym.... ale ono to bude asi tym, ze mam tie hodnoty uplne inde ako autorka... ale mas pravdu v tom, ze kazdy sme iny 😊

konickarka1
autor
12. feb 2017

Dakujem za reakcie. Pekna diskusia. Na zaver- doprajte a bude vam dopriane. Krasny den vsetkym.