icon

Ako ušetriť a prežiť s 100 eur?

4. okt 2024

Čaute výplatu mám okolo 15steho dajte typ čo a.ako kúpiť a jesť aby som vyzila zo 100e..

Strana
z6
autor
14. okt 2024

Ahojte..nakoniec sme dostali v práci zálohu ale aj napriek tomu som varila z receptov a podľa rád čo ste mi napísali veľká vďaka

1ryba
Odpoveď bola odstránená
h2
14. okt 2024

@1ryba Ale on nemá problém sa zamestnať. Má problém si akúkoľvek prácu udržať, z každej ho vyhodia. Má diagnózu, kvôli ktorej nejako tie práce nezvláda. 😟

1ryba
Odpoveď bola odstránená
h2
14. okt 2024

@1ryba Možno to nespomínal tu, ale má tu viacero diskusií, ja už si ho pamätám.
Napríklad tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/kde-sa-zamestnat-ako-neobratny-mantak/

1ryba
Odpoveď bola odstránená
margotka17
14. okt 2024

Guláš, francúzske zemiaky, segedínsky, koložvárska kapusta, kapustnica s klobásou, sunkofleky, kurca na smotane...

thunderdome
14. okt 2024

Ja som jedol prílohy bez mäsa.

Mal som posledných 1,55 a aj o tie ma pripravil podvodník na stanici pod psychickým nátlakom.Bol otravný, nedalo sa ho zbaviť.

h2
14. okt 2024

@thunderdome 😨 To nemyslíš vážne!

thunderdome
15. okt 2024

Bolo to už deň pred výplatou. A z 1,55 sa vela kúpiť ajtak nedá. Lístok som už mal kúpený tak velkú škodu mi to nespôsobilo. Nazbieram 10 fliaš/plechoviek a mám to naspäť. Vyvýjal psychický nátlak a nevedel som sa ho zbaviť.

No ale na vyžitie na týždeň mám 50€ po novom. Ona mala na 11 dní 100€ čo je 9 € aj 9 centov na deň. Ja mám 7€ aj 14 centov na deň.

Poplatil som režijné, dlhy, a tak mi zostalo že som si tú sumu vydelil 31 dňami do ďalšej výplaty teda 1 mesiac a vyšlo mi tých 7€ denne.

Veď rady tu sú ako sa lacno najesť. Téma nebola zbytočná. Tak sa stači len inspirovať a všetko bude v poriadku.

thunderdome
15. okt 2024

Niekedy keď sú témy o prežívaní, tak zvykne zazniet fráza “ale na internet zjavne máš” za prvé internet nieje luxus ale nutnosť. Za druhé nemusí nás to nič stát. Hocikde sa naondíme na wifinu v nákupnom centre, nemocnici, v mhd, vo vlaku… Však wifiny zdarma sú bárkde.

Vypisovať na fórumy a liezť na nervy luďom, nemusí nič stáť.

thunderdome
17. okt 2024

Ale raz povedala jedna kolegyňa na kolegov zo zahraničia (všelijaké kazachstany, uzbekistany, zamestnávajú) a že vraj nech kúpia voňavku namiesto ajfónov! Utrúsila. Kolujú fámy že ich agentúry využívajú že im platia velmi málo a tak. Neviem čo je na tom pravdy, ale oni si fakt kupujú ajfóny. To na chudobu nevyzerá. My sme pracujúca chudoba. Počuli ste ten pojem?

Ako vyžiť zo 60-ich centov do nedele?

Strana
z6