Ako vianočná odmena ovplyvní opatrovateľský príspevok?
Ahojte ak pracujem na skrátený úväzok a môj plat je v cistom cca 500€ a ak by som dostala vianočnú odmenu napr viac ako 200€ čiže by som presiahla tých 710€, tak mi OP vezmú za jeden mesiac alebo si budem musieť potom odznova podávať CELU novu ziadosť na OP?
Kamoška musela novú žiadosť davat
@rachel36a toto je neskutočne... a to teraz niekedy bolo?
Neovplyvní nijako. Na potvrdení o príjme pre potreby ÚPSVaR nech mzdárka rozpíše mesačný príjem + odmena. Odmeny sa nezapočítavajú do mzdy.
Neovplyvní nijako. Na potvrdení o príjme pre potreby ÚPSVaR nech mzdárka rozpíše mesačný príjem + odmena. Odmeny sa nezapočítavajú do mzdy.
@vava1804 to máš odkiaľ? Všetko sa započítava.. je to príjem a ich to nezaujíma ze je to odmena, len sa tešiť z toho budú ze odoberú OP.. ešte v septembri ma na to upozornila na úrade ale ja som rátala s odmenou maximálne 50 eur.. toto by sa mi nebolo prisnilo ani nahodou
@anonym_autor v lete, tiež dostala odmeny...je to zdanitelny prijem, cize sa to počíta nech to napise mzdarka akokolvek
@rachel36a ja som myslela ze vezmú len za tento jeden mesiac a potom ked človek má zas nízky príjem tak naspäť pokracuje vyplácanie OP 😪
@rachel36a ja som myslela ze vezmú len za tento jeden mesiac a potom ked človek má zas nízky príjem tak naspäť pokracuje vyplácanie OP 😪
@anonym_autor a nedalo by sa vyplatiť v hotovosti vysvetliť situáciu a možno budú ústretový , ja som tak tiež raz požiadala a bez problémov mi dala v hotovosti
Beriem informáciu späť. Odmeny sa zvyčajne započítavajú do príjmu, ale v konkrétnych prípadoch špeciálna odmena 800 € pre štátnych a verejných zamestnancov, ktorá bola vyplácaná lete 2025 sa do príjmu nezapočítavala vďaka vládnej novele. To bol náš prípad.
Beriem informáciu späť. Odmeny sa zvyčajne započítavajú do príjmu, ale v konkrétnych prípadoch špeciálna odmena 800 € pre štátnych a verejných zamestnancov, ktorá bola vyplácaná lete 2025 sa do príjmu nezapočítavala vďaka vládnej novele. To bol náš prípad.
@vava1804 toto viem aj sama.. ja píšem o vianočnej odmene

Kamoška musela novú žiadosť davat